субота, 30. јануар 2021.

Dodikov mladi Nacista Momčilo Antonić okarakterisao Ivana Begića, odbornika PDP-a, da mu je “ustaška krv dominanta” i da je ustaša, samo zato što je Begić po nacionalnosti Hrvat; Begićevog pradjeda zaklale ustaše, a otac mu je bio pripadnik VRS


Piše: Slobodan Vasković


Momčilo Antonić, narodni poslanik SNSD-a, slijepo slijedi stranačkog vođu Milorada Dodika i njegov “put mržnje, šovinizma i nacizma”!


Mladi Nacista Antonić, koji sasvim pogrešno smatra da pripada nekoj novoj Dodikovoj Arijevskoj Rasi, a ne najotrovnijoj zločinačkoj organizaciji, napisao je za Ivana Begića, odbornika PDP-a u skupštini Grada Banjaluka, da mu je “ustaška krv dominantna”, samo zato što je Begić po nacionalnosti Hrvat.


Uz to, DodikJugend Antonić je još napisao da je Begić ustaša i da ga zato, (Antonića), mrzi.



Razlog bolesnog istupa mladog narciosidnog pripadnika Dodikove zločinačke organizacije jeste tekst: Želio građanima “meke nasipe”, sada ovaj auto vozi “skromni Momčilo Antonić”!



U tom tekstu se podsjeća na jednu raniju nacističku i ubilačku izjavu Antonića, koji je, tokom poplava 2014. godine, na svom FB profilu objavio najgnusnije moguće rečenice, upućene teško stradalima u poplavama: “Hvala braći hercegovcima na pojačanoj podršci SNSD-u, a što se tiče ovih govana iz Šamca, Broda, Modriče i ostalih poplavljenih mjesta, čiji su gradovi obnovljeni za mjesec dana, isplaćene kartice pomoći, njima želim dosta kiše i mekanih nasipa”!



Sedam godina kasnije Antonić, to malo nacističko Dodikovo govno, koje nije ni do članka Begiću, sa pozicije narodnog poslanika, naziva javno ustašama svoje političke protivnike, poput Begića.



Franjo Begić, otac Ivana Begića, bio je pripadnik VRS tokom posljednjeg rata u BiH, a njegovog pradjeda Stjepana zaklale su ustaše u Staroj Rijeci kod Sanskog Mosta na kućnom pragu.


Momčilo Antonić je sin Dodikovog tajkuna Save Antonića koji je, preko svoje firme “Venera”, pljačkao budžet RS upravo za vrijeme poplava. A pljačkao je i prije i poslije toga.


Dodik i Savo Antonić

Ponašanje Dodika i njegovih nacističkih poklonika izazvaće, prije ili poslije, teške incidente, a možda i mnogo teže stvari od toga.


Dodik svjesno ide na to, jer ne postoji drugi razlog za  njegove fašističke izjave, poput one u kojoj je najmorbidnije i najužasnije izvriješao članicu CIK-a Vanju Bjelicu-Prutina, nakon čega su njegovi obožavaoci nastavili sa nacističkim verbalnim pirom.



Momčilo Antonić je blizak narko grupama, o čemu sam detaljno pisao, ali je, kao i ostali Dodikovi nacisti, zaštićen od Hunte koja je ne jednom terorisala upravo Begića, zato što se borio da se otkriju ubice Davida Dragičevića o čemu svjedoči i video koji prikazujem.



Begiću je likvidacijom prijetio i batinaš Dragana Liukača Miloš Bandić i to pištoljem koji mu je, kako je rekao, "država dala", bacanjem niz stepenice, šamaranjem u gradu..., ali ta bitanga nije kažnjena za sve te jezive i morbidne prijetnje po Begićev život.