петак, 29. јануар 2021.

Milan Tegeltija, Mentalna Crkotina, sopstvenu Izopačenost “liječi” privatnim liftom u stanu vrijednom 360.000 KM, pazarenom od Mileta Radišića Klena


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milan Tegeltija, bivši predsjednik VSTS, koji je uništio pravosuđe BiH, potpuno ga kriminalizovao i sve to dobro naplatio od zločinačkih organizacija, nije samo zlikovac, već i jadni, mali, teško iskompleksirani skorojević koji brojne mentalne nedostatke, koji ga čine najobičnijom životinjom, pokušava nadoknaditi izgradnjom vila, kupovinom preskupih stanova, putovanjima na ezgotične destinacije…


2.

Da bi to sebi omogućio, uništio je brojne porodice koje su izgubile sve u namještenim procesima i kriminalnim presudama u korist onih koji su ga platili.


3.

Tegeltija je naplaćivao sve - od neprocesuiranja ratnih zločina, preko neprocesuiranja teških kriminalnih djela do neprocesuiranja i zaštite notornih ubica i zaštite onih koji opstruišu istrage o ubistvima, kako su to činili po njegovim nalozima dok je bio u prilici da ih izdaje.


4.

Neuspješni kockar, koji je zbog ovog neizlječivog poroka izgubio stotine hiljada KM, nije prezao ni od seksualnog iskorištavanja koleginica tokom obavljanja funkcije predsjednika VSTS, nakon čega bi ih unapređivao, a njihova imena, koja su mi poznata, ne navodim iz razumljivih razloga.


Bilo bi dobro da same izađu u javnost i kažu istinu o Bolesnom Predatoru!


5.

Ogroman novac koji je gubio i gubi na kocki nadoknađivao je kriminalizacijom pravosuđa, unesrećivanjem brojnih građana presudama koje su javni zločini i kojih je bezbroj, prepuštajući kontrolu nad ovim stubom društva Zločinačkim i Narko organizacijama. 


6.

Kakav je to nečovjek, svjedoči i člinjenica da je prvu suprugu maksimalno zlostavljao, kao i da uopšte ne vodi računa, niti želi šta da zna, o najbližim članovima porodice. 


Ništa nije iznenađujuće kada je u pitanju taj Ološ, koji je umislio da on, zajedno sa silikoniranim, botoksiranim družbenicima, čiji mozak je marke “plivadon” - ima samo jednu crtu po sredini, može predstavljati “kremu” društva, iako je najotrovniji Otpad i u načelu i u detalju.


Vila Milana Tegeltije zarađena na nesreći drugih 

7.

Toksični Lihvar Tegeltija, zaštitnik, između ostalog, i drugih prljavih zelenaša, jedno vrijeme je i uspijevao da se održi na površini Kanalizacije, što je prirodno stanište Režima, ali sada naglo tone, što i ne čudi za teško ljudsko smeće njegovog kalibra.


8.

Tek će Nasilna Brutalna Bezočna Životinja da potone; Postane Crkotina, jer vrijeme koje dolazi nije obećavajuće za njega - prije ili poslije zbog brojnih nedjela koja je počinio završiće na robiji. 


9.

BiH nije potreban jedan “Sanader”, da bi se država konačno pokrenula, već nekoliko njih, a Mentalna Crkotina će biti “pravosudni Sanader”, jer samo u tom slučaju pravosuđe će pokazati znakove oporavka. 


10.

Svakako će biti značajno ispitati otkud Mentalnoj Crkotini 360.000 KM da “pazari” orgoman stan u zgradi koju gradi Mile Radišić Klen, koji je, takođe, sve stekao na tuđoj nesreći. 


11.

Svi ti “pikovi” Milorada Dodika su kao i on - jedino se Zlom, njegovim maksimalnim činjenjem, ostvaruju.



12.

Koliko je Tegeltija umišljena Budala i Idiot bez presedana, svjedoči činjenica da će stan, koji je pazario kod Klena, imati sopstveni lift: Zamislite samo do koje mjere je ta Izopačena Kreatura mentalno satrula.


13.

Prokletnik, jedan od najvećih u Dodikovom Režimu, smatra da mu privatni lift nadoknađuje sve onom što nikada neće imati - potvrdu bilo koga da je ljudsko biće, a ne animalni stvor, satruo u sopstvenoj mentalnoj truleži.


14.

Izopačena Nakaza biće, nažalost, još jedno vrijeme na slobodi, nakon čega mu, izvan svake razumne sumnje, slijedi dugogodišnja zatvorska kazna. Za nedjela koja je počinio malo je deset doživotnih robija. (nastaviće se)