среда, 24. новембар 2021.

Notorne Ubice Goran i Duško Suvara glavni zaštitnici Milorada i Igora Dodika i Siniše Kostreševića, vođa NarkoKlana koji je uništio RS

Vođe NarkoKlana Milorad i Igor Dodik


Uzmimo da šefovi NarkoKlana Milorad i Igor Dodik, te Siniša Kostrešević, njihov NarkoGeneral, i njihove notorne ubice dobiju ovu bitku; Kako od njih onda mislite zaštiti sopstvene porodice, djecu, unučad? Na ovo pitanje ne trebate odgovoriti ni meni ni nikome drugom izvan vaše kuće, ali, prije ili poslije, moraćete odgovoriti sebi. Dok vam Suvara nije zakucao na vrata.  


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorada i Igora Dodika, te Sinišu Kostreševića, vođe NarkoKlana, štite serijske ubice. To uopšte nije za čuditi, jer su Dodik&Igor Republiku Srpsku pretvorili u Mafijašku državu i već poodavno krenuli sa egzekucijama.


2.

Te egzekucije neće spriječiti kraj Sodome i Gomore koju je kreirao Dodik, a perfektuirao njegov sin, ali će, nažalost, odnijeti živote. I to ne mali broj, jer je preočito da Režim bez prolijevanja krvi neće otići.


3.

Goran Suvara, glavni zaštitnik Milorada i Igora Dodika i Narko”Generala” Siniše Kostreševića,  zajedno sa svojim bratom Duškom izvršio je niz ubistava u Glamoču, tokom 1992. godine. 


Danas je on Glavni Pisac porodice Dodik. I to treba da se zna.


Višestruki Ubica Goran Suvara (u crvenom krugu) i Dodik

4.

Sa ubijanjem su nastavili i kasnijih godina, a Duško Suvara je, dokazano, ubio četiri osobe za šta je pravosnažno presuđen na ukupno 43 godine zatvora.


5.

Goranov brat Duško Suvara zvani Hans, osuđen je na 15 godina zatvora zbog ubistva Hafije Duganhodžić (55) i Fize Đug (66). Prema navodima u presudi, Duško Suvara je u noći između 31. januara i 1. februara 1994. godine u naselju Duboki put u Glamoču ubio ove dvije starice, a 19. marta 1993. godine u naselju Luke pokušao da ubije Mleću Zeljković. 

Tužilaštvo BiH ga je optužilo za ratne zločine na području Glamoča tokom 1992. godine.


6.

Suvara je ranije osuđivan. On je polovinom marta 2008. godine u banjalučkom Okružnom sudu osuđen na kaznu od 14 godina zbog ubistva Anice Mijatović (57) počinjenog 1995. godine u Banjaluci. Ova kazna mu je objedinjena sa presudom iz 1997. godine kada je osuđen na 14 godina zatvora zbog teškog razbojništva tokom kojeg je ubio i opljačkao portira predstavništva preduzeća "Panonka" u Banjaluci.


7.

Od ukupno 43 godine, Duško Suvara je odležao manje od deset i to za sva presuđena ubistva. Razlog: On je čovjek od povjerenja Režima, primarno Džerarda Selmana, sada predsjednika Ustavnog suda RS, ranije Ministra pravde, pa mu je omogućeno da za četiri ubistva odrobija manje od decenije.

Višestruki Ubica Goran Suvara, zadnja nada Milorada i Igora Dodika
i NarkoGenerala Siniše Kostreševića

8.

Braća Suvara su po Selmanovom nalogu dizali pobune u zatvoru u Tunjicama. Da se primijetiti da su svi zaštitnici Suvare&Suvare, ujedno i „zaštitnici“ RS.    


9.

Ubici Goranu Suvari dat je ranije sav mogući prostor na RTRS kako bi se zaštitio Dodikov kriminal. Njemu sličnim dato je vatreno oružje. I adrese.


Očito je lažni obračun Dodika sa BiH dovoljan razlog za prihvatanje serijskih ubica kao zaštitnika Režima.


10.

Uzmimo da šefovi NarkoKlana Milorad i Igor Dodik, te Siniša Kostrešević, njihov NarkoGeneral, i njihove notorne ubice dobiju ovu bitku; Kako od njih onda mislite zaštiti sopstvene porodice, djecu, unučad? Na ovo pitanje ne trebate odgovoriti ni meni ni nikome drugom izvan vaše kuće, ali, prije ili poslije, moraćete odgovoriti sebi. Dok vam Suvara nije zakucao na vrata.  


11.

Posljednji put Goran Suvara presuđen je 2016. godine zbog pet pljački počinjenih tokom rata na području Glamoča na šest godina zatvora. izišao je mnogo ranije nego je trebalo (2019.), a pušten je po nalogu Milorada i Igora Dodika i Siniše Kostreševića, šefova Međunarodnog NarkoKlana. (nastaviće se)