недеља, 5. октобар 2014.

Darko Ćulum, visoki funkcioner policijske hunte, na predizbornom skupu SNSD-a na Manjači

Piše: Slobodan Vasković

Komentator pod imenom Lena na portalu BN TV, ispod teksta “Ivanić: Dodik će 12.oktobra u 23:00 proglasiti lažnu pobjedu”, objavio/la je sledeći tekst:
“Večeras u dnevniku na ATV direktor policije Gojko Vasić kaže kako je policija neutralna, a načelnik Uprave policije Darko Ćulum sjedi pod šatorom na predizbornom skupu SNSD-a na Manjači, fotografija objavljena na portalu Nezavisnih novina! Sramota za MUP RS koji bi trebao biti depolitizovan”.

I zaista, na fotografiji prisutnih u šatoru SNSD-a na Manjači nalazi se Darko Ćulum, načelnik Uprave policije RS (označen na fotografiji). Ova fotografija koja govori o toplim odnosima najviših funkcionera MUP RS i vrha SNSD-a samo je jedno u nizu svjedočanstava da mi ovde nemamo nikakvu profesionalnu policiju, već stranačku policijsku huntu.

Što se, pak, Gojka Vasića i njegovog nastupa na ATV-u tiče, toliko se nesretnik zapetljao da sam u jednom trenutku pomislio da će mu urednica Vijesti pružiti prvu pomoć defibrilatorom. Naravno, Nikolaja Đakonova, komandanta grupe plaćenika dovedenih u Banjaluku da mlate narod, nije ni pomenuo.