понедељак, 16. мај 2022.

Čarugu, profesionalnog ubicu, MUP RS neće da traži; Umjesto potrage, “Hladne obloge” za Čarugu&Sina; Čaruga prijeti novim likvidacijama

Čaruga i automobil u kojem je likvidirao Strahinju Stojanovića


Piše: Slobodan Vasković


Profesionalni ubica Milivoje Lovrenović Čaruga nalazi se u neposrednoj blizini Gradiške, tvrde moji izvori.


Ove informacije, višestruko potvrđene, posjeduje i MUP RS, ali nema naredbe za akciju hapšenja Čaruge, asasina koji je ubio ogroman broj osoba. Između ostalih i Strahinju Stojanovića, Slavišu Ćuluma, Seada Kobilića..., o čemu sam detaljno pisao.


Sve vrijeme, otkako je Čaruga u bjekstvu (od početka novembra prošle godine), nije prestala komunikacija između njega i Narko”Generala” Siniše Kostreševića oja se odvija preko vojnika Kavčana.


Kostrešević i dalje ubjeđuje Čarugu da će “sve biti u redu”.


Istovremeno, Čaruga, preko istih vojnika, šalje prijeteće poruke brojnim svjedocima nedjela koja je počinio sa svojom narkoubilačkom grupom, ali i sa Kostreševićem.


Čaruga prijeti novim likvidacijama, a Kostrešević ih, očito, podržava, jer sprečava svaku akciju hapšenja.


Narko”General” je i u direktnoj komunikaciji sa Čaruginim sinom Dušanom Lovrenovićem, koji je na Skaj aplikaciji imao kodno ime “Omladinac”. I njemu servira iste priče i stavlja “hladne obloge”.



On, trenutno, očekuje odluku Vrhovnog suda Hrvatske o izručenju BiH, nakon što je, nedavno, sud u Slavonskom Brodu odobrio izručenje, a “Omladinac” se žalio.


Čaruga i Omladinac su ključni svjedoci Kostreševićevih brojnih NarkoZločina”, posebno pljačke 250 kilograma marihuane koju su, zajedno sa Željkom Radovanovićem Krečom, “odradili” i prodali u Hrvatskoj, braći Jovanoski iz Poreča, o čemu sam detaljno pisao.


Posljednja u nizu “hladnih obloga” kojima Kostrešević umiruje Čarugu i Omladinca da će ostati zaštićeni je da tužilac Tužilaštva BiH Dubravko Čampara neće više voditi slučaj “Storidž 2” koji se, upravo, tiče opljačkane marihuane.


Izvori iz Tužilaštva BiH su mi potvrdili da je riječ o notornoj gluposti i laži i da Čampara nastavlja intenzivan rad na ovom predmetu.



Kako vrijeme odmiče, Kostrešević ima sve manje “obloga” za profesionalnog ubicu i njegovog sina, svoje partnere, pa nije isključeno da se obojica okrenu protiv njega. 


Ranije sam objavio da je Čaruga Kostreševiću dao nov telefon sa Skaj aplikacijom (iPhone 6), što se može čuti i u Skaj audio razgovoru profesionalnog ubice i Radislava Narančića, jednog od narkodilera sa kojim je sarađivao, a koji je imao kodno ime “Komandant”. (nastaviće se)