уторак, 5. март 2019.

Teslić: Vreće i dalje zatvorene; Stranačka milicija pred Izbornom komisijom

piše: S.V.Stranačka milicija i dalje čuva četiri vreće, u kojima su, kako se tvrdi, falsifikovani zapisnici i glasački listići za opoziv načelnika opštine Teslić Milana Miličevića.

Vreće pod prismotrom drže i pripadnici SDS-a, stranke u kojoj je Miličević predsjednik Glavnog odbora.


Građani Teslića u nedjelju su se ogromnom većinom izjasnili protiv opoziva Miličevića, tako da ne postoji ni teorestka šansa da on izgubi i da se promijeni volja birača. Upravo to imao je namjeru Dragan Bogdanić, visoki funkcioner SNSD-a, koji je, zajedno sa Željkom Cvijanović, potpredsjednicom te stranke, režiser pokušaja opoziva.


Bogdanić stoji i iza scenarija pokušaja poništenja volje birača, a nakon što su uhvaćeni sa falsifikatima, pokušava da se izvuče na svaki mogući način, prebacujući odgovornost na pojedince iz stranke.Nigdje na Planeti se nije dosad desilo da se četiri vreće, u kojima je nekoliko stotina glasova, ne mogu prebrojati za tri dana, ali u Tesliću jeste i to je još jedan dokaz da je sasvim realno da se u famoznim vrećama nalaze direktni dokazi o falsifikovanju.


Nezvanični izvori tvrde da bi vreće trebale da se "otvore do 19 časova", tako da se nastavlja agonija Režima koji nije uspio u namjeri da poništi volju birača u Tesliću.

Iz Republičke izborne komisije saopštili su da bi glasovi iz četiri vreće trebali da budu prebrojani tek sutra.