недеља, 23. октобар 2022.

Pronađeni falsifikovani glasački listići koji su odštampani po nalogu Dodikovog zločinačkog Režima, kako sam to i najavio još 12.10. o.g.; Falsifikovani listići su odštampani u Banjaluci u okviru kriminalnog projekta "Lauš - Treća Smjena"


Piše: Slobodan Vasković


U tekstu “Kovač monstruozne izborne prevare Dodik i njegov zaštitnik Šmit su raskrinkani i deklasirani; Neminovne drakonske zatvorske kazne za uzurpatora Dodika i Sektaše koji su falsifikatima, prevarama, nasiljem, pokušali izvšiti Izborni Puč” objavio sam u tački 6. da je “Važno istaći da je, za sada, utvrđen tek djelić ukradenog, a CIK će se, izvan svale razumne sumnje, tek suočiti sa falsifikovanim listićima koje su Dodikovi poltroni štampali i ubacivali u vreće. 

Falsifikovane listiće lako je otkriti, a koliko desetina hiljada njih ima pokazaće precizno brojanje u CIK-u”.





Tekst sam objavio 12.10. ove godine, a jedanaest dana kasnije portal “Istraga”.ba došao je do saznanja da su u Centru za brojanje pronađeni falsifikovani glasački listići.


Kako je "Istraga" navela, falsifikovani listići su, dosad, pronađeni u Šekovićima i Bratuncu, te da je na svim zaokruženo ime Milorada Dodika,


Navedeno je da se na listićima ne nalazi nijedan od dva vodena žiga.


Optužbe huškača na nasilje Ratka Kovačevića i Milan Tegeltije “da je to učinila opozicija”, su presmiješne, jer se zna da su falsifikovani listići, bar njihov najveći dio, odštampani u Banjaluci.


Bio je to Režimski kriminalni projekat pod imenom "Lauš - Treća Smjena"!