четвртак, 14. јануар 2021.

(VIDEO) Kako su Dodik, Slobodan Stanković i njihov sluga Dušan Topić ukrali dva nadvožnjaka i jedan podvožnjak na autoputu “9. januar”, dio stanovnika Hrvaćana natjerali da prolaze kroz cijev ispod puta, a onda im i tu cijev, kako bi ih kaznili, što traže svoja prava, zatvorili


Piše: Slobodan Vasković


Milorad “Ikonopisac” Dodik, Slobodan “Neimar” Stanković i njihov sluga Dušan Topić, direktor JP “Autoputevi RS”, ukrali su, tokom izgradnje autoputa “9. januar”, dva nadvožnjaka i podvožnjak, koje je trebalo izgraditi u Naseobini Hrvaćani, kako bi stanovništvo nesmetano moglo da se kreće.


Stanovništvo ovog naselja, rasuto sa obje strane autoputa, da bi došlo do centra Nasebine Hrvaćana, bilo je prisiljeno provlačiti se kroz odvodnu cijev ispod “9. januara”.


Zbog toga što su se usudili pobuniti na neljudski pristup prema njima i uskraćivanje svih ljudskih prava kažnjeni su tako što im je i ta cijev, kroz koju su se provlačili da bi došli do centra Naseobine, zatvorena. 


O tome svjedoči video koji je snimio jedan od mještana, a priču o neljudskosti Režima, njihovoj bahatosti i primitivizmu, nastavljam već sutra.