уторак, 18. новембар 2014.

Vasković ekskluzivno otkriva sagovornike Željke Cvijanović kod „Dva Papka“

Piše: Slobodan Vasković


Kriminalna Uprava kriminalističke policije uspjela je “otkriti” da je tonski zapis, na kojem Željka Cvijanović tvrdi da su “kupljena dva poslanika”, montiran, tako što je “kompromitujući snimak  privatnog razgovora Predsjednika Vlade Republike Srpske snimljen posebnim tehničkim, sofisticiranim sredstvima za audio i video snimanje na kojem su iz konteksta izvađene pojedinačne izjave premijera te iste montirane sa drugim izjavama, te na taj način stvoren izveden, prividan stvarni razgovor između Predsjednika Vlade i NN lica – sagovornika”.

Iz ovog stava Kriminalne UKP-a jasno je da nisu “uspjeli” otkriti ko su sagovornici Cvijanovićeve, jer ih nazivaju “NN lica-sagovornici”, koje su, takođe, zli novinari danima kontinuirano pratili i snimali, kako bi sve umontirali.

Jasno je i da se Cvijanovićka “ne sjeća” s kim je sve ćakulala o kupovini.

Budući da posjedujem nadnaravne moći i sprave, a nije mi mrsko raditi, otkrio sam ko je Glavna Sagovornica Željke Cvijanović u storiji o “Dva Papka”.

To je Nataša Cvijanović, načelnica Odjeljenja za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Ministarstvu prosvete i kulture u Vladi RS.

Nataša Cvijanović je supruga Slobodana Cvijanovića, brata Aleksandra Cvijanovića, muža Željke Cvijanović.

Jetrve su snimljene dok “kupuju Papke” u Vladi Republike Srpske. I nije ih snimio Vasković, niti bilo ko drugi od novinara, već pripadnici Režima!