субота, 15. октобар 2022.

Kanibal Dodik “pojeo” je Kajganića u jednom zalogaju, a da se ni rukavom nije obrisao; Ko je sljedeći od Sektaških sluga na meniju?!


Piše: Slobodan Vasković


Milorad Dodik “pojeo je” Milanka Kajganića, v.d. Glavnog tužioca BiH, u jednom zalogaju.


Čak se ni rukavom nije obrisao poslije tog “obroka”.


Brzina kojom je nekompetentni Kajganić “formirao predmet protiv CIK-a” je svjetski rekord: Prijava Sekte stigla je u petak (14.10.), mejlom, i odmah je “data u rad”.


Kajganić je “krenuo prsima” u spasavanje masovne krađu izbora koju je naredio Dodik, a sproveli njegovi pajaci, među kojima je, kako se vidi, i sam v.d. Glavni tužilac koji je formacijski u odbrani pokušaja Izbornog Puča.


Kajganić je svojim aktom potvrdio da je Dodikov sluga, da mu naređuje notorni kriminalac Milan Tegeltija i da je njegov nivo poznavanja prava dovoljan za čuvanje parkinga Tužilaštva BiH, kao što sam to ranije naveo.


Sam je potvrdio sve što sam o njemu napisao, čak i gore, a da se dotaknem i predmeta za koji tvrdi da ga “nema u bazi” Tužilaštva; Predmeta virusnog profiterstva u kojem su Dodikov sestrić narkodiler, kriminalac i predsjednik FS BiH Vico Zeljković, Dejan Kusturić, direktor Fonda zdravstva RS i Dejan Lukendić, Zeljkovićev sluga.


“Iz baze” ga je počistio Kajganić, a “veza” za čišćenje bio je funkcioner Fudbalskog saveza BiH, inače zaposlen u školi MUP RS u Banjaluci.


Ipak i dalje treba pogledati pod "Marinko Tomić i 'Medical Protect'”, da mu nije gdje “Vico promakao”.


Dodik se “bori”, za očekivati je da potroši sve oko sebe, jer ih drži u šaci. Vrzino kolo ucijenjenih polako se rasipa.


Dodik je izgubio izbore od Jelene Trivić i nikakav nedorasli Kajganić to ne može promijeniti niti bilo kakvu štetu nanijeti ponovnom procesu prebrojavanja.


Kajganić je negdje “načuo” da “papir glavu siječe”, ali nije shvatio suštinu te istinite izreke, te je posegnuo za “papirom” kojim se dekapitovao.


Dugo je i trajao.