недеља, 8. јул 2018.

Lepir je Zločinac koji zna sve o Teškom Ubistvu Davida Dragičevića: Lepir zna i ko ga je ubio i ko ga je namamio iza Metalske škole i ko ga je oteo i ko ga je mučio i ko je naručio ubistvo i čini sve da to sakrije

piše: Slobodan Vasković

Želimir Lepir, Glavni okružni tužilac, je bezočna, bestijalna kreatura, spremna na sve samo da bi zataškao zločin Teškog Ubistva Davida Dragičevića.


Lepir, Nečovjek i Saučenik u pirkivanju Naručilaca Ubistva, Ubica i njihovih pomagača, tvrdi, u intervjuu za “Večernje novosti”, da za njega i Tužilaštvo ne predstavlja ništa činjenica da je ukraden komad odjeće Ubijenog Davida.

V.N.: Otac tvrdi da su iz dokaza nestale Davidove gaće?
Lepir: Tražili smo da se materijal s obdukcije dostavi na vještačenje i tada je konstatovano da nema gaća. Dali smo nalog policiji da to provjeri i da unutrašnja kontrola MUP-a pokrene postupak. Suštinski taj dokaz u čitavom događaju ne znači ništa.

Za Lepira taj dokaz - krađa gaća - zaista i ne predstavlja ništa; Preciznije, on je vrlo vrlo zadovoljan zbog toga, jer je nestao Krunski Dokaz da je David Dragičević, po svemu sudeći, zadavljen/ugušen, prije nego što je bačen u kanalizaciju Crkvena.

“U tom slučaju na donjem vešu bi ostali tragovi velike količine urina, ejakulacije i izmeta”, saopštili su stručnjaci sudske medicine nedavno u razgovoru sa mnom za ovaj blog.

To je ono zbog čega su gaće i ukradene i to je ono što Lepir ne želi da istražuje, a dokazi da se David Dragičević utopio nisu ni na staklenim nogama - nisu ni na kakvim.

Već sam ranije objavio da Karan u svom nalazu nije naveo da ima mulja/muljevitog sadržaja u dušniku i plućima Ubijenog Davida, što je nemoguće ukoliko se David utopio. 

Da se zaista utopio, stranog sadržaja moralo bi biti u svim disajnim organima. Međutim, te činjenice nema u obdukcionom nalazu Željka Karana.
Karan ni riječi o mulju/muljevitom sadržaju u dučniku
Takođe, drugi obducent Ivica Milosavljević, prema riječima eksperata sudske medicine, nije mogao ni na koji način utvrditi da se David utopio, iz prostog razloga što su svi organi, tokom prve obdukcije, isječeni i oprani. To je protokol. 

Karan ni riječi o mulju/muljevitom sadržaju u plućima
Lepir bi to trebalo da zna; Vjerovatno to Kretura i zna, ali laže otvoreno, kako bi spriječio da se istraga vodi u pravom smjeru. 

Lepir želi po svaku cijenu sakriti Ubice, Nalogodavce Ubistva i Saučesnike; Uostalom i sam je potvrdio da mu je to naredio Dragan Lukač, koji ga je, prema njegovim (Lepirovim) sopstvenim riječima nazvao 29.03., odmah nakon što je MUP RS Tužilaštvu predao Izvještaj o “smrti Davida Dragičevića” i zahtijevao od njega da ekspresno donese Naredbu o nesprovođenju istrage!

Mnogo je bliže istini da je David ili zadavljen ili ugušen, o čemu su mi svjedočili eksperti iz oblasti sudske medicine. Nikakav zagrebački nalaz ne može promijeniti notorne činjenice koje navodim. Iz prostog razloga što je zagrebački nalaz zasnovan na netačnom Karanovom obdukcionom nalazu i neistinitom i protvzakonitom nalazu Milosavljevića.

Zašto Lepir, bestijalna Ništarija, o tome ništa ne kaže, a sve mu je to jako dobro poznato?! Zato što krije Zločince.

Nakon Lepirovog arogantnog odnosa prena nestanku dokaza, izvan svake razumne sumnje je da su Gaće ukradene kako bi se sakrio Krunski Dokaz - da je David zadavljen ili ugušen.

David je zadavljen ili ugušen, pa bačen u kanalizaciju Crkvena
Da podsjetim: 

Davor Dragičević je nedavno javno iznio da je njegov sin zadavljen, pa tek potom bačen u kanalizaciju.



“David je zadavljen i položen nakon ubistva u kanalizaciju”, rekao je Davor Dragičević prije nekoliko dana na Trgu Krajine, tokom mirnog okupljanja građana koji zahtijevaju Istinu i Pravdu u ovom slučaju.

Razgovarao sam ponovo sa vrhunskim ekspertima iz oblasti sudske medicine, koji nisu isključili da je “David Dragičević zadavljen”.

Prezentovao sam im sve fotografije obdukcije i reobdukcije, kao i brojne druge dokaze do kojih sam došao.

Oni ne isključuju mogućnost da je zadavljen posebno zbog činjenice da je ukraden dio dokaznog materijala - komad odjeće (donji veš, gaće), na kojem bi ostali tragovi koji bi potvrdili taj način likvidacije.


Uznemirujući sadržaj: Fotografija snimljena pred obdukciju tijela Davida Dragičevića
Fotografiju objavljujem uz dozvolu Davora Dragičevića
“U tom slučaju na donjem vešu bi ostali tragovi velike količine urina, ejakulacije i izmeta”, saopštili su stručnjaci u razgovoru sa mnom za ovaj blog.

Na moje pitanje kako objašnjavaju činjenicu da je patolog Željko Karan pred Anketnim odboom naveo da je našao “takozvanu utopljeničku pjenu tačno tamo gdje je trebalo”, moji sagovornici su istakli da je Karan površan, neznalica i da je veliko pitanje “šta je on uopšte vidio”.

“Iskreno, njegov obdukcioni nalaz je takav da je on optužnica protiv njega, nikako dokaz za Tužilaštvo ili Sud”, rekli su moji sagovornici.


Dalje navode da je Karan naveo kako je našao “bijelu pjenu”, premda je “ona morala biti sukrvičava, jer pucaju, između ostalog, alveole tokom prodora vode u disajne organe”.

Naglasili su i da Karan nije rekao ni riječ oko “utopljeničke pečurke” koja se pojavi na ulaznim disajnim organima utopljenika (nos i usta).

“Mogla je ona biti obrisana tokom transporta tijela, ali njeni mikroskopski dijelovi su se morali naći u bradi i brkovima. O tome nema ni riječi u Karanovom nalazu”, saopštili su moji sagovornici. 

Eksperti sudske medicine nisu isključili ni mogućnost asfiliksije, odnosno ugušenja. 
“Pritiskom na disajne otvore, nos i usta, rukom ili nekim platnenim predmetom, sasvim je moguće da je ugušen. Dobrim dijelom na to ukazuje i činjenica da nema vode u svim disajnim organima”, navode moji sagovornici, eksperti sudske medicine.

Prema njihovim riječima, posebno su indikativni brojni krvi podlivi u ustima na koje nijedan obducent nije uopšte obratio pažnju.
“Povrede u ustima (veliki krvni podlivi) sluzokože gornje usne na granici sa desnima i iste takve povrede u donjem dijelu usta, ukazuju na ugušenje”, rekli su mi stručnjaci sudske medicine.

Krvni podlivi, naveli su oni, mogli bi biti posledica pritiska šakom na taj dio lica.

Kao dodatne dokaze naveli su činjenicu da su ukradene gaće, koje bi se mogle ispostaviti ključni dokaz, o načinu na koji je ubijen David Dragičević.

Bitno je napomenuti da je nestala i Davidova marama, koju je nosio na glavi u noći 18.03., a ta marama bi upravo mogla biti platneni predmet kojim je onemogućen dotok vazduha, odnosno kiseonika, što je izazvalo smrt.



Bacanje u vodu tijela Davida Dragičevića bilo je samo, u navedenim slučajevima, pokušaj odvlačenja pažnje od stvarnog uzroka smrti. 

Lepir je Zločinačka Ništarija
Nakon navedenog, logično se zapitati kakav je Lepir uopšte Tužilac za kojeg krađa dokaza ne znači ništa i koju on tako i karakteriše - to je ništa.

Ako je Neko Ništa, onda je to Lepir, Gmaz u ljudskom obliku.

Posebno je interesantan dio razgovora oko toga zbog čega pripadnici Tužilaštva nisu bili na prljavoj pres konferenciji 26.03., na kojoj je pokušana kriminalizacija Ubijenog Davida, kao i o “svjedoku”, koji je pripremljen za slučaj da zadesna smrt ne prođe, kako bi se javnosti na oltar ponudili “žrtveni jarčevi”!


V.N.: Ali tužilaštvo u posljednjih 15 godina nije bilo na konferencijama MUP-a?
Lepir: Tačno, ali nismo znali da će biti ta konferencija, i u tome je problem.

V.N.: Sve što je tada rečeno napisano je i u vašoj Naredbi. Razlika je u svjedoku kojeg ste saslušali 30. marta i 2. aprila, što znači da policija na konferenciji nije raspolagala tom izjavom.
Lepir: Tako je. Mi smo to otkrili.

V.N.: Kako mislite vi, zar nije policija?
Lepir: Mi smo saslušali svjedoka.

V.N.: Ali kako je svjedok došao do vas?
Lepir: Preko policije. Nekome iz policije je javljeno da se svjedok toga sjetio, to je rečeno nama i onda smo ga saslušali.

V.N.: Zašto Naredbu niste donijeli 2. aprila?
Lepir: Zato što smo čekali nalaz iz Zagreba, ali smo za to vrijeme intenzivno radili.

Lepir ponovo Laže Otvoreno - kako je već 02. aprila mogao čekati nalaz iz Zagreba koji je u nadležnu ustanovu u tom gradu upućen 08. maja, mjesec i šest dana nakon saslušanja svjedoka. 


Upuživanje dokumenata u Zagreb na vještačenje, 08.05.
I to istog onog svjedoka za kojeg je Lepir, samo dan prije intervjua  “Večernjim”, tvrdio na ATV-u da je otkriven tek nedavno?!

Lepirove laži o “svjedoku" na ATV-u (05.07.)


Novinar: Možda vremenski samo, obzirom da se sada prvi put čulo za tog svjedoka, kada je on praktično utvrđen, kad ste vi dobili saznanja ta…? 

Lepir: Mi smo pojedinačnim istražnim radnjama u saradnji sa ovlaštenim službenim licima u toku istrage otkrili to. To znači ("svjedok", op.aut.) nije bilo otkriveno u materijalima koji su bili dostavljeni na odluku tužilaštvu

Novinar: Dakle taj svjedok je utvrđen nedavno, jel' tako?
Lepir: Tako je! (Specijal ATV-a - 08 minut)

Lepir sve zna o Teškom Ubistvu Davida Dragičevića, ali čini sve da to sakrije
Lepir je Bolesni Lažov, a prije ili kasnije će morati javnosti saopštiti šta je on, pred svjedocima, rekao Ko je Oteo Davida Dragičevića i Ko ga je namamio iz Metalske škole, gdje je do otmice došlo?!!!

Lepir to zna, ali sada tvrdi suprotno - da tuče iza Metalske škole nije bilo (iako postoji svjedok koji je tuču vidio, ali Lepiru to nije važno), kao ni otmice ni mučenja. 

VN: Da li je izuzet snimak sa Rajfajzen banke o navodnoj tuči kod Metalske škole, kako je navela jedna žena?
Lepir: Јeste, ali nikakvu tuču nismo vidjeli. Da je bila tuča, povrede bi bile drugačije. Nismo izuzeli pogrešan datum, kao što se tvrdi. Čak smo utvrdili da je nakon tog vremena, koje žena navodi, David odlazio u druge kafiće u kojima su ga prijatelji vidjeli i na njemu nisu primijetili povrede.

Šokantno je da Lepir istrajava da je Ubijeni David bio u ulici na Laušu, iako Tužilaštvo posjeduje dokument Agencije za forenziku da se osoba sa snimaka ne može identifikovati i iako je to isto potvrdio i Gregor Kovač, forenzičar iz Celja.

Lepir čak ne može da se sjeti da je Kovač iz Celja, već tvrdi da je iz Ljubljane. Kakva pravosudna Ništarija.

VN.: Na osnovu čega tvrdite da je David bio u ulici Velibora Јanjetovića Јanje?
Lepir: Preko nadzornih kamera i nalaza vještaka iz Ljubljane.

Agencija za forenziku: identitet nije moguće utvrditi
V.N.: Ali, nije 100 odsto isključeno da je to on?
Lepir: Sa velikim stepenom vjerovatnoće je utrđeno da je to on. Ne tvrdimo 100%, ali sa velikim stepenom vjerovatnoće.

V.N.: Da li je David bio u opljačkanoj kući?
Lepir: To vam ne mogu reći. Možemo reći da je to lice ulazilo iza kuće i da poslije izlazi ovamo gdje je bila svađa.

Sad više David nije bio u Kući Rađenovih na Laušu, ali je prema Lepiru, bio iza Kuće. Nevjerovatno je do koje mjere bezočnosti idu monstrumi!

Šta bi bilo ko radio iza te Kuće u ta doba noći?!

Prosto je nemoguće, u dimenzijama u kojim živi Ljudska Civilizacija, biti na dva mjesta u isto vrijeme! Posebno je nevjerovatno da je neko ko se Utopio nakon toga hodao po kafićima bez ikakvih vidljivih povreda. Ali za Lepira je i to moguće, jer on Laže. Laže Nemilosrdno!

Zid Metalske škole
Ako David nije bio iza Metalske škole u periodu od 02 časa 52 minuta do 03 časa 42 minuta, 18.03., niti je bio otet u tom periodu, kako to Lepir tvrdi, već je bio “iza Kuće na Laušu”, kako to Lepir tvrdi, nakon čega se, kako opet Lepir tvrdi, sa nekom "trojicom-četvoricom posvađao, pa ga oni ili bacili u Crkvenu ili je sam pao, bježeći od njih, pa se utopio” (kako Lepir tvrdi i kako je navedeno u Naredbi o sprovođenju istrage, koju je potpisao Dalibor Vrećo, saučesnik u ubistvu Davida Dragičevića), na koji način je izvodljivo da Utopljenik, nakon što je smrtno stradao utapanjem, ode, kako Lepir tvrdi, “u druge kafiće u kojima su ga prijatelji vidjeli i na njemu nisu primijetili povrede”?!

Navedeno nije izvodljivo, niti je moguće, osim u bolesnoj Lepirovoj glavi, koji čini sve da zataška zločin Teškog Ubistva Davida Dragičevića.

Lepir je Zločinac, u to nema nikakve dileme, koji zna sve o Teškom Ubistvu Davida Dragičevića; On zna i ko ga je ubio i ko ga je namamio iza Metalske škole i ko ga je oteo i ko ga je mučio i ko je naručio ubistvo. I čini sve da to sakrije.

Veličanstveni skup podrške Istini i Pravdi, kojem je prisustvovalo 15 hiljada Ljudi, (održan u Banjaluci, 07.07.), na kojem je zahtijevana istina o Ubistvu Davida Dragičevića, Dženana Memića, Danijele Aranđelović i druge likvidirane djece pokazao je da Neće uspjeti ni on ni ostali pravosudni kriminalci koji stoje iza njega u svojim monstruoznim namjerama da prikriju Zločince. 





Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine. Naveo je, 02.07., da je David ubijen tačno u 22 časa i 17 minuta. 

Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.




Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… 
(nastaviće se)