уторак, 19. јануар 2021.

Rasulo u Vladi RS: Hoće li Nasilni šofer Veriš silom preuzeti Viškovićev kabinet, nakon što je osvojio Ministarstvo finansija brutalnim progom i mobingom službenica tog resora; Vlasti BiH nemaju pojma kada će vakcina protiv korone, ali odlično znaju u koje poslove su se već ugradili i koliko; Dodikovo prosjačenje je degutantno i jadnoPiše: Slobodan Vasković


1.

U Vladi RS je totalno rasulo, haos i beznađe, jer više nikom nije jasno ko vodi izvršnu vlast i donosi odluke.


2.

Prema mojim, višestruko potvrđenim, informacijama, ulogu Nasilnog Vladara preuzeo je Draško Veriš.


3.

Ukoliko javnost ne zna ko je Veriš, zapanjen sam - Dotični Vulgarni Primitivac je vozač u Ministarstvu finansija i spreman je na Nasilje svake vrste - od verbalnog do fizičkog, ukoliko se ne izađe u susret njegovim finansijskim zahtjevima, koji su, odreda, nezakoniti.4. 

Ukoliko neko pomisli da se iza Veriša krije Milorad Dodik, kojeg krase iste osobine, u grdnoj je zabludi; Veriš je taj koji je, privremeno, preuzeo komandu u Ministartsvu finansija, a nije isključeno da do kraja sedmice preuzme i punu kontrolu nad Vladom RS.


5. 

Veriš to zaslužuje zbog vulgarnih primitivnih ispada koji su dio njegovog “političko-šoferskog” opusa, izuzetno obimnog, tako da ću navesti samo dva najsvježija primjera.


6.

Draško Veriš je, 15. i 19.01. ove godine, napravio pravi dar-mar u računovodstvu Vlade RS.Njegova meta su, kao i svakog slabića i jajare, nezaštićene žene, koje je Veriš vulgarno psovao, (sve što mu je palo na um, uključujući i porodicu), uralo na njih, prijetio im da će ih fizički polomiti.


Nije to rijetkost u Vladi RS, a Veriš je jedna od perjanica nasilja nad ženama.


7.

Veriš je podivljao, jer službenice koje rade u računovodstvu, nisu htjele da popune njegove naduvane naloge, već su mu dale one koji su u skladu sa zakonom.


Nakon toga kenuli su nekontrolisani izlivi bijesa i mržnje, praćeni najvulgarnijim prijetnjama i psovkama. 


8.

“Premijer” Veriš pocijepao je naloge koji mu nisu odgovarali i bacio ih službenicama u lice i zaprijetio da će se vratiti, ali po one naduvane.


Nije prvi, već enti put da Veriš tako postupa, ali i da prolazi bez ikakve kazne, jer je zaštićen od Zore Vidović, ministarke finansija.9.

Do sada je Ministarstvo finansija platilo enormne sume za saobraćajne prekršaje koje je počinio Veriš, a pokrilo je i ogromnu štetu nakon što je razlupao službeni automobil.


Veriš je umislio da je Luis Hamilton pa vozi nenormalnom brzinom, zbog čega njegovim suvozačima, po pravilu, pozli. Tortura nad službenicama Ministarstva finansija mu je omiljena zabava.


10.

Očito je da se u Vladi RS otima novac otvoreno i da to čine svi - od vozača do najviših funkcionera; Pri tom je Nasilje nad ženama normalna pojava, kao i česti fizički obračuni među uposlenicima.


11.

Za to vrijeme takozvani premijer Radovan Kilavi Višković demantuje moje navode da će biti smijenjen oko prvog marta i to je jedino što radi ta Kreatura kao predsjednik Vlade RS.12. 

Istina, već se spakovao (i sebe i sekretaricu, sa kojom se “rodio” pa je vodi sa sobom) za odlazak iz Vlade RS, tako da mu nije ni preostalo ništa drugo nego da valja budalaštine. I čeka kada će ga Veriš izbaciti iz kabineta.


Ili u njega uletiti brzinom 220km/h”! I tako brzo preuzeti vlast.


13.

Predstavnici državnih vlasti nemaju pojma kada će vakcina protiv korone stići u BiH; Iskreno, bilo bi zapanjujuće i da znaju, jer njih ne interesuju građani, još manje njihovo zdravlje.


14. 

Zato odlično znaju na kojem tenderu će se ko i koliko ugraditi; Tu su velemajstori.


15.

Dodikov prejeftini konfekcijski izanđali i ofucani populistički potez, kojim je saopštio da će predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zamoliti da RS dostavi određen broj vakcina toliko je jadan da je nevrijedan bilo kakvog komentara.Njegovo prosjačenje je degutantno i odvratno koliko i Verišev Nasilni atak na službenice u Ministarstvu finansija!