петак, 12. новембар 2021.

SkajFejs: Dodikov, Parezanovićev i Ećimov Narkokartel je Društveni Karcinom koji obesmišljava postojanje države; Ukoliko oni ne budu zatvoreni, narodi će biti uništeni; Nova imena sa aplikacije “Skaj”


Piše: Slobodan Vasković


1.

Bezbroj puta sam konstatovao da u Republici Srpskoj više niko ne zna gdje počinje/završava politika, a počinje/završava kriminal. Nemoguće je to u ovakvom ambijentu, teško zatrovanom direktnom saradnjom političara i kriminalaca, ni najpreciznijim instrumentom izmjeriti.


2.

Isprepleteni su kriminal i politika do mjere da više ne možemo govoriti samo o teškim zločinima, već o društvenom karcinomu koji, zaogrnut lažnim patriotizmom, obesmišljava postojanje države. 


3.

Političari-Zlikovci i Zlikovci koji kontrolišu političare, dok metastaziraju, koriste pojmove "profesionalizam", "poštenje", "patriotizam" kao troslojni pancir i ogrtač ispod kojeg teže ka ostvarenju sopstvenih nakaznih ciljeva; Koji su glodarski, termitski, nikako ljudski.


Ako oni opstanu, narodi će nestati. Već su propali u tolikoj mjeri da će biti potrebne decenije oporavka.

4.

Kolone pred ambasadama svjedoče o bijegu sa “Titanika”, pokušaju spasavanja od zla koje svakodnevno napada i ne prestaje čak ni onda kada su raskrinkani. 


Oni se neće predati bez pokušaja uništenja naroda, za njih ne postoje zarobljenici, već samo totalna likvidacija naroda; konačno rješenje. 


5.

Osnovni uzrok je privatizacija i uzurpacija institucija i njihovo, prvo, povezivanje, a potom i predaja u ruke mafije; i to one najgore - NarkoMafije. Od predaje institucija trebao je samo korak do toga da NarkoMafija ovlada svim segmentima društva i to je upravo trenutak u kojem se nalazimo i odakle se pokušavamo iščupati. 

6.

Da bi se u tome uspjelo, neophodna je regionalna saradnja, kao i podrška međunarodnog faktora; Bez ta dva uslova nema čupanja niti uklanjanja Društvenog Karcinoma.


Saradnja počinje da se nazire; Samim tim i nada, ali i svijest da ništa neće ići tako brzo kako bi željeli. Nažalost. 


Navedeni vid saradnje je neophodan, jer je i Društveni Karcinom poprimio međunarodne razmjere.


7.

Detaljno sam to pojasnio u tekstu “Osovina Zla: Dijana Hrkalović - Marko Parezanović - Ljuban Ećim - Darko Elez - Dejan Ilić Tigar - Siniša Kostrešević”, te "NarkoKraken: Vico Zeljković, Dejan Kusturić, Čedomir Šušnjar, Vlado Crta Đajić, Nenad Stevandić, Milan Novitović, Nenad Nešić…" i nizu drugih, a sada nastavljam da raspakujem, kapilarno, kako sam i obećao, Vrh NarkoKrakena koji je teško napao BiH, ali u dobroj mjeri i Srbiju, kao i ostale države Regiona.


Marko Parezanović

8.

Najznačajniji Zločinci koji su još uvijek na slobodi su Parezanović i Ećim, direktno naslonjeni na Milorada Dodika, kao šefovi njegove agenture u Beogradu i paraobavještajne organizacije, sastavljene isključivo od kriminalaca koji haraju Republikom Srpskom.


9.

I Parezanović i Ećim nađeni su na Skaj aplikaciji, obojica su pod istragom i obojica se brane svim mogućim sredstvima. Neće se odbraniti, jer je država Srbija jača od njih, kao što se neće odbraniti ni Dodik, jer je država BiH jača od njega, ali bitka će još da traje.


Najvažnije od svega je da je Ećim već sada okarakterisan kao "Vrh srpskog podzemlja" i da se taj status neće mijenjati. On može izdržati još nekoliko mjeseci, nakon čega je gotov. Parezanović, za razliku od njega, može izdržati nešto duže, ali je njegova karijera zapečaćena. Sasvim realno i sloboda!


Iako je sporo, nije malo.


10.

Sama činjenica da je Parezanović posjedovao Skaj i preko njega komunicirao sa kriminalcima, diskvalifikuje kao profesionalca i direktno ga stavlja u rang velikog kriminalca, što on i jeste, koji je teško zloputrebljavao svoju funkciju u Agenciji.

Ljuban Ećim

11.

Njegov najbliži saradnik Ećim je Ubica, Zločinac i veliki NarkoDiler tako da se razmjere zločina koje su njih dvojica počinili, vodeći NarkoKartel, nikada do kraja neće rasvijetliti. Broj mrtvih koji je iza Ećima vrlo teško je znati, ogroman je, jer je sa Parezanovićem manipulisao drugim NarkoKartelima, sukobljavao ih do teških oružanih obračuna koji su izrodili desetine mrtvih. Sve je to rađeno sa jednim ciljem - da u potpunosti preuzmu kontrolu nad Regionalnim NarkoTržištem i prebacivanjem velikih tovara opijata u zemlje Evropske Unije. Zamalo im je to pošlo za rukom! 


12.

Proteklih dana nabrojao sam niz korumpiranih političara, pripadnika policijskih agencija, samozvanih privrednika… koji čine samo djelić njihovih Vojnika.


Milorad Dodik

Parezanović i Ećim uspjeli su potpuno ovladati Republikom Srpskom, na vrhu mafijaške piramide je njihov SkajSaradnik Dodik, a krajnji cilj im je, osim rasturanja BiH, bio i ovladavanje Srbijom, svim njenim institucijama i to vrlo brutalnim, nasilnim, nemilosrdnim metodama. 

13.

Dovoljno je sjetiti se posljednjeg napada na Skupštinu Srbije, lica koja su učestvovala u njemu, znati da iza njih stoje Dodik ( o čemu sam pisao), Ećim i Parezanović, te Hrkalovićeva, Belivuk i brojni drugi zlikovci, pa je jasno kakve su njihove istinske namjere.


14.

Sada ću nastaviti da objavljujem imena pripadnika NarkoKlana, koji još uvijek kontrolišu Parezanović i Ećim.


Jedan od Ećimovih bliskih saradnika je i Siniša Rakita, savjetnik direktora OBA BiH Osmana Mehmedagića.

Siniša Rakita

Rakita gotovo svakodnevno komunicira sa Ećimom, Obojica su bili na Skaju, ta komunikacija je razbijena, a često odlazi kod Ećima u Beograd.


U nekoliko navrata su ga propratile službe Srbije, sve dokumentovale, ali je Parezanović svaki put intervenisao i to zataškavao.

Slaviša Krunić, ubijen 22.04.2019.

Rakita je, po Ećimovom nalogu, učestvovao u organizaciji likvidacije Slaviše Krunića, 22.04.2019. godine. Njegova uloga u tom zločinu se sada pomno istražuje. Parezanović je do sada štitio Ećima zbog učešća u organizaciji zločina, ali to više nije u stanju, jer njegov Slobodni pad je veoma veoma brz.


14.

Rakita, kao i Parezanović, nje nikakav obavještajac već teški kriminalac, a neophodno je istražiti i njegovu ulogu u lažiranju dokumenata za Milorada Milakovića, kriminalca koji je u bjekstvu.


Saša Milaković, desno

Milorad Milaković je otac Saše Milakovića (promijenio ime i prezime u Ivan Tomić), ali o svemu ovome ću pisati poseban tekst. Naravno, dokumente za Milakovića lažirali su po nalogu Ećima.

I sve je to učinjeno u institucijama RS i BiH, što samo svjedoči u kolikoj mjeri je njihov Kartel uplivao u sve segmente vlasti.


15.

Vrlo značajnu ulogu u Kartelu ima i Dragan Jevđenić, aktuelni direktor KPZ “Banjaluka”, ranije decenijski visoki funkcioner MUP RS, koji je obavljao najznačajnije načelničke funkcije.


I Jevđenić je SkajFejs, a poznato je da je izuzetno blizak Miloradu Dodiku i Siniši Kostreševiću, “Generalu” NarkoKlana i direktoru Policije MUP RS.

Dragan Jevđenić

Jevđenić, koji slovi za izuzetno inteligentu osobu, zaista je pravo iznenađenje, ali je činjenica da je značajan član NarkoKartela. Očito su  bliskost sa Dodikom i Kotreševićem i pohlepa učinili svoje.


Narko"General" Siniša Kostrešević


Bilo je veoma čudno da policajac njegovih referenci bude imenovan za direktora KPZ-a, umjesto na neku od najznačajnijih načelničkih funkcija, ali je sada, nakon raspakivanja njegove Skaj aplikacije, jasno da je otišao po naređenju vrha Klana kako bi čuvao njihove Vojnike koji su na izdržavanju kazne, vrbovao druge kriminalce i, naravno, na prevarama putem namještenih javnih tendera zaradio milione. Jevđenić je za direktora KPZ “Banjaluka” imenovan 01.12.2020. godine umjesto kriminalca Gorana Osnovca Selaka. 


16.

Jedan od najznalajnijih pripadnika Klana, preciznije najoperativnijih je Vladimir Dragičević, pomoćnik direktora UIO za sektor carina, koji zajedno sa Zdravkom Cvjetinovićem gospodari Granicom. Njih dvojica su na sve granične prelaze u BiH postavili pripadnike Klana kako bi narkotici bez problema prelazili granicu.


Vladimir Dragičević

Kako se znaju imena tih carinika, lako je ustanoviti ko je sa njima u smjenama bio iz Granične policije, MUP-ova sa različitih dijelova teritorije BiH, ali i u susjednim državama, jer nije dovoljno da Klan ima samo carinika na prelazu u jednoj državi, već i njegovu vezu u susjednoj.


Sve navedeno svjedoči o organizovanosti Parezanovićevog i Ećimovog NarkoKrakena, koji je, istovremeno, radio za Dodika kao njegova paraobavještajna služba.

pripadnici NarkoKartela Peulić i Đajić

17.

Za kraj da dodam da je jedan od najbližih Ećimovih saradnika Igor Peulić, po Ećimovoj nardbi, na vezi, mimo Kostreševića, držao Sinišu Beretu načelnika Jedinice za borbu protiv kriminala koji je, očito, imao specijalne zadatke od Ećima i Parezanovića, za koje ni Kostrešević nije znao. (nastaviće se)