понедељак, 4. март 2019.

Četiri Vreće i dalje pod ključem; Miličević je demolirao Cvijanovićevu i Bogdanića da ne postoje ni teoretske šanse da bude opozvan; Režim traži način da se izvuče iz klopke u koju je sam upao



piše: S.V.

U Tesliću su i dalje Četiri Vreće pod ključem i budnim okom Režimske Milicije i aktivista SDS-a.

Četiri Vreće su, tu više malo ko ima dileme, ključni dokaz da su podanici Željke Cvijanović i Dragana Bogdanića htjeli na referendumu o opozivu načelnika Teslića Milana Miličevića falsifikovati  volju građana.

Građani su dali ogromnu podršku Miličeviću i ne postoje čak ni teoretske šanse da on bude opozvan; Međutim, niko ne prilazi subjektu Četiri Vreće, jer nakon njihovog otvaranja slijedi krivična odgovornost, pošto su u njima dokazi o pokušaju prevare. I mnogo toga drugog lošeg po Režim; Posebno po Bogdanića i njegove nabildane batinaše.

Nema nikakve potvrde da je zakazano zasjedanje Komisije za večeras kako bi se prebrojali glasovi, niti ima potvrde da je predsjednica Komisije podnijela ostavku.

Nasilnost, bahatost, brutalnost i bezočnost Režima u Tesliću su doživjeli slom i čelnici vladajuće oligarhije sada traže način da se izvuku iz rupe koju su sami sebi iskopali.

Umjesto da pripadnici policije privode Bogdanićeve nasilnike, pa i njega samog, jer se znalo za pripremu prevare, oni čuvaju zgradu u kojoj je sjedište Izborne komisije, a koliko sinoć nisu prezali da zaštite falsifikatore; Čak im i pomognu da Četiri Vreće sa izmijenjenom voljom birača prevezu do Teslića.

Trenutno su na straži pripadnici Stranačke milicije iz Modriče.

Sramni događaji u Tesliću slika su trulog, crvljivog Režima spremnog na svaku gadost, a u konkretnom slučaju prednjači Bogdanić, koji bi trebalo da je već iza rešetaka!