уторак, 1. фебруар 2022.

Kota Minus 27,3: “Fotogenični” Dodik drhti kao prut pred gospođom Trivić, koja će ga poslati na deponiju toksičnog otpada gdje mu je odavno mjesto


Piše: Slobodan Vasković 


“Fotogenični” Dodik pjenio je, uzdrhtao u svih svojih metar i po kilaže, prema Jeleni Trivić, kandidatkinji PDP-a za jednu od inokosnih funkcija, po svemu sudeći predsjednika Republike Srpske.


“Fotogenični” Dodik je van sebe, jer zna da ne može nadoknaditi 27,3 odsto prednosti koje Trivićeva ima nad njim. Uprkos svim SOA-ma, koje pokušavaju da ga izvade iz duboke kanalizacije, nema mu izlaska iz nje. Ne može čak ni Nebojšu Vukanovića lično fizički da izbaci iz skupštinske sale, jer je preduboka kanalizacija u kojoj se "Fotogenični" nalazi.


“Fotogenični” Dodik ne bi ni pomenuo Trivićevu da nije u debelom minusu koji će tek da raste. Možda bi samo nasrnuo na Vukana.


Vukana su iznijeli na rukama “Ka’ Vladiku”. Vukan je i zaslužio da ga nose na rukama.


“Fotogenični” Dodik  je potpuno van sebe; Drhti na minus 27,3; Čak mu ni toksične izjave ne pomažu da se zgrije. Možda da trkne do jedne od tri vile u Bakincima, malo broji keš da se smiri. Samo ga to smiruje. 



“Fotogenični” Dodik se posebno nervira što ga Trivićeva ne doživljava ni kao mikroorganizam. A u njemu metar i po. Žive vage.


“Fotogenični” Dodik ima i previše problema, samo mu je još falio taj minus 27,3. Koji će rasti ka minus 30.


“Fotogenični” Dodik tek će da se smrzne. 


Kao što se smrzla “Fotogenična” NarkoMreža pohapšena tokom dana. Zbog čega je Narko"General” Siniša Kostrešević, intimus “Fotogeničnog” Dodika, odmah dobio teške promrzline.


“Fotogeničnom” Dodiku je jasno da mu ne pomaže ni njegov NarkoTrojanac Nenad Nešić.


Posebno, jer NarkoTrojanac Nešić ima vrlo bliske kokainske veze sa Bojanom Cvijetićem, uhapšenim narkodilerom. I to vrlo, vrlo teške. Kilaža je baš povelika. I to po turi.



Biće tek tekstova o NarkoNešiću, kao i još jednom NarkoDileru - Aleksandru Mičiću-Aci Makedoncu. Makedonac nije samo preko Aleksandra Nikolića, koji je u pritvoru, kupovao velike količine kokaina od Cvijetića, već i preko Nešića.


Ponekad su NarkoNešić i NarkoMičić šopingovali i kod Nasera Keljmendija.


“Skaj” sve pamti! Izvsna aplikacija, posebno kada se dešifruje.


Zna to odlično “Fotogenični” Dodik, čiji je vrlo “Fotogenični” sinčić Igor u cijelom tom Kavačkom Kartelu vrlo bitna karika. Kako na "Skaju", tako i van njega.


Kao i sam “Fotogenični” Dodik koji, poput zadnje kamenjarke, ide ka svom političkom kraju. Taj proces je nezaustavljiv. 


Dodiku jedino preostaje da se slika. Kad je već toliko “Fotogeničan”!