уторак, 11. август 2015.

David protiv Golijata: Crni bombarder nastavio da leti

Piše: Slobodan Vasković

SNSD-ov načelnik Drvara Stevica Lukač i predsjednik Opštinskog vijeća  Miroslav Jaglica optužili su Davida Sabljića za „dizanje bune, širenje mržnje, dizanje naroda, kuke i motike...“.

Lukač i Jaglica su protiv Sabljića, koji je saradnik Radio stanice „Slobodni Drvar“, podnijeli krivičnu prijavu, tereteći ga da je u programu te radio stanice pokušao izazvati revoluciju.

Sabljić je prijavu nazvao najobičnijom glupošću i rekao da je on u programu samo pročitao poruku jednog od građana Drvara, koji, kako je naglasio, jesu nezadovoljni stanjem u toj opštini.

Policija Kantona 10 je po prijavi Lukača i Jaglice saslušala Sabljića. On je kazao da je policija bila korektna tokom saslušanja.

„Crbi bombarder“ ili „Slobodni Drvar“ je piratska radio stanica, koja je nedavno počela sa radom kao plod otpora slobodomislećih građana Drvara prema strahovladi SNSD-a, mobingu, progonima i kriminalu vlasti, koja se odvija pod dirigentskom palicom Slaviše Mihajlovića, visokog funkcionera stranke Milorada Dodika.