уторак, 30. новембар 2021.

“Balistička Putanja”

Tamara Krunić, Igor Dodik i "Tojota" u kojoj je ubijen Slaviša Krunić


Piše: Slobodan Vasković


1.

Na naslovnoj fotografiji “Balistički Izvještaj” su Tamara Krunić, nekadašnja supruga Slaviše Krunića, njen sadašnji partner Igor Dodik i džip “Tojota” u kojem je Krunić  likvidiran, zajedno sa svojim pratiocem Žarkom Pavlovićem.


2.

Samo dan nakon likvidacije Krunića, Igor Dodik je, putem “Skaj” aplikacije, pozvao jednog od visokopozioniranih pripadnika NarkoKlana, kojim rukovodi zajedno sa ubicom Ljubanom Ećimom, Markom Parezanovićem, visokim funkcionerom Agencije, i Zvorničkom Trojkom Zoranom Stevanovićem, Sinišom Mijatovićem i Dejanom Ilićem Tigrom i zatražio od njega da Tamari Krunić ponudi svu moguću pomoć. 


3.

Nije to nikakvo čudo, jer su Dodik i Krunićeva već dugo bili u vezi i prije likvidacije Slaviše Krunića, ali nikada nisu detaljno ispitane sve njihove veze sa Ećimom, koji je organizovao likvidaciju Krunića po narudžbi Saše Milakovića.


Te veze sada je neophodno detaljno ispitati, jer se, otvaranjem "Skaj" aplikacije, došlo do toga da je Ećim organizovao likvidaciju, a da je naručilac Milaković.


4.

Podjednako važno je da je General “Narko Klana” Siniša Kostrešević, direktor Policije, kojem je direkno nadređen Igor Dodik i koji mora da ga zaštiti u svakoj prilici, takođe neophodno saslušati i istražiti šta zna o likvidaciji Krunića, jer o brojnim drugim mnogo zna.


5.

Igor Dodik I Tamara Krunić sastajali su se, prije likvidacije Slaviše Krunića, na dva mjesta - u stanu Igora Dodika, kao i u stanu bliske prijateljice Krunićeve, čiji su inicijali TT.


6.

Nijedan od tih stanova nije pretresen niti je Igor Dodik saslušan, kako bi se provjerilo da li ima ikakve veze sa sasmim zločinom, posebno zbog odličnih veza i NarkoPoslova sa Ećimom i Kostreševićem.


7.

Upravo po njihovom nalogu, Dodik je nedavno Milorada Dodika, svog oca, odbacio i potpuno se osamostalio unutar NarkoKlana.


8.

Igor Dodik misli, očito, da će uspjeti svoju prljavu ulogu da sakrije, jer većinu najprljavijih poslova odradio je preko svog prvog rođaka Vice Zeljkovića, predsjednika FSS, kojeg on smatra manje vrijednim. I spreman ga je žrtvovati.


9.

Zeljković je, između ostalog, po njegovom nalogu navukao na opijate Stefana Cvijanovića, ali o tome vrlo detaljno uskoro.


10.

Posebno o tome zašto je to učinio i gdje su završili video snimci Cvijanovića koje je naručivao Igor Dodik. (nastaviće se)