среда, 5. мај 2021.

Dok pacijenti iskaču kroz prozore UKC-a, dr Tilu Lilu Vlado Đajić organizuje tucijade i proganja žene u toj zdravstvenoj ustanovi; Đajić koristi državne resurse kako bi zadovoljio svoje bolesne porive, a u tim aktivnostima ga u stopu prati dr Ranko Škrbić, kao i Igor Žunić

Piše: Slobodan Vasković 


1. 

Taman kada su građani Banjaluke pomislili da je Igor Radojičić najveća pošast koja je zadesila taj grad od njegovog nastanka, pojavio se dr Tilu Lilu Vlado Đajić i razuvjerio ih. Đajiću je trebalo svega nekoliko mjeseci da pokaže da je moguće biti gori čak i od Radojičića.


2.

Da budem iskren, Đajić je nakon izbora za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka dosta dobro krenuo. On je tako prilikom gostovanja na javnom servisu 22.04.2021. godine svog šefa Milorada Dodika nazvao kriminalcem. Doduše, Đajić je upotrebio nešto blaže riječi navodeći: "Imam veliku podršku i riješenost Milorada Dodika da i on neke stvari promijeni i da se vrati izvornim principima SNSD-Milorad Dodik, a to je pravednost, poštenje, rad i obrazovanje".

3.

Da umiri razjarenog Dodika, Đajić je organizovao tucijadu za članove Crvene Sekte, a kao nagradu je obezbijedio iznos od 10.000 KM. Radi se, naravno, o novcu otetom od građana kroz tendere koje sprovodi UKC.

4. 

Dok dr Tilu Lilu Đajić organizuje tucijade i uništava ionako mizerni rejting SNSD-a u Banjaluci, njegovi pacijenti gotovo na sedmičnom nivou iskaču kroz prozore UKC-a. 


Tako je 12.04.2021. godine pacijent V.K. stradao nakon što je iskočio kroz prozor sa trećeg sprata pomenute ustanove. 



Nakon toga, 20.04.2021. godine pacijent LJ.B. je stradao na isti način. 



Posljednji u nizu je slučaj od 03.05.2021. godine, kada je pacijent O.S. skočio kroz prozor sa petog sprata zgrade UKC-a.


5.

Navedeno govori da je u periodu od samo dvadesetak dana troje Đajićevih pacijenta stradalo na način da su iskočili kroz prozor zgrade UKC-a. Umjesto da momentalno podnese ostavku, Đajić se čak i ne trudi da javnosti objasni šta se to dešava u UKC-u.


6. 

Bolje upućeni govore da je Đajić od pomenute zdravstvene ustanove stvorio leglo kriminala i korupcije. On se godinama svojski trudi da otjera sve čestite ljekare i da na njihova mjesta dovede kriminalce poput sebe. 



Najbolji primjer za to je zapošljavanje dr Marinka Lovre, koji je pravosnažno osuđen na kaznu zatvora od godinu dana, zbog krivičnog djela nesavjesnog pružanja ljekarske pomoći. Tog monstruma je lično Đajić zaposlio u UKC.


7. 

Pored kriminalizovanih kadrova koji su istjerani iz drugih zdravstvenih ustanova, Đajić vodi računa i o vlastitim kadrovima, pažljivo „probranim“ i „oblikovanim“ još u periodu studiranja. Jedan od tih kadrova je Đajićeva družbenica sa umjetničkim imenom Tilu Lilu. 


Tilu Lilu

8.

Upravo zahvaljujući njoj Đajić je i dobio nadimak „Tilu Lilu“, koji sa ponosom nosi zadnjih par godina. Moram priznati da mu nadimak pristaje, jer se Đajić u posljednje vrijeme nalazi u „Tilu Lilu“ stanju, indukovanom korištenjem različitih stimulansa, najčešće bijele boje.


9. 

Đajićeve družbenice nisu najveći problem koji imaju zaposleni u UKC-u. 


Mnogo veći problem su njegovi bolesni seksualni porivi, koje on više ne može da obuzda. 


Tilu Lilu


Moji izvori iz UKC-a su mi potvrdili da se nakon dolaska na funkciju direktora UKC-a, Đajić pretvorio u pravog seksualnog predatora, koji proganja sve žene i djevojke zaposlene u toj zdravstvenoj ustanovi. 


10.

Veliki broj medicinskih sestara je zbog Đajića napustio UKC i otišao da radi u inostranstvo. 


Na njihovo mjesto Đajić dovodi svoje konkubine, sa diplomama medicinske škole stečene u Širokom Brijegu i sličnim destinacijama. Poslije se pitamo zašto pacijenti iskaču kroz prozore UKC-a?!


Škrbić, Đajić i Maja Perišić

11.

Dr Tilu Lilu Đajić je već dokazao da mu nema ravnog u pljački putem tendera, stranačkom zapošljavanju i uništavanju rejtinga Crvene Sekte. 


Škrbić i Maja Perišić


Ipak, na njegovu veliku nesreću, on u oblasti seksualne devijantnosti ima nekoga ko mu sa uspijehom parira godinama. Radi se o još jednom biseru SNSD kuhinje - dr Ranku Škrbiću, bivšem ministru i sadašnjem dekanu Medicinskog fakulteta u Banjaluci. 


Maja Perišić

12.

Poput dr Tilu Lilu Đajića, i dr Škrbić se godinama trudi da do kraja uništi zdravstveni sistem Republike Srpske, a u tome mu pomažu kadrovi koje je on pažljivo „probrao“ u toku studiranja, kao dekan Medicinskog fakulteta u Banjaluci. 


Najvažniji njegov adut je trenutno dr Maja Perišić, koja uveliko liječi pacijente.


13.

Pomenutom dvojcu unutar SNSD-a uspješno parira još samo Igor Žunić, jedan od poznatijih rektalnih alpinista Milorada Dodika, o čijim "fotomodelima" ću tek pisati: Poznato je da Žunić obožava "Zlatni tuš" - naravno, taj bolesni psihički palanački papak je taj koji je "tuširan", što i ne čudi od psihičkog bolesika čiji je mentalni sklop tek septička jama i ništa više od toga. Istina, povelika. A i navikao je da mu šef, svako malo, priređuje "Zlatno tuširanje".

Dodikov rektalni alpinista Žunić, derventska Mentalna Gnusoba


Takav Bolesnik je šef kluba poslanika Sekte, što je i očekivano, ako imamo u vidu o kakvoj zločinačkoj organizaciji se radi; Često "Tuširani" Papak nije ništa drugačiji od drugih sektaša: Osim što je teški pervertit, još je veći kriminalac, a o njegovim pljačkama već uveliko spremam serijal. 


U tim kriminalnim radnjama "do zadnje kapi" iz "Zlatnog tuša" je upetljan zajedno sa Jovanom Pejinom, direktorom poslovnice Nove banke u Derventi. 


Njih dvojica su Šljam, Šlajm i Ološ, a Žunić, ponaosob, Mentalna Gnusoba , koja je, zajedno sa svojim kumom, polupismenim klomferom Denisom Pijetlovićem, direktorom "Komunalca" u Derventi glavni organizator izborne krađe, 15.11.2020. godine. (nastaviće se)