недеља, 21. новембар 2021.

Čaruge: Perverzije, Ljubavnice, Pljačke, Opijati, Alkoholizam...

Čaruge

Piše: Slobodan Vasković


1.

Porodica Čaruga krenula je svim sredstvima na mene, što me uopšte ne uzbuđuje; Štaviše, njihov prljavi, podmukli način obračuna, kojim razotkrivaju svoju paraobavještajnu mrežu koja me prati godinama nezakonito, omogućava mi da konačno iznesem sve u javnost što se tiče te pokvarene, pljačkaške, monstruozne narkoporodice, koja truje djecu, štiti ubice, narkodilere, kriminalce svih dresova, a Milorad i Igor Dodik su na čelu jednog od, trenutno, najvećih balkanskih NarkoKlanova.


2.

Pogrešno su ubijeđeni da mogu sve: Smatraju da je samo njihova zločinačka porodica (naglašavam da tu ne ubrajam Snježanu Dodik koja je njihova žrtva), “sveta”, te da mogu uništiti desetine hiljada drugih porodica u RS, ne obazirući se na svoje žrtve, tretirajući ih kao potrošni materijal, a ne kao ljude, te se ostrvljuju poput hijena na svakog ko ukaže na njihove zločine. Zbog kojih će odgovarati.


3.

Šta god ta narkogamad napisali i objavili o meni i mojoj porodici uopšte me ne izbacuje iz ravnoteže. Na svaku njihovu laž odgovoriću isključivo ISTINOM. To što ih prezirem neće uticati na objektivnost onog što iznosim.

Ravnoteža Vaskovića


Zato su Čaruge već teško poremećenog centra za ravnotežu. Koji ću ja potpuno samljeti. 


Mentalni odron Čaruga

4.

Ne bi bio problem da im je poremećen samo centar za ravnotežu, već što su porodično poremećeni - kriminalci, zločinci, narkodileri, pervertiti, narkomani, alkoholičari…


5.

Od danas idem sa punim imenima i prezimenima svih onih koji su u vezi sa Psihopatama koji razaraju BiH, a već su uništili entitet Republika Srpska, jer su takav obračun tražili. I dobili su ga.


6.

Objavio sam da je prije dva mjeseca došlo do fizičkog obračuna Milorada Dodika i Igora Dodika, čiji je razlog bio izgradnja vile u parku Mladen Stojanović i veza mlađeg Dodika sa Tamarom Krunić, koja je bila supruga ubijenog Slaviše Krunića.


Milorad Čaruga Dodik i Igor Čaruga Dodik

Nakon tuče dva NarkoBosa i narkomana Dodika i Dodika, o kojoj sam iznio detalje, strasti među trovačima su se malo smirile, pa je Milorad Dodik odlučio da napusti V.J.


7.

Našao je novu akviziciju i njegova bliska prijateljica sada je Tatjana Brestovac, voditeljka ATV vijesti, ako se to smeće koje emituju uopšte može nazvati bilo kakvim vijestima.


Brestovac je Prva pratilja Milorada Dodika i velika je to ljubav, iako je Matori Narkić bar tri puta stariji od nje. Bar ima “vijesti” iz prve ruke.

Tatjana Brestovac

8.

Svako testiranje Milorada Dodika na droge pokazalo bi da konzumira kokain, a bahanalije sa svojim zločinačkim društvom organizuje u vili Vlade RS na Jahorini.


Tu mu podvode mlade djevojke koje, kako sam to već objavio, njegovi pratioci namamljuju kokainom po lokalima u Istočnom Sarajevu.


Nepoznato mi je kako Brestovac reaguje na “izlete” Matorog Kokainca, ali veza je još uvijek vrlo čvrsta.


9.

Čvrsta je i veza Igora Dodika i Tamare Krunić, a tek ću, u narednim danima iznijeti niz detalja koji ukazuju i na moguće zločinačke radnje.


10. 

Što se tiče Gorice Pekare Dodik, njen dosje liječenja ima nekoliko tomova. Osim što se “skidala” sa bijelog i žutog, liječena je u nekoliko navrata i od teškog alkoholizma. 


Gorica Pekara Čaruga Dodik

11.

“Delirium tremens”, obratite pažnju, još uvijek je snažno drma: Ludilo Pijanice lako je uočljivo u njenim tvitovima, a posebno na video-klipovima gdje mijesi tijesto kako bi samu sebe spriječila da se “dohvati flaše”. Od osobe koja ima IQ 13 ništa drugo nije ni za očekivati.

12.

U dosadašnjim tekstovima oko NarkoKlana koji vode Milorad i Igor Dodik nisam pominjao liniju koju drže Brane Čovičković, višestruko presuđivani kriminalac i njegov zet Nikola Alekić, bivši savjetnik Nakaze Igora Radojičića, dok je bio gradonačelnik. Aleksić trenutno radi u Ministarstvu za prostorno uređenje i ekologiju koje vodi Ministroid Srebrenka Golić.


NarkoMula Nikola Aleksić i Moralna Nakaza Igor Radojičić

13.

Aleksić već godinama radi i narkotike; Činio je to sa Dragoljubom Pašagićem, zvanim Paša, sve do njegovog pada u akciji “Kanon” 2011. godine. 


Aleksić se tada izvukao, a trgovini narkoticima se vraća kada postaje zet nasilnika Brane Čovičkovića koji je privatizovao ŽKK “Mladi Krajišnik”.


NarkoDiler Čovičković i NarkoKum Dodik

14.

Aleksić je “Mula”, jer donosi drogu iz Herceg Novog gdje putuje veoma često. Prečesto! (nastaviće se)