недеља, 31. јануар 2021.

Od Papana do Ajhmana/Prokletnici sa Manjače Antonići, uz Đurđeviće, najveći kriminalci koje je ta Planina izrodila, iznikli su ispod šinjela Zorana Tegeltije, razvili se do nacista Milorada Dodika i Dragana Lukača

Dodik na imanju zločinaca Antonića na Manjači


Piše: Slobodan Vasković


1.

Nacista Momčilo Ajhman Antonić, polanik SNSD-a Milorada Dodika u parlamentu  RS, član je zločinačke porodice Antonić sa Manjače.


2.

Oberštumbanfirer familije je Savo Antonić, koji zajedno sa Mišom Đurđevićem, čini najveći kriminialni duet što ga je Manjača dala.


Ponosni otac Savo Antonić i FLEXibilni sin Đuro

3.

Njihove velike kriminalne sposobnosti “otkrio” je “lovac na zlikovačke talente” Zoran Tegeltija, predsjedavajući Savjeta Ministara BiH i omogućio im, zajedno sa Dodikom, da decenijama pljačkaju budžet RS preko svoje kriminalne firme “Venera”, ali i preko drugih firmi kao što je “MMSCODE”, o čemu ću u nastvaku.



4.

Za razliku od Antonića, koji su, listom, brutalni Nacisti, i javno iskazuju svoje fašističko nasilno djelovanje, Đurđevići su mudriji i kreću se, mahom, “pacovskim kanalima” koje im Tegeltija odredi.


5.

Tako je Mihajlo, sin Miše Đurđevića, bio uposlen u Ministarstvu finansija kao savjetnik Zorana Tegeltije, dok je bio ministar finansija.


Tegeltija i Đurđević (jilevo od njega) u Vašingtonu

6.

Nakon što je Tegeltija postao predsjedavajući Savjeta ministara, poveo je i Đurđevića sa sobom i dao mu značajnu funkciju u svom kabinetu.


7.

I Antonić i Đurđević su se izlegli ispod Tegeltijinog Šinjela, ali ih je preuzeo Dodik, posebno Savu Antonića i njegovu naci-porodicu.


Braća Antonić, Momčilo i Đuro, sa ponosnom majkom

8.

Za razliku od Đurđevića koji se mudro krije od javnosti, porodica Antonić voli da se bahati i javno prestavlja opljačkano, vjerujući da im niko ništa ne može, jer ih štiti Dragan Lukač, Komandant Hunte RS i Organizovanih Zločinačkih Grupa, kojem plaćaju tu zaštitu i sa kojim su, pored toga, u kriminalnim poslovima, listom na račun budžeta.


Savo Antonić i sinčina Đuro Alkos

9.

Jedna takva situacija, u kojoj se mogu nekažnjeno razbacivati opljačkanim parama, progoniti koga hoće..., nedostojnu, neinteligentnu i bolesnu Bagru, kao što je porodica Antonić (bez izuzetka), vrlo brzo je dovela do otvorenih nacističkih stavova i djelovanja.



10.

Nakon što je prošao nekažnjeno istup Momčila Ajhmana Antonića, kada je 2014. godine nakon poplava, javno saopštio najgnusniju izjavu u deceniji “Hvala braći Hercegovcima na pojačanoj podršci SNSD-u, a što se tiče ovih govana iz Šamca, Broda, Modriče i ostalih poplavljenih mjesta, čiji su gradovi obnovljeni za mjesec dana, isplaćene kartice pomoći, njima želim dosta kiše i mekanih nasipa”, i prošao bez zatvora, nastavio je sa fašističkim nastupima vjerujući da će takvo ponašanje od njega stvoriti nešto više od malog nacističkog miša.



11.

Treba naglasiti da je upravo za vrijeme poplava njihova firma “Venera” teško opljačkala građane RS preko tadašnjeg JP “Robne rezerve”.


12.

Dodik je, naravno, dobro naplatio nekažnjavanje Ajhmana Antonića, pa je iz mandata odbornika u skupštini Banjaluke prešao u Narodnu skupštinu.


Ajhman Antonić i Vođa Dodik

13.

Ako može naplaćivati ministarstka mjesta, (samo za Lukačevo imenovanje uzeo je milion KM, a pare su, po pola, dali Slobodan Stanković i Đurađ Regodić), zašto ne bi naplatio i poslaničku poziciju, nije Dodikova dilema, već moto!


Dodik i Savo Antonić

14.

Ajhman Antonić, malo čega svjestan, jer je nepopravljivo neinteligentan, ali odlično upoznat da je njegova pozicija papreno plaćena, da njegova porodica može pljačkati do mile volje i da, zbog Lukačeve zaštite, mogu činiti razna zlodjela, nastavio je da se razvija kao nacista, da bi taj antidarvinistički razvoj, kulminirao konstatacijom da je Ivan Begić, odbornik PDP-a u skupštini Banjaluke, “ustaša i dominantne ustaške krvi” samo zato što je po nacionalnosti Hrvat.



Franjo Begić, otac Ivana Begića, bio je pripadnik VRS tokom posljednjeg rata u BiH, a njegovog pradjeda Stjepana zaklale su ustaše u Staroj Rijeci kod Sanskog Mosta na kućnom pragu


Savo Antonić, otac Ajhmana Antonića, je ratni profiter, a plaćao je srpsku sirotinju da umjesto njega ide na ratište, bude ranjavana i ubijana. To su te Dodikove “patriote”!!!


Momčilo Ajhman Antonić

15.

Od nacističkog govneta, što jeste i u načelu i u detalju Momčilo Ajhman Antonić, nije se ništa drugo moglo ni očekivati, jer porodica je ta koja oblikuje svoje članove, a njegova je pokvarena, podla, sklona svim perverzijama, kriminalu, pljački, otimanju od sirotinje, samo da bi oni, Prokletnici sa Manjače, kako ih još zovu tamošnji mještani, imali što više.


16.

Međutim, nije samo bahatost kriminalaca doprinijela tome da se Momčilo Antonić razvije u Ajhmana sa Manjače i ostvari izuzetno bliske veze sa Narko grupama, posebno onom Danka Stanišića, o čemu sam detaljno pisao. Toj grupi pripada i Marko Granula, pratilac Željke Cvijanović. Granula je Ajhmanov kum.


Granula i Ajhman

17.

Taj isti Ajhman Antonić je, uprkos svemu, sitni bezdušnik i veliki kompleksaš: Posebno mu komplekse nabija Draško Stanivuković, novoizabrani gradonačelnik Banjaluke, koji je do nogu potukao Moralnu Nakazu Igora Radojičića, kandidata raznoraznih ajhmana iz SNSD-a. 


18.

Ajhman Antonić je ranije javno iznosio svoje najvlažnije snove koji su glasili kako će on i Stanivuković biti političari “koji će za koju godinu pretendovati na najviše političke funkcije”. 


Gradonačelnik Stanivuković sa građanima

19.

Stanivuković je, glasovima građana i sopstvenim radom, dogurao do gradonačalnika Banjaluke, dok je Ajhman Momčilo bio i ostao sitni partijski miš, čiju poziciju skupo plaća njegov otac kriminalac i prokletnik Savo Antonić.


Ivan Begić

20.

Upravo to je jedan od razloga njegovog nacističkog nasrtaja na Ivana Begića: Tata zločinac Ajhmanu može da kupi skup automobil, može i deset, koji u dobroj mjeri ispunjavaju njegove teške mentalne i karakterne nedostatke, ali ne može da mu kupi ništa više od poslaničkog mandata. 



21.

Postoji i drugi razlog Nacističkog nasrtaja Antonića na Begića: Naučeni da pljačkaju, otimaju uzimaju gdje stignu, zaposlili su suprugu Đure Antonića, brata Momčila Ajhmana  - Martu Antonić u Gradsku upravu.


22.

Revizija zapošljavanja će izvjesno pokazati da je Marta Antonić u Gradsku upravu smještena po stranačkoj liniji, primljena bez konkursa, što je krivično djelo.


Marta Antonić

23.

Marta Antonić je kćerka pjevača Dušana Brkića Gere, koji je, takođe, bio na odborničkoj listi SNSD-a za protekle lokalne izbore, ali nije prošao. Zato je javno jaukao kako ga satiru kriminalci Gorana Osnovca Selaka - preciznije njegov rođak Milan Milaković, član SPS-a.


24.

U porodici Antonić važi pravilo “Loš, Zao, Najgori”.


Loš je Kum porodice Savo, Zao je Momčilo Ajhman Antonić, a Najgori je Đuro Antonić, njegov rođeni brat.


Đuro Antonić
25.
Đuro pokazuje da može gore i od brace Ajhmana - od ranog djetinjstva ima težak problem sa alkoholizmom, koji je vremenom dodatno eskalirao supstancionalno pojačan, kako bi Đuro Antonić doživio što češće i što više “SENZACIJA”. 


I njemu je tata kupio skupa kola da mu nadoknadi enorman nedostatak mentalnih sposobnosti.



Konstantno je u problemima sa zakonom. 


26.

Jedan od poznatijih slučajeva je da je svojevremno potezao pištolj na Jahorini (01.02.2018.), ali je sve zataškao njegov prijatelj Dragan Lukač.



27.

Drugi poznati slučaj je iz “Jova bara”, gdje je Đuro izigravao mangupa, ali su ga dva opasna momka Siniša Šakić i Jova Jošilo išamarali poput zadnjeg miša mekinjaša, što on i jeste. 


28.

Šakić (koji je trenutno u pritvoru, osumnjičen da je likvidirao Slavišu Ćuluma) i Jošilo su ga ponižavajuće išamarali pred svim gostima u tom vrlo posjećenom klasterkafeu.



29.

Lukač je cijeli slučaj prikazao kao da su ga pretukli, iako se radilo samo o šamaranju. Sve probleme koje Alkoholisani&Flexirani Idiot Đuro napravi, pegla Lukaš, jer je blizak Antonićima.


30.

Lukač je namjestio unosni milionski tender sa radarima firmi MMSCODE.


Lukač i Đuro Antonić

31.

To su ovi novi radari što satraše narod, novac im se otima za svaku sitnicu, a radi se o javno-privatnom partnerstvu, što je nečuveno, jer dio novca naplaćen od kazni građanima ide, umjesto u budžet, navedenoj firmi. 


32.

Lukač ima procenat od svega. Ljudi iz okruženja braće Antonić svjedoče da su od ovog tendera već zaradili milione. U godinu dana su obojica pokupovali najskuplje automobile.



33.

Tajkunska firma “Venera” upravo je sa MUP RS uplivala u IT poslove, kao suvlasnik firme “MMSCODE”, koja dobija milionske poslove i od rugih institucija RS. 



34.

U sudskom registru kao osnivači firme “MMSCODE” upisani su Slavko Bojić, Miloš Đurđević, Savo Antonić, svi iz Banjaluke i firma “Euro Bonus”, iza koje stoji Milanović; Ta firma je registrovana u Mrkonjić Gradu, ulica Podbrdo bb.



Svi navedeni imaju po 25 posto vlasništva u “MMS COD”, a ukupni osnivački ulog je 201.999,92 KM, odnosno 50.499, 98 KM po osnivaču. (nastaviće se)