субота, 29. мај 2021.

Drago Kalabić, nekadašnji visoki funkcioner Sekte, teško, po Dodikovom nalogu, optužio Željku Cvijanović da “uništava SNSD u Prnjavoru”, da je “srušila skupštinsku većinu”, a njenog muža Aleksandra za kriminalne radnje; Kalabić se, u dogovoru sa Dodikom, vraća na čelo OO SNSD Prnjavor

Željka Cvijanović


Piše: Slobodan Vasković


Drago Kalabić, nekadašnji visoki funkcioner SNSD-a iz Prnjavora, koji i danas kontroliše značajan dio Opštinskog odbora Sekte iz tog mjesta, žestoko je raspalio na svom FB profilu po Željki Cvijanović.


Optužio je Cvijanovićku da uništava SNSD u Prnjavoru, a njenog muža Aleksandra za kriminalne radnje i poslove sa prnjavorskim, kako je rekao, “Elektrom”.


Drago Kalabić

Kalabić tvrdi da Cvijanovićka i njen muž, preko Gorana Slijepčevića Brblje kontrolišu načelnika opštine Darka Tomaša i da ga Brbljo “postrojava tri puta dnevno”.


Optužio je Cvijanovićku i za rušenje većine u Skupštini opštine Prnjavor koju je donedavno držao SNSD, ali su je preuzele opozicione stranke.


Nema dileme da iza ovog ataka Kalabića na Cvijanovićku i njenog muža stoji Milorad Dodik.



Dodik, prema mojim informacijama, namjerava da raspusti OO SNSD Prnjavor, nakon gubitka skupštinske većine, i za povjerenika imenuje upravo Kalabića.


Poseban razlog za to je što je Tomaš, nakon pada skupštinske većine SNSD-a, indirektno optužio Dodika da stoji iza tog projekta. Tomaš jeste osoba od povjerenja Cvijanovićke.


Kalabićev post sa njegovog FB profila, objavljen 29.05.o.g., prenosim u cijelosti i bez ikakvih izmjena


Željka Cvijanović nikada ništa dobro nije uradila za Prnjavor. Iako je bila ministar, Predsjednik vlade, Predsjednik Republike, u Prnjavoru nije otvorila ni jedno radno mjesto, ni jednu fabriku, ni jedan kapitalni projekat. Sve se svelo na par krečenja po Prnjavoru, preko njoj odanih kriminalaca za velike pare. 2014.g ja sam u Sarajevu dogovorio sa Elektro prenosom BiH i njegovim direktorom Matanom Žarićem postavljanje velike trafo-stanice u Prnjavoru vrijedne preko 10 miliona maraka. 


Čim je 2015 Cvijanovićeva  došla u Upravni odbor Elektroprenosa odmah je to skinula jer je to Kalabić dogovorio. Time je uništila Prnjavor u energetskom smislu i ostavila ga bez mogućnosti da riješi svoje goruće pitanje. Ali joj nije smetalo da svoje podobne privatne firme pošalje u Hercegovinu da rade milionske poslove za Elektroprenos. 


Željka Cvijanović nastavlja da uništava prnjavorski SNSD preko svog Visokog predstavnika za Prnjavor Gorana Slijepčevića Brblje. Brbljo Darku Tomaša postrojava 3 puta dnevno. Ako bilo šta odbije za 7 minuta zove Aleksandar Cvijanović, a za 15 min. i sama Predsjednicu. Sva zaposlenja i postavljena po Brbljinom zahtjevu rešavaju se za par sati a svi unosni poslovi Brblji daju bez tendera. Brbljin i Acin kubik betona u Prnjavorskom Elektru košta 400 km. 


Aleksandar Cvijanović

Zbog kriminala i radova na Domu zdravlja iza kojih stoje Aco i Brbljo srušena je većina u SO Prnjavor. Ali njih to ne interesuje. Željka i Aleksandar Cvijanović su iz Prnjavora otišli kao gubitnici, puni kompleksa i frustracija. Oni mrze Prnjavor i zato ga uništavaju preko grupe svojih poslušnika koje su nasilno instalirali u Prnjavoru i iza kojih neće ostati ništa dobro. Luka Petrović rekao Tomašu da mu curi vrijeme  i pred svima mu priprijetio "Znaš kako sam te onda spašavao"....