уторак, 01. октобар 2019.

Višković najavio zahtjev za smjenu Nenada Nešića; Selak obilazi zatvore po Danskoj kako bi se edukovao i pripremio ćeliju za sebe i Nešića?!


piše: S.V.

Radovan Nejaki Višković najavio je da će zahtijevati da se smijeni Nenad Nešić sa pozicije v.d. direktora JP “Putevi RS”.

Nakon teškog skandala i objave video klipova na kojima se Nešić, Politička Mrcina, iživljava - od valjanja po podu do šutiranja novca, čak se i Nejaki Radovan, kako se tvrdi, zgrozio i najavio zahtjev za njegovom smjenom.

Politička Mrcina, hohštapler i kriminalac Nešić saznao je za Viškovićevu najavu i brže-bolje izdao sramno saopštenje, dostojno njegove preniskosti, u kojem “demantuje” šutiranje novca i najavljuje tužbe.


Kakva drskost; Nešić, koji je sa Braćom Bing, Aleksandrom Glavašem i Mladenom Lučićem, opljačkao na najprimitivniji mogući način, golim okom vidljiv, JP “Putevi RS” najavljuje tužbe, umjesto da je već smijenjen i smješten u zatvorskim prostorijama.Da li će Višković smijeniti Nešića? Vrlo teško je povjerovati u to, jer Politička Mrcina je kupila mnoge iz vlasti, posebno dijela vrha MUP-a RS, što mu nije bilo teško budući da je opljačkao desetine miliona KM.


Višković bi trebalo da smijeni i Gorana “Osnovca” Selaka, ako ima i mrvu digniteta, jer “Osnovac” je kopija Nešića (može i obrnuto) - neobrazovan, nepismen, sa sumnjivim diplomama, posebno četvrtog razreda srednje škole (Legenda kaže da je “Osnovac” istovremeno završio četvrit srednje i dvije tri godine fakulteta), koji je “pobjegao” iz BiH dok ne prođe bura oko njegovih silnih naštancanih diploma i poslova nabavki za KPZ Tunjice, sumnjivih vikenda i drugih pogodnosti za “štićenike”, veoma sumnjivih poslova sa kladionicama…Selak po Danskoj obilazi zatvore: Pitanje je da li gleda kako bi za sebe, a trebalo bi i za Nešića, pripremio neku od ćelija u Tunjicama.

Njih dvojica ćeliju ne mogu izbjeći!