понедељак, 12. август 2019.

Dodik sprema rasturanje SP-a i “Londonskog Studenta”


piše: Slobodan Vasković

Milorad Dodik i njegov Orkestar “za sahrane” spremaju blickrig protiv Petra Đokića, ministra energetike i predsjednika SP-a, čiji je cilj smjena “Londonskog Studenta” sa obje funkcije.

Socijalisti i Đokić bi trebali biti razbijeni po recepturi rasturanja DNS-a, koji je, odmah nakon oktobarskih izbora prošle godine, žestoko napadnut i gotovo prepolovljen, jer je iz njega “iznikla” nova stranka - DEMOS.

“Londonski Student” se zamjerio Dodiku, jer je oteo previše strujnih poslova u Elektroprivredi RS, zbog čega mu je spremljena "Elektirčna stolica"!

To što je ERS na ivici bankrota, manje više, nikoga ne zanima, jer se ima još za izvući. A Đokić ne da svoj dio “korita”.

Udar na SP je pripremljen, samo se čeka pogodan trenutak za rasturanje te stranke.

Budući da je SNSD u velikim problemima zbog “pretankog leda” na kojem se našao Dodik nakon potpisivanja “Pincipa”, udar na SP i rasturanje te stranke poslužio bi i za odvlačenje pažnje sa crne rupe u koju je Dodik upao.

Đokić, koji ne govori engleski, “završio” je, kako je ranije potvrđeno iz ministarstva koje vodi,„Megatrend International Expert Consortium Limited“ u Londonu!

Izvori bliski “Londonskom Studentu” tvrde da mu nije ni bilo potrebno znanje engleskog jezika, jer je ispite polagao telepatski. 

Na Đokićevu poziciju u Vladi RS, Dodik namjerava dovesti Milana Baštinca,  osobu od njegovog povjerenja, koji je trenutno na poziciji pomoćnika ministra.