понедељак, 4. март 2019.

Miličevićeva ubjedljiva pobjeda nad Cvjanovićevom i Bogdanićem; Sramni pokušaj falsifikovanja rezultata




piše: S.V.

Milan Miličević je ubjedljivo pobijedio na referendumu u Tesliću.

Građani su glasali protiv opoziva, ali i u jednoj takvoj jednostavnoj operaciji svi glasovi nisu prebrojani. Zašto? Zato što je na četiri biračka mjesta pokušano falsifikovanje zapsinika.

Treba naglasiti da je opoziv pokrenut po nalogu Željke Cvijanović i Dragana Bogdanića.

Treba naglasiti da je na svim ostalim mjestima protiv opoziva Miličevića glasalo ukupno 4.300 glasača i da samo ta  četiri biračka mjesta nisu prebrojana.

Zašto?

Upravo su u vreće sa tih mjesta su ubacivani lažni glasački listići, u pokušaju da se promijeni izborni rezultat.



Ni ta operacija SNSD nije uspjela, jer rezultati sa ta četiri izborna mjesta ne mogu ni na koji način promijeniti ukupne rezultate gasanja, ali mogu pokazati da je bilo pokušaja falsifikovanja.

I dalje velika gužva u Komisji za sprovodjenje referenduma u Tesliću u vezi sa zapisnicima za sporna četiri mjesta i vreća sa glasovima sa tih mjesta.

Prema mojim informacijama, članovi Izborne komisije ne smiju da otvore vreće, jer se vide falsifikati na kojima pečati bijeli, umjesto žuti.

Neko defintivno zbog pokušaja izborne prevare mora da odgovara. Krajnje je vrijeme, jer je i neuspješni referendum o opozivu Milićevića pokazao da vladajuća struktura u RS izbore dobija nasiljem, otimačinom i krađom, a da ne odlučuje volja birača.