уторак, 12. новембар 2019.

Silovanje Dejtona/“Narodna” skupština: Režimski Sektaši opasnih namjera i postupaka protiv naroda; Vladajuća Rulja aparthejdom, diskriminacijom i otvorenim prijetnjama pokušava i dalje blokirati rad bh. parlamenta


piše: Slobodan Vasković

1.
“Narodna” skupština pokazala je svu vulgarnost, nasilje, primitivizam i gnusnost sektaškog Režima i njemu nadređenog Milorada Dodika.

2.
Usvajanje blasfemičnog pamfleta “Informacija o neustavnoj transformaciji dejtonske BiH i uticaju na položaj i prava RS”, pisanog jezikom mržnje s najprljavijih ulica, kojima dominiraju bande Dodikovih beskarakternih Ulizica pokazalo je na djelu jedan od načina potpunog razaranja društva. Distopija.

3.
Otvorene prijetnje, šibicarske ponude, bahato primitivno hvalisanje najavom nove izborne prevare..., izrečene iz usta Glavnokomandujućeg beskarakternih Ulizica, dodatna su potvrda navedenog.

4.
Zaključci, čak dvadeset njih, imaju samo jedan cilj - ne dozvoliti da BiH profunkcioniše; Preciznije, ne dozvoliti deblokadu parlamenta, promjenom pravilnika o radu, i po cijenu otvorenog javnog nasilja, što jeste prijetnja krivičnim gonjenjem onih koji to učine.

Neskriven Strah od "letenja" Unutrašnjeg okupatora!; Ovaj put, ne pomaže im ni palanačka relativizacija, kojom se, poslije svakog javnog poraza Režima, zasipa publikum; Ponajviše iz redova lažnih intelektualaca prenajedenih na zapadnim jaslama. 

5.
Izgubljeni u strahu od mogućeg gubitka ucjenjivačkih alata na bh.nivou, koji ih, sasvim realno, marginalizuju, minhauzenovskim lažima pokušali su se Unutrašnji Okupatori skriti ponovo iza opozicije i navodno velikih “prosrpskih” ciljeva, što su, redom, primarno antiljudski, anticivilizacijski i usmjereni protiv svih naroda.

6.
Otrovni pamflet, otvorena diskriminacija, neskrivena aparthejd politika, bljutave uvrede na nacionalnoj osnovi, jedini su “argumenti” kojima su, uz jezik mržnje u Pamfletu, pokušali sebe predstaviti onim što nisu - zaštitnicima, iako je riječ o Neljudima, kukavicama, “Biciklistima”, (pred moćnim veoma pognuti, prema slabim izuzetno bahati), najniže vrste.

7. 
Posebno su za žaliti bili pripadnici Sekte, kojima je Glavnokomanujući Primitivac otvoreno zaprijetio, a oni odgovorili predubokim poniranjem glava u sopstveni rektum, demonstrirajući da beskičmenjaci ostaju beskičmenjaci.

Svjesni sopstvene ništavosti, Gmizavci će postati još otrovniji, opasniji, nemilosrdniji.

Gmizavci opasnih namjera i postupaka!

8.
Opozicija je napokon shvatila s kim ima posla - nije dala alibi brutalnim, bezočnim trgovcima robljem, u šta su pretvorili narode kojima gospodare.

9.
Nisu toj vulgarnoj, raspojasanoj, bahatoj Rulji dozvolili da se sakrije iza njih, što je i više nego dovoljno za ovaj put; Ostavili su ih sa svim njihovim mentalnim rupetinama da se, ako smiju, sukobe sa Strancima. Zapadom!

10.
Sektaški režim, te prevejane, lažive kukavice, imaju sada veliku priliku za obračun sa jakim; Veoma je teško povjerovati da će usuditi da se sukobe, jer bi to bio njihov dramatičan kraj.

Zato će na slabije još žešće, surovije i ubitačnije nasrnuti. Što će prenajedeni lažni intelektualci relativizovati, tražeći jaje u dlaci, kad već ne mogu da dlaku nađu u jajetu; Kao ni sopstveni identitet. Palančani, bez obzira koliko im u jasle saspu, ostaju uvijek palančani. 
Dežavi!

11.
Pokazalo se, po ko zna koji put, da je Unutrašnji Okupator, što jeste Režim, Neprijatelj naroda, društva, svega civilizacijskog, normalnog, zakonitog...

Neprijatelj je i onaj ko stoji iza njih i uz njih; Rusi, koji ih podržavaju, štite, potiču zlo i režiraju ogavne skazke; Svjesno i bez ostatka uništavaju entitetske institucije, do mjere praha, sa namjerom izazivanja sukoba niskog intenziteta, kako bi se država pokušala što više rašiti! 

12.
Promjena nikada ne dolazi samo iznutra. 

To je pravilo, što ne znači da je bez izuzetaka!