недеља, 3. март 2019.

Teslić: Građani pred Opštinskom izbornom komisijom - sumnjaju da SNSD pokušava falsifikovati zapisnike sa glasačkih mjestapiše: S.V.

Pred Opštinskom izbornom Komisjom u Tesliću okupila se masa građana, koji sumnjaju da SNSD pokušava falsifikovati zapisnike sa glasačkih mjesta i promijeniti izbornu volju građana.

Građani Teslića danas su, prema nezvaničnim podacima, odlučili da ne opozovu Milana Miličevića, aktuelnog načelnika opštine.

Prema mojim izvorima, priprema se krađa prepravljanjem zapisnika: Tako je u mjestu Očauš Miličević je imao 20 glasova razlike u svoju korts, ali je zapisnik prepravljen na putu do prostorija Izborne komisije, pa rezultat u korist opoziva izgleda 500 prema tri, što je prosto nevjerovatno.U mjestu Vlajci, predsjednik biračke komisije (SNSD) Srđan Danilović zatvorio se u prostorije i ne dozvoljava da se slika zapisnik.


U to mjesto stigla su dva kombija Specijalne policije i nekoliko automoila sa pripadnicima MUP RS.Ispred tih prostorija čeka stotinjak ljudi rasplet situacije.