понедељак, 20. април 2020.

Korov u glavi: Ekološki onesviješteni Nešić protiv Nešića koji potpisuje “degradaciju ekosistema”


Piše: S.V.

Nenad Nešić, v.d. direktor JP “Putevi RS” potpisao je 10.02.2020. godine Rješenje kojim se produžava važnost Rješenja, izdatog 24.05.2017. kojim se firmi “Strom energija” d.o.o. Pale dozvoljava postavljanje cjevovoda kraj regionalnog puta Jahorina - Podgrab, za izgradnju Mini hidrocentrale na rijeci Prači na lokalitetu Vrh Prača, opština Pale.

Cjevovod počinje od “Kadinog vrela” u Vrh Prači i trebao bi da bude dug 800 metara.  

I prvo Rješenje, izdato 24.05.2017., takođe je potpisao Nešić. 



Isti taj Nešić je 17.04.2020. na svom FB profilu napisao da se Demokratski narodni savez, kojem je na čelu, “bori protiv izgradnje minihidroelektrana na lokalitetu Kadino vrelo”.



“Uvijek smo se borili za očuvanje životne sredine i ovaj put smo preduzeli sve mjere da se informišemo oko pomemnutog projekta, nakon čega ćemo preuzeti dalje korake. Ova suluda inicijativa imaće katastrofalne posljedice i trajnu degradaciju ekosiestema, flore i faune ovih rijeka. DNS je dosad dokazao i pokazao da je uvijek uz svoj narod i da će u tom smjeru nastaviti da djeluje. Borićemo se protiv interesa pojedinaca koji su u suprotnosti sa interesima građana RS. Dosta je samovolje i interesa pojedinca”, kliče sa FB profila navodno ekološki osviješteni Nešić; Isti onaj Nešić koji je potpisao u dva navrata Rješenje za postavljanje cjevovoda za potrebe MHE protiv čije izgradnje se, navodno, bori!!!


Nešić je jedna od najtoksičnijih osoba koja se pojavila na političkoj sceni RS; Riječ je o beskrupuloznom beskičmenjaku koji nemilosrdno pljačka putarske firme i JP “Putevi RS” već četiri godine; Oteo je desetine miliona KM, istrage protiv njega nikako da se završe, a Rješenje koje je potpisao i napad na isto to Rješenje samo pokazuje o kakvom retardiranom nikogoviću je riječ.

Ta kreatura umišlja da može beskrajno javno lagati, manipulisati, predstavljati se zaštitnikom građana, boreći se navodno protiv “degradacije ekosistema” i to u situaciji kada je i on lično, svojim potpisom, dozvolio “degradaciju ekosistema”.

Nešić, njegovo kriminalno djelovanje, šefovanje zločinačkom organizacijom sa kojom nemilosrdno pljačka, je jedna od najvećih degradacija političkog sistema u RS u posljednjih nekoliko godina; Kuda on i banditi koji ga prate prođu tu više nema ni flore ni faune, jer ostavljaju posljedice gore nego najezde skakavaca.

Zaista je vrijeđanje inteligencije kada Nešić napiše da se bori protiv samovolje pojedinca, jer upravo on ,zahvaljujući samovolji Pojedinca koji ga štiti od robije, sistematično, svakodnevno i efikasno uništava posljednje resurse građana za koje se navodno bori; Nešić je pripadnik vladajuće kaste čiji je cilj potpuno satiranje naroda.

Njegovi suludi, lažni, manipulativni, otrovni postovi ukazuju u kolikoj mjeri se politička fauna, kojoj pripada Nešić, osjeća moćnom, nedodirljivom, zakonima nedohvatljivom.

Toksična flora u njegovoj gangsterskoj glavi potpuno se pretvorila u najotrovniji korov i nema tog pesticida koji takvo stanje može promijeniti.