понедељак, 2. јул 2018.

Davor Dragičević: Teško Ubistvo Davida organizovano je od državnih institucija RS; Tužilaštvo je slučaj okvalifikovalo kao Ubistvo, očekujem zvaničnu potvrdu; Zašto je Ubijen David biće saopšteno na skupu 07.07.

piše: Slobodan Vasković



Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, izjavio je 02.07. da ima saznanja da je Okružno tužilaštvo okarakterisalo “smrt Davida Dragičevića” kao Ubistvo.

Ista informacija potvrđena mi je iz još dva izvora, prema kojima je Tužilaštvo takvu odluku donijelo još prošle sedmice. 

“Trebali su odluku da saopšte još u petak, a zašto to nisu učinili, potpuno je nepoznato”, rekli su moji sagovornici.

U MUP-u RS, rekli su moji sagovornici, su upoznati da je Tužilaštvo okvalifikovalo slučaj kao Ubistvo, ali ćute o tome. Ćuti i Okružno tužilaštvo, što implicira ili da ne smiju da objave tu informaciju ili žele, možda, da promijene kvalifikaciju zločina?!

Ništa ne treba da iznenadi kada su u pitanju vodeći ljudi Tužilaštva i dijela Vrha MUP-a RS. 

Davor Dragičević zatražio je hapšenje i kažnjavanje organizovane zločinačke grupe koja je otela, mučila i na kraju likvidirala njegovog sina Davida.



Davor Dragičević je Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova, načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića i Dalibora Vreću, postupajućeg tužioca, na Trgu Krajine, 02.06., okarakterisao kao Ubice!!!



“Vrećo, Iliću, Lukaču - Ubice, stići će vas ruka pravde”, rekao je Davor Dragičević.

Na istom mirnom okupljanju građana je najavljeno da će na velikom skupu “Pravda za Davida”, koji treba da se održi 07.07. u Banjaluci biti rečeno “Zašto je ubijen David Dragičević”! 

David Dragičević nestao je u noći 18.03. ove godine.

Uznemirujući sadržaj: Fotografija sa obdukcije koja potvrđuje
da je David prebijen, mučen, potom i ubijen
(fotografiju objavljujem uz dozvolu Davora Dragičevića) 
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, rekao je da su njegovog sina likvidirali pojedini pripadnici MUP RS, 23.03.2018. godine. Naveo je, 02.07., da je David ubijen tačno u 22 časa i 17 minuta. 



Nakon toga njegovo tijelo je bačeno u kanalizaciju Crkvena.

“Zadnji put je mučen između 20 časova i 21 čas i 30 minuta, 23.03.2018. godine”, rekao je Dragičević.
Tijelo Davida Dragičevića nađeno je u kanalizaciji Crkvena 24.03. ove godine.

Davor Dragičević apsolutno je u pravu kada tvrdi da su njegovog sina Davida likvidirali pojedini pripadnici MUP-a RS. Isti su, ujedno, i članovi NarkoKartela koji hara Banjalukom, ali i drugim gradovima u RS.



Saučesnici u Ubistvu Davida Dragičevića su Dragan Lukač, Darko Ilić, Darko Ćulum, Nedeljko Lubura, Dejan Mitrić, Bojan Karanović (svi pripadnici MUP RS); tužioci Želimir Lepir, Dalibor Vrećo, Saša Labotić, Željko Karan, patolog, Mišo i Đorđe Rađen i drugi… (nastaviće se)