понедељак, 3. мај 2021.

Đajićeva Masovna Sektaška Inicijacija, kad već ne ide Imunizacija; Grad Droge Medelin/Akciona Drama: Kako je policija uspjela da ne uhvati heroinca i dilera Darka Mišića, koji mi je prijetio, sve dok se nije riješio opijata koje je sa sobom imao


Piše: Slobodan Vasković


1.

Vlado Đajić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka i generalni direktor UKC Republike Srpske Banjaluka, pokrenuo je masovno učlanjenje u SNSD, sredstvima prisile, prijetnjama i drugim hohštaplerskim metodama, kojima je sklon.


2.

Kad već ne ide masovna imunizacija, Đajić prisiljava radnike UKC RS Banjaluka da se “imunizuju” od zdravog razuma i učlane u Sektu; Podrazumijeva se da se navedeno odnosi na “neimunizovane”, koji već nisu pripadnici SNSD-a.


3.

Operacija “Sekta imunizacija” je vrlo jednostavna, ucjenjivačka, mobing bez presedana: Đajić na razgovor poziva sve one koji su stalno zaposleni i zahtijeva od njih “Sektašku inicijaciju” ili će biti prebačeni na lošija radna mjesta, slabije plaćeni, progonjeni na svakom koraku…


4.

Za one koji su tu na određeno radno vrijeme, prijetnja je vrlo jednostavna - otići će odmah na Biro za nezaposlene, ukoliko se ne učlane, a, ukoliko to učine, možda će biti primljeni za stalno.


5.

Đajić, koji je u kontinuitetu pod dejstvom “senzacija”, ubijeđen je da ide “pravim putem”, a očekivanja, nakon idućih opštih izbora, jesu da ga Dodik izgazi nogama. Hm, možda i neće, ima Đajić oko njega dvije odlične negativne priče koje se Dodik plaši kao guje.


Đajić sebi dozvoljava i da javno kaže da mu je Dodik obećao da će prestati s kriminalnim radnjama.


6.

Moglo bi sve završiti samo na šamaranju, poput Srđana Rajčevića i Srđana Jeftine Struje Mazalice, tog fatalnog 15.11.2020., kada je Sekta izgubila Banjaluku.


7.

Treba naglasiti da se Dodik vrlo ozbiljno priprema za naredne izbore, pa angažuje horde botova, ne samo preko svog Udo Šugo Bota Borisa Udovičića, narkomana i narkodilera, već i drugih agencija.


Vico Zeljković (sestrić M.D.), Dodikov Udo Šugo Bot i Dodik


O tačnom broju botova, (njihovim platama&ostalom), koje Dodik angažuje, izvijestiću precizno 04.05.2021. godine, a do tada predlažem da nettreš obučavaju u nekom od osam Đajićevih stanova.


8.

Ima ih devet, ali mora i on negdje živjeti, pa ih samo osam daje “pod kiriju”. I svakog prvog samo šmrče od sreće. I ne samo prvog.



Ne bi bilo loše da stanove besplatno ponudi SNSD-u za obuku smeća.


9.

Kad smo već kod smeća, narkotika i sličnih sektaških pojava, moram naglasiti da je "Prvomajski roštilj", na kojem sam isto "roštiljao", imao enorman uspjeh. Ali, uvijek se može više, brže, bolje, dalje, dublje.…kraće…duže…


Zvornički mafijaši i njihovi zaštitnici

Zato kratka pričica o tome kako policija štiti narkodilere i to baš onog što je meni prijetio, pod imenom “Maras Maras” - heroinca i dilera Darka Mišića.


Mišićeve bolesne prijetnje


Priča je rijetko uzbudljiva, pravi triler o pokvarenim policajcima gorim i od narkodilera.


10.

Policijska uprava Zvornik, na čijem čelu je Aleksandar Vasiljević, Glavni Inspektor Kartela Grada Droge Medelina, saopštila je 30.04. ove godine da je dan ranije privremeno oduzet putnički automobil zbog počinjenih prekršaja u saobraćaju od lica za kojim su raspisane dvije centralne potjernice.


Kum Klana Medelin Zoran Stevanović Gladni i
Aleksandar Vasiljević, Glavni inspoektor Kartela Grada Droge

Policajci iz Policijske stanice Vlasenica lišili su slobode D.M., preciznije, Darka Mišića, “za kojim su raspisane dvije centralne potjernice” i, kako su naveli, oduzeli mu neregistrovano vozilo, jer je upravljao bez vozačke dozvole, a odbio je i da se “podvrgne kontroli prisustva opojnih droga u organizmu i nije postupilo po izdatom naređenju policijskih službenika”.


Kako je već bio na dvije potjernice nisu baš mogli da ga odmah puste, već su ga “predali u dalju nadležnost Okružnom centru Sudske policije Istočno Sarajevo” i podnijeće protiv njega prekršajnu prijavu. Uz sve, Mišić duguje i 25.000 KM za razne kazne.


Međutim, Vasiljevićevo saopštenje je najobičnija laž.


Darko Mišić, narkodiler, heroinac i 
lice sa dvije Centralne potjernice

11.

Policajci PS Vlasenica imali su dojavu da Mišić prevozi drogu, pa su mu postavili “zasjedu” koju je on sa lakoćom probio ili, kakom bi Vasiljević naveo, “lice nije postupilo po izdatom naređenju policijskih službenika”.


Policajci su uspjeli Mišića da “sustignu” tek kada je bacio opijate, a ostalo je sve igra u kojoj Hunta i dalje čuva pomenutog narkodilera Mišića. 


Zaista je ogroman prostor od Vlasenice do Zvornika (kao pet teritorija Njujorka) čim Mišića, sa dvije potjernice, nisu uspjeli ranije da prepoznaju i uhapse. Sposobni policajci nema šta.


12.

Idemo dalje u ovoj Akcionoj Drami: Mišić nije bio sam u automobilu, kako to PU Zvornik navodi, već se sa njim nalazila jedna ženska osoba, bliska Mladenu Cvjetinoviću Buldiju. 


Buldi i Cokular-Coki

Buldi snabdijeva Mišića narkoticima za prodaju, a dobija ih od Radeta Simića Cokulara Cokija, koji mi je, takođe, prijetio.


Cokijeve maloumne prijetnje

13.

Buldi je jedan od brojnih Cokularevih “terenskih narko preduzetnika”, koji raspačava njegov kokain preko sitnih dilera.

Buldi i Cokular-Coki

14.

Buldi, zajedno sa Mišićem i “ovlaštenim” policajcima fingira i saobraćajne nesreće, što je značajan vid dodatne zarade, pored trgovine narkoticima, za Cokulara, Belivukovog Zvorničkog Mesara. (nastaviće se i neće stati dok vas Bagro sve ne pohapse)