уторак, 24. децембар 2013.

Spisak članova GO SNSD Banjaluka

piše: Slobodan Vasković
 
Nema ni sat vremena da sam objavio tekst “Haos u SNSD – Crne liste ponovo na RTRS; Premijerkin muž uništio ZIBL”, a telefon mi neprekidno zvoni i svi pitaju: “Da li je zaista tačno da Rajko Vasić nije izabran u Gradski odbor”?

Vidim, ljudima stalo da saznaju baš to oko Vasića, pa i muža Željke Cvijanović, a uopšte ne mogu da dođu do spiska. Tvrde da danima guglaju, stalno su na SNSD-ovom portalu, zovu na sve strane, ali do spiska nikako…

Šta da radim, okrenem neke od novoizabranih članova tog tijela, uljudno ih zamolim da mi donesu spisak imena onih koji su prošli u GO SNSD; Oni mi još uljudnije hitno pošalju svih 179 imena.

I među njima nema ni Rajka Vasića ni Aleksandra Cvijanovića. Ima Slavka Mitrovića. Nisu se usudili i njega izostaviti.

Ima i Radovana Grajića, kojem je SNSD jedno peta stranka, i mesara Laze, i Srebrenke “dubokog grla”; čak je tu i ona bruka Mazalica junior i kleptoman Željko K. i bivši SDS-ovac Trifunović i…, nema koga nema, ali Rajka Vasića zaista nema.

Šta da kažem nakon svega sem da SNSD nema šanse na narednim izborima.

P.S.
Tokom inicijacije 179 novih članova GO SNSD uočena je greška pod rednim brojem 167.
Doktor Živko Vranješ, koji se nalazio pod tim brojem, nije pristupio SND, već je to učinio doktor Dalibor Vranješ. Tako je broj 167. dobio i svog stvarnog vlasnika. Uzgred, Živko Vranješ je odbio ponudu Duška Račića da pristupi SNSD-u.

Živko Vranješ radi na Onkologiji, a Dalibor Vranješ na ORL.  
Očito se "trpalo na brzaka" u GO SNSD i to "sa koca i konopca", samo da se onemoguće neki od unutarstranačkih protivnika da uđu u to tijelo.