среда, 02. октобар 2019.

Nešićevi stanovi i vozni park vrijedni milione, koji su opljačkani iz JP "Putevi RS"piše: Slobodan Vasković

Nenad Nešić ošetio je JP “Puteve RS” za destine miliona KM, a plan mu je da nastavi tim tempom, ukoliko premijer Radovan Višković ne pokaže bar minimum digniteta i ukloni Političku Mrcinu sa funkcije; Kada to već ne žele da učine potplaćene “institucije” reda - od dijela vrha MUP-a RS  do raznih tužilaštava, u kojim sjede “Nešićevi tužioci”.

Njegov najvažniji pravosudni zaštitnik je Milan Tegeltija, predsjednik VSTS, kojeg Nešić Potkiva i po suncu i po mjesecu, ali o tome opširnije uskoro.Prije toga, treba naglasiti da je Politička Mrcina megaloman koji pati od grandomanije i ima potrebu da sve ono što je opljačkao javno pokaže drugima, kako bi dokazao da je neko i nešto, iako je riječ o najobičnijoj teško Frustriranoj Ništariji.

Prikazao sam već dio Nešićeve ogromne imovine, koju je stekao za samo tri godine otkako je sjeo na čelo JP “Putevi RS”, pljačkom te firme, kao i putarskih firmi; U istom tom periodu, Nešić je kupio šest stanova, velike vrijednosti, a novac kojim ih je platio otet je iz Javnog preduzeća.

Nešić je kupio stan u Banjaluci, u ulici Svetozara Markovića. Stan je 90 m2, nalazi se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Gradu (Nova Varoš), a plaćen je 220.000 KM. Uz stan, Nešić je kupio i garažu u istoj zgradi, koju je platio 15.000 KM. Ne treba ni napominjati da se u tom stanu orgija, na “Nešićev način”, a sve na račun JP “Putevi RS”.

Nešić posjeduje ogroman stan u Novom Sadu, vrijedan oko 150.000 hiljada evra, a na crnogorskom primorju je novcem, otetim od JP “Putevi RS”, kupio čak tri stana.

U Budvi je kupio stan od 55 m2, a njegova vrijednost je oko 130.000 evra.


Ranije sam objavio da je Nešić u Baošićima kupio dva stana, ukupne vrijednosti 250.000 evra.


Jedan stan od 40 m2, a drugi 61 m2. Oba su u vili, koja posjeduje i bazen. Ko bi išao do plaže?! Jer, Nešić je “elita”, pripadnik beskrupulozne pljačkaške grupacije koja nemilosrdno arči državni novac.


Da bi se pokazao da je "gazda" - stanove je platio kešom. Kako je novac iznio iz BiH, sasvim je drugo pitanje. Na koje bi MUP trebalo dati odgovor. Ok, ovo sa MUP-om je bila šala mala, jer imaju oni preča posla - štite Nešića, posebno vrh te takozvane institucije.

Nešić je prošle godine kupio i mercedesov džip za svega 120.000 evra, koji je dao ljepšoj polovini. Drugi važni članovi te porodice voze takođe bijesna auta, brat Predrag  džip “Porše Kajen” - 120.000 evra, a otac tih pljačkaških aveti (što bi rekli Crnogorci) novi BMW5 - 110.000 KM!Nešić vozi službeno vozilo, a, kako je krenuo, kupiće sebi avion, skuplji od 19 miliona KM. 

Ništa manje skup vozila ne voze ni članovi njegove Gansgterske Bande Aleksandar Glavaš - džip “Volvo” od 150.000 KM i Mladen Lučić, koji vozi džip BMW - X5 od 180.000 KM.

Mnogo je onih koji su otimali od “Puteva RS”, ali niko to nije činio na tako krkanski, bahat, primitivan način kao Nešić;  Za njega su drumski razbojnici prava gospoda, ali Politička Mrcina čini sve da ostane na funkciji, jer su pred njim nove milionske otimačine, ukoliko JP “Putevi RS” dobiju kredit od 100 miliona evra za revitalizaciju puteva i pokrivanje gubitaka u JP “Putevi RS”, koji iznose 90 miliona KM. 

Kada je postavlje na poziciju v.d. direktora JP "Putevi RS", Nešićeve privatne firme dugovale su ukupno poreza 1,2 miliona KM, a porez ne plaća ni dalje.

(nastaviće se)