понедељак, 3. октобар 2022.

Jelena Trivić je pobijedila na izborima za predsjednika Republike Srpske; Dodik je naredio masovnu krađu i prevare, jer mu je to bila jedina opcija da “pobijedi”; Izbori će morati biti ponovljeni u nekoliko gradova i na brojnim biračkim mjestima širom RS


Piše: Slobodan Vasković 


Jelena Trivić pobijedila je Milorada Dodika u trci za predsjednika RS.


Rezultati koji se objavljuju su rzultati Dodikove masovne krađe glasova, posebno u Doboju i Zvorniku.


Sekta je krala glasove širom RS; Falsifikovali su zapisnike sa biračkih mjesta, glasove Trivićeve su upisivali drugim kandidatima za predsjednika RS.


CIK će morati da ponovi glasanje; Nije realno očekivai da se to desi u cijeloj RS, ali u nekoliko gradova sasvim izvjesno, kao i na niz biračkim mjesta širom RS.


Dodik se oslučio za Prevaru kada je shvatio da je izgubio izbore i to se znalo još par dana prije. 


Kada je uvidio da gubi naložio je masovnu, prljavu krađu.


Opozicija to ne smije dozvoliti, ni CIK niti bilo ko - da Prevarant, Falsifikator sjedi na poziciji predsjednika RS.


PDP, SDS, Pokret za pravdu i red Nebojše Vukanovića moraju istrajati na ponavljanju izbora, kao što Milorad Dodik, Obren Petrović, Zoran Stevanović Gladni i brojni drugi koji su uništili izborni proces moraju odgovarati krivično zbog toga.


Dodik se neće lako predati; Nikada ga ne treba potcjenjivati, ali on je završena politička priča. I zbog svega kriminalnog što je učinio na izborima održanim 02.10. mora odgovarati. 


Da li će po RS da se vrzma još mjesec ili dva nije ni bitno; Važno je da mu se ne dozvoli, kao ni njegovim slugama sektašima, da enormnom krađom glasova opstane na političkoj sceni, jer je u izbornoj borbi glatko izgubio.