среда, 12. октобар 2022.

Kovač monstruozne izborne prevare Dodik i njegov zaštitnik Šmit su raskrinkani i deklasirani; Neminovne drakonske zatvorske kazne za uzurpatora Dodika i Sektaše koji su falsifikatima, prevarama, nasiljem, pokušali izvšiti Izborni Puč

Piše: Slobodan Vasković


1.

Krađa glasova na opštim izborima u režiji NarkoRežima Milorada Dodika bila je monstruozna, drska, brutalna i pokazala je, po ko zna koji put, da Mafija upravlja Republikom Srpskom.


2.

Dodik, koga je do nogu na izborima potukla Jelena Trivić, kandidat Opozicije, pokušao je siguran poraz pretvoriti u “pobjedu” falsifikovanjem izbora.


Ništa novo ni neočekivano, a ni prvi put od Dodika i njegove sektaške mašinerije.


3.

Dodik nije “pobijedio” sa cca 30.000 glasova razlike, već je, lako je zaključiti, izgubio sa najmanje nekoliko desetina hiljada glasova razlike u korist Jelene Trivić.


To su procjene, a ponovno brojanje glasačkih listića će, ubiđene sam, to i pokazati, kao što je nedostatak vreća iz Doboja već pokazao gigantske razmjere izborne krađe.


4.

Predsjednik Centralne izborne komisije BiH Suad Arnautović izjavio je da od 106 biračkih mjesta u Doboju sa 61 biračkog mjesta nema vreća i pečata od nesikorištenog glasačkog materijala.


Arnautović je naveo da se radi o 57,55 posto biračkih mjesta.


„U Doboju sa 61 biračkog mjesta ne postoje uopšte vreće ni pečat od tih neiskorištenih glasačkih listića. To je jedan vrlo indikativan podatak“, kazao je on, dodavši da postoje ozbiljne indicije da je počinjeno krivično djelo u vezi sa izbornim procesom.


Pojedini mediji u BiH su objavili da se radi o 18.000 neiskorištenih glasačkih listića. I to samo u Doboju.


5.

Arnautović je bio preblag u ocjeni - počinjen je zločin, u kojem je voljom Dodikove Mafije poništena Volja Naroda. Međutim, Narod ovaj put nije dozvolio da bude ponižen i dokazao je, Protestima, da je spreman da ide do kraja u odbrani od Kriminalaca koji su ih, sa prezirom, htjeli još jednom poniziti. 


6.

Važno je istaći da je, za sada, utvrđen tek djelić ukradenog, a CIK će se, izvan svale razumne sumnje, tek suočiti sa falsifikovanim listićima koje su Dodikovi poltroni štampali i ubacivali u vreće. 


Falsifikovane listiće lako je otkriti, a koliko desetina hiljada njih ima pokazaće precizno brojanje u CIK-u.


7.

Dodik, koji je naredio izbornu krađu na svim nivoima, a ne samo u trci za predsjednika Republike Srpske, je taj koji mora prvi krivično odgovarati.


8.

Njegov Plan bio je da ukrade ne samo predsjedničku funkciju, već i dvotrećinsku većinu u parlamentu RS, pumpajući falsifikovane glasove svojim podanicima iz kombi partija kako bi sve stavio pred svršen čin i pokazao da nema alternativu. Kakva drskost bez presedana. Čin vulgarnog Primitivca koji je teško opljačkao sopstveni narod, trećinu protjerao i od RS stvorio sprženu zemlju.


9.

Ono što je ogavno jeste činjenica da je iza Dodika, u prvim danima nakon izbora, vrlo čvrsto stajao Kristijan Šmit, visoki predstavnik za BiH koji je, samo dan nakon izbora, rekao da je “bilo manjih nepravilnosti”.


Bio je to loš pokušaj da se gubitnik Dodik, uz falsifikovanu dvotrećinsku većinu u parlamentu RS, ostavi na vlasti.


10.

Zašto je to Šmit uradio i čvrsto stao u odbranu Dodika (na razne načine, od kojih brojni nisu bili vidljivi), treba da ispitaju oni koji su ga imenovali, ali i oni što su ga kandidovali za poziciju visokog predstavnika.


11.

Šmit bi sada najrađe pojeo sve vreće, i one koje su stigle i one koje nedostaju, a ne samo one iz Doboja, već cijele RS, ali prekasno je. Sam se prokazao kao zaštitnik Mafijaša Dodika i njegovog NarkoRežima.


12.

Naravno, Šmit je osoba bez stida i obraza, pa je naglo napravio zaokret, te je OHR na Tviteru saopštio da visoki predstavnik „izražava punu i bespogovornu podršku CIK-u, kao nezavisnoj državnoj instituciji, kao i nastavku izvršavanja njenih zadataka u skladu sa zakonom i bez neprimjerenih uticaja i političkih pritisaka”!


13.

Kakav jadni mali licemjer, kakvo pranje blatom u kojem se nalazi. 


14.

U istoj ravni mogu jedino da gledam njegovu osudu Dodikovog jezivog napada na Vanju Bjelicu Prutina.


15.

Dokaza o zločinu koji je počinio Dodik sa sektaškom kamarilom biće svaki dan sve više i više; Toliko da će Sekta pući pod tim teretom.


To nije dovoljno - svi oni koji su radili po Dodikovom naređenju, na čelu sa njim, moraju biti zatvoreni. Ne postoji drugi način da se pravično riješi Izborni Puč koji je Dodik pokušao i monstruozno masovno poništenje volje Naroda.