субота, 9. март 2024.

"Ginko" za "Dementnog" Draška Stanivukovića - Tvoj otac Dragan Stanivuković je uključen u poslove sa internet klađenjem

Draško i Dragan Stanivuković

Piše: Slobodan Vasković


Tako mlad, a tako “dementan”, vrlo je realan opis posljednjih istupa Draška Stanivukovića koji navodno ne zna ko je od članova njegove porodice uključen u poslove sa internet klađenjem.


Pa tvoj tata Dragan Stanivuković je uključen u poslove sa internet klađenjem, “dementni” Draško. 


Prije nego nastavim, preporučio bih ti da počneš redovno uzimati “ginko”, kako bi poboljšao pamćenje i koncentraciju i ojačao nervni sistem. Koji ti je postao vrlo krhak.


Nije lako biti Dodikov sluga, lagati narod tri pune godine, pokušavati dalje manipulisati izmišljotinama, a za sve kriviti “pojedine blogere”.


Nije lako pljačkati narod zajedno sa Kajom, Miletom Klenom Radišićem, Dodikom, a narodu prodavati maglu da si “opozicionar”.


Da idemo “u glavu”, već je vrijeme.


“Dementni” Draško je izgubio iz vida da se firma njegovog brata Gorana “E commpany” nalazi na adresi Dunavska 1c, Banjaluka.



Na istoj adresi, Dunavska 1c Banjaluka, nalazi se i firma istoj adresi “Aero Centar Krila” koja se bavi internet klađenjem.





Slučajno, zar ne?!


Idemo dalje; prihod firme “Aero Centar Krila” u 2022. godini iznosio je 16.660.458 KM.



Firma ima priličan broj osnivača, a jedan od njih je Jelenko Lolić, decenijski saradnik Dragana Stanivuković, Draškovog oca.


Tu je ta veza, jer Lolić nije samo Lolić, već je uvijek Lolić&Stanivuković.


Jelenko Lolić

Evo i sa kim sve sarađuje “Aero Centar Krila”.



Ako ima potrebe da dalje pojašnjavam Stanivukoviću, nije problem. 


Zaista je zapanjujuće da je tako mlada osoba, poput Stanivukovića, već zaboravila da je “pojeedini bloger” te dokaze već objavio u tekstu “Tajkunske Lutke na čelu Banjaluke”.


Nije mrsko “pojedinom blogeru” da podsjeti Simbioznog Stanivukovića na te kladioničarske veze.



Interesantno, tu je opet Jelenko Lolić i sa njim Stanivukovićev gradski menadžer Bojan Kresojević.


Pohlepni Kresojević sa sektašem Darkom  Milunovićem i Jelenkom Lolićem, tajkunom Draška Stanivukovića, osnovao je firmu “Keno” d.o.o Banjaluka, koja je putem “KENO TV” organizovala igre na sreću.


Imali su potpisan Ugovor sa Lutrijom RS, na čijem čelu je, do 14.09.2021., bio sektaš Rajko Radovanović, a ta firma je pod decenijskom kontrolom Mileta Radišića Klena.


Da budem potpuno precizan - Lolić, Kresojević i Milunović nisu mogli dobiti posao sa “Lutrijom RS” bez odobrenja Klena Radišića.



Jelenko Lolić je, preko firme “Financ”, bio suosnivač firme “Keno”, a poznato je da je sa njim dugo godina suvlasnik “Financ"-a bio Dragan Stanivuković, otac Draška Stanivukovića.

Jelenko Lolić

Ako ima onih kojima do sada već sve nije jasno, nastaviću.


Dragan Stanivuković


Direktor “Keno TV” i zamjenik direktora bili su Milunović i Kresojević.



Podsjetiću da su prevarili Kostu Čivčića za 30.000 KM, čak mu i prijetili, o čemu sam pisao u tekstu - “Keno TV” I “Lutrija RS” prevarili Kostu Čivčića koji je dobio 30.000 KM; Umjesto da mu isplate dobitak nudili mu “da se nagode” - prvo mu ponudili 1.000 KM, potom 5.000 KM, a kada je odbio uslijedile su prijetnje i falsifikovanje naloga, koji sam objavio 12.05.2020. godine.



Veoma je interesantno kada Jelenko Lolić, Milunović i Kresojević prekidaju saradnju sa “Lutrijom RS” - desilo se to 15.10.2020. godine.


Taj datum je izuzetno bitan, jer taj dan je počela predizborna kampanja za gradonačelnika Banjaluke i Draško Stanivuković, odnosno Tajkuni koji stoje iza njega, željeli su da prikriju svoje preočite veze sa Crvenom Sektom, ali i Miletom Klenom Radišićem, gospodarem Lutrije RS.

Mile Klen Radišić

Međutim, ostavili su i previše tragova da bi uspjeli sakriti svoje finansijske malverzacije i čvrste veze sa Crvenom Sektom.


Kresojević nije nikakva krtica u Stanivukovićevim redovima, za sve njegove duboke veze sa Sektom, kao i njegovom podaništvu Režimu Milorada Dodika znaju svi - i Stanivuković Senior i Stanivuković Junior, kao i Jelenko Lolić i Mile Radišić Klen. (nastaviće se)