понедељак, 9. јул 2018.

Kombinuje li Lepir “džoing” i jeftini LSD tokom istrage ili prije davanja intervjua ili to “u čitavom događaju ne znači ništa?!

piše: Slobodan Vasković

Šokantan je intervju Želimira Lepira, objavljen u “Večernjim novostima”, 07.07., ove godine.



Posebno zbog činjenice da krađa dokaza za Lepira ne znači ništa.

Kako je moguće da Lepir zna da krađa dokaza, gaća Ubijenog Davida, u čitavom događaju ne znače ništa, ako nije izvršeno njihovo vještačenje

V.N.: Otac tvrdi da su iz dokaza nestale Davidove gaće?
Lepir: Tražili smo da se materijal s obdukcije dostavi na vještačenje i tada je konstatovano da nema gaća. Dali smo nalog policiji da to provjeri i da unutrašnja kontrola MUP-a pokrene postupak. Suštinski taj dokaz u čitavom događaju ne znači ništa.

Uznemirujući sadržaj: Fotografija prije obdukcije tijela Ubijenog davida Dragičevića
Vještačenje gaća nije urađeno, jer je taj komad odjeće, koji se nalazio na tijelu Ubijenog Davida Dragičevića, kada je pronađen u kanalizaciji Crkvena, ukraden još prije, najmanje dva mjeseca.

Da nedostaje komad odjeće objavio sam 31. maja ove godine, a Davor Dragičević je to potvrdio 13. juna, da bi konačnu potvrdu dao i sam Lepir u intervjuu “Večernjim novostima.

“Izvršiti vještačenje tragova pronađenih na odjeći oštećenog”, navedeo je u tački 6. Naredbe o sprovođenju istrage o Ubistvu Davida Dragičevića, koju je potpisao tužilac Dalibor Vrećo, saučesnik u prikrivanju Ubica, Nalogodavaca Ubistva i pomagača u likvidaciji Davida Dragičevića. 



Iz Vrećine naredbe, potpisane 28.06., jasno je da vještačenje odjeće Ubijenog Davida Dragičevića nije urađeno do tog dana, pa je potpuno nejasno na osnovu čega Želimir Lepir tvrdi da krađa gaća “u čitavom događaju ne znači ništa”?!

Gaće su Krunski Dokaz ukoliko je David zadavljen/ugušen.

“U tom slučaju na donjem vešu bi ostali tragovi velike količine urina, ejakulacije i izmeta”, saopštili su stručnjaci u razgovoru sa mnom za ovaj blog.

Gaće su nestale, samim tim i Krunski Dokaz, a sam čin bacanja tijela Davida Dragičevića u kanalizaciju, takođe je svjedočanstvo da se imala namjera prikriti stvarni način likvidacije.

Lepir sve minimizira svjesno, namjerno, kako bi se prikrili Naručioci Ubistva, ubice i Nalogodavci.

Čini to i lažima da je David bio “iza kuće na Laušu”, iako ni Agencija za forenziku niti Gregor Kovačl, forenzičar iz Celja, sa video snimaka nisu mogli identifikovati osobe u ulici Velibora Janjetovića Janje i vrlo precizno su to i naveli u svojim nalazima.



VN.: Na osnovu čega tvrdite da je David bio u ulici Velibora Јanjetovića Јanje?
Lepir: Preko nadzornih kamera i nalaza vještaka iz Ljubljane.

V.N.: Ali, nije 100 odsto isključeno da je to on?
Lepir: Sa velikim stepenom vjerovatnoće je utrđeno da je to on. Ne tvrdimo 100%, ali sa velikim stepenom vjerovatnoće.

V.N.: Da li je David bio u opljačkanoj kući?
Lepir: To vam ne mogu reći. Možemo reći da je to lice ulazilo iza kuće i da poslije izlazi ovamo gdje je bila svađa.



Pitanje za Lepira glasi: Ako je David bio iza kuće, ko je opljačkao kuću? I kako su se predmeti iz Kuće našli u džepovima odjeće u kojoj je pronađen Ubijeni David Dragičević?! I zašto je David optužen da je opljačkao Kuću, ako je bio iza nje? I zašto se niko iz MUP RS nije izvinio porodici Ubijenog Davida zbog lažnih optužbi da je bio provalnik i narkoman, što je, takođe, demantovao toksikološki nalaz.

Da li sve navedeno za Lepira “u čitavom događaju ne znači ništa”?!

Ako je zaista tako i ako sve - od nestanka gaća do “pronalaska” navodno ukradenih stvari u džepovima odjeće Ubijenog Davida, pa do lažnih optužbi da je koristio LSD, THC i alkohol zajedno, za Lepira “u čitavom događaju ne znači ništa”, onda je vjerovatno da je Lepir, tokom istrage ili prije davanja intervjua, stalno “na džoingu”, a još vjerovatnije u da je nonstop na “džoingu” u kombinaciji sa “jeftinim LSD-ijem”?!  





Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine. Naveo je, 02.07., da je David ubijen tačno u 22 časa i 17 minuta. 

Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.




Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… 
(nastaviće se)