понедељак, 8. новембар 2021.

Parezanoviću, džaba prijetiš - rastočiću te kapilarno; Za početak objasni zašto si preko Kostreševića ubici Srđanu Svjetlanoviću dojavio da se sakrije, nakon što je učestvovao u likvidaciji u Nikšiću, 20.10.2021. godine

Piše: Slobodan Vasković


Parezanoviću Marko, mislio sam da Bijesna Zvijer tvog kalibra, koja je zloupotrijebila Agenciju da bi stvorio Zločinačku organizaciju, zajedno sa ubicom Ljubanom Ećimom i njegovim NarkoKlanom, te ostalim pripadnicima paraobavještane službe RS, mahom zločincima, ima jači “stomak” za podnijeti udarac.


Pokazalo se, međutim, da ti ne samo da nemaš stomak, već si se prestravio čim sam te izvukao izpod kamena pod kojim si bio zavučen kao gmizavac, nenavikao na dnevno svjetlo; Prestravio se od prebrzog sasušenja.


Parezanović

U panici si posegnuo za prijetnjama meni, čemu se grohotom smijem; Kada bih se plašio gmizavaca poput tebe ne bih se ni bavio ovim poslom.


Međutim, prezirem one koji prijete; Ne potcjenjujem one koji imaju stomak i bore se, ma kakvi zlikovci bili.


Tvoje i Ećimove prijetnje, objede i ostale slinave uvrede, koje plasirate preko gnjidice Predraga Ćeranića, samo su me dodatno uvjerili u vašu slabost i učvrstile u odluci da vas dovedem pred tužilaštvo, a onda i sud.


Pošto si požurio sa prijetnjama - činiš to već od prvog teksta koji sam objavio o tebi, smatram da je vrijeme da ih obznanim, ali i da ti poručim kako ćeš se, crve, provesti.


Odlično ti znaš da ja posjedujem konkretne dokaze protiv tebe i Ećima; Odlično znaš i za šta; Zato se i bojiš; Zatvor nije prijatan za osobe poput tebe; Svašta takvim slabićima, koji su zloupotrebljavali instituciju i sadistički se iživljavali, rade u kaznionicama.


To tebe čeka. Nema potrebe da ti sapun ispada.


A da nisi prijetio možda bi i dobio onu ambasadu da se skloniš.


Sada nastavljam da te rastačem - kapilar po kapilar; Ne uživam previše u tome, jer poprilično tukneš, što je posljedica tvoje toksičnosti.


Moraćeš objasniti istražnim organima zašto si dojavio Kavčaninu Siniši Kostreševiću da policija Crne Gore namjerava da potražuje Srđana Svjetlanovića, vođu Kavačkog ganga u Banjaluci?!


Učinio si to nakon što je Svjetlanović učestvovao u likvidaciji radnika firme Security Guard Montenegro Ljubiše Mrdaka, tokom pljačke 400.000 evra u Nikšiću, 20.10.2021. godine.

Svjetlanović je, nakon tvoje dojave, u bjekstvu, krije se u nekom od štek-stanova u Banjaluci, a tvoji odlični prijatelji Vlado Crta Đajić, direktor UKC Banjaluka, Siniša Kostrešević i Nebojša Svjetlanović, šef jedinice za obuku u MUP RS, kojeg je imenovao “General”, pokušavaju da ga zaštite.
Vlado Crtaa Đajić, ubica Srđan Svjetlanović
i Nebojša Svjetlanović, visoki funkcioner MUP RS
Nema zaštite - pripadnici policije Crne Gore bili su u Banjaluci 04.11.o.g. i donijeli sve dokaze da je Svjetlanović učestvovao u ubistvu i pljački. I to kao Vođa Ubica.

Sigurno znaš da Svjetlanović ima privatni zatvor, prostoriju u kući, u kojoj muči one koje otme. Tako kavački! Da li si to prijavio Agenciji?

Da li si Agenciji prijavio da Ećim organizuje likvidaciju Slaviše Krunića i po čijem zahtjevu to radi? Koliko mi je poznato nisi, iako  si znao! Kao što si znao da je Ećimovo imanje vrlo blizu Krunićevog, nadomak Banjaluke, gdje je Krunić i ubijen. Ako si zaboravio da te podsjetim: Ećimovo imanje na slici je lijevo, a ubijenog Krunića desno.


Sada ćeš da odgovaraš za to, ali i brojna druga zlodjela koja je počinila tvoja i Ećimova Zločinačka organizacija, kao i Kavčani koje ti godinama štitiš i podržavaš, te ostale NarkoBande koje su pod tvojom kontrolom.

Koliko si jadan, uzeo si pare od Zorana Stevanovića da ga pustiš da dođe do mene u onu baštu iz koje sam ga otjerao kao zadnju džukelu, a nisi to smio uraditi. Znaš i zašto. Ali, tebi su pare milije od bilo čijeg života. Zato ćeš na robiju, zbog otetih miliona, koje su mnogi glavom platili. 

Nisi samo ti uzeo pare od Stevanovića, već i tvoj saradnik Blagoje Simić, iz krim policije, ali prisješće vam to što ste naplatili. Tek!

Kao što će ti prisjesti i prijetnje koje mi upućuješ, jadni mali gmizavče.

Još nešto, sutra ću sve pojasniti oko banjalučkog ogranka Kavačkog Ganga koji ti i Ećim kontrolišete, preko Kostreševića.

Razmišljaj do sutra kako da zaprijetiš ponovo i zaprijeti. Možeš i Milivojem “Čarugom” Lovrenovićem, nisi ga jednom nakon likvidacija koje je izvršio zaštitio. 

Nije uhapšen dosad zahvaljujući tome što ga ti štitiš preko Ećimove bagre. Dotle si, gmizavče, dogurao - da štitiš profesionalne ubice. 

I misliš da me takav nitkov može uplašiti?! Sad vidiš da ne može, a tek ćeš to da osjetiš na svojoj bijednoj koži.