петак, 25. фебруар 2022.

Helikopterska Paranoja: Dodik će uskoro morati birati koga da se odrekne - Narko”Generala” Kostreševića ili sina Igora Dodika, Kavčanina


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik, politički zaštitnik Kavačkog NakoKlana u RS i strateg njegove neuspješne odbrane od raspada, vema brzo će se naći u situaciji da bira između Kavačkog Narko”Generala”Siniše Kostreševića, direktora Policije, i rođenog sina Igora Dodika, koji je u samom vrhu Ganga i nerazdvojan je sa Kostreševićem.


2.

Dodik odlično zna da je Kostrešević “vratni pršljen” Kavčana, zajedno sa Igorom Dodikom, i da će za njega biti nenadoknadiva politička šteta ukoliko Narko”General” bude uhapšen dok obavlja funkciju direktora Policije RS.


Nešto manja šteta po Dodika bi bila da Kostrešević podnese ostavku i tada bude svezan u lisice.


3.

Što se Dodika tiče, on bi već predao Narko”Generala”, prisiljavajući ga da podnese ostavku, ali problem je što nema nikakvu garanciju da odmah neće biti uhapšen i Igor Dodik. Pa potom i on lično.


4.

Niko mu takvu garanciju neće dati, što Dodikovu poziciju čini još težom.


5.

Dodik je hazarder; Kada ocijeni da je pritjeran uza zid, prepustiće Kostreševića njegovoj robijaškoj sudbini (nekih 40 godina zatvora) i pokušati iščupati sopstvenu porodicu i sebe od sindroma četiri 4 m2. Bijeg je tu jedini izlaz za njega.


6.

Najrađe bi to učinio odmah, ali da sam Kostrešević podnese ostavku. Međutim, Narko”Generalu” to ne pada na pamet, jer smatra da bi, dan po ostavci, bio uhapšen. 


7.

Nada umire posljednja, pa smatra da će ga funkcija direktora Policije spasiti. Neće! Za Narko"Generala" je i nada umrla.


Biće uhapšen brzo, jer se o njegovom jezivom narkoradu sve zna; Čak i ono što je lično zaboravio.


8.

Objavio sam dosad nekoliko važnih detalja, kao što je Skajrazgovor Kostreševićevog prijatelja Milivoja Lovrenovića Čaruge, profesionalnog ubice i narko dilera, sa narkodilerom Radislavom Narančiićem, u kojem Čaruga jasno kaže da je Kostreševiću dao nov (Skaj) telefon.



Riječ je o, kako sam ranije objavio, telefonu iPphone 6.



9.

Kostrešević je Dodiku vjeran kao pas, što ovom ništa ne znači, već traži najmanje bolan način da ga se riješi. 


10.

Dodik je pod teškom presijom Kostreševića koju na njega vrši preko Igora Dodika, prestravljenog za sopstvenu sudbinu, ali i preko Bobana Kusturića, narkopilota, koji i dalje vozi Dodika.


Igor Dodik svakodnevno moli Tatu da nađe način i spriječi hapšenje Kostreševića, što je nemoguća misija.


11.

Istovremeno, Kostrešević koristi i drugu liniju - Bobana Kusturića, koji je prevozio helikopterim Vlade RS “robu” i izvlačio profesionalne ubice nakon izvršenih likvidacija, kao što je slučaj sa Čarugom kojeg je, nakon što je likvidirao Strahinju Stojanovića, prebacio helikopterom iz Beograda u Gradišku.


12.

Kostrešević, naizmjenično, moli Igora Dodika i Kusturića da intervenišu kod Milorada Dodika da ga ne smjenjuje sa pozicije direktora Policije.


U srijedu, 23.02.o.g., usrdno je, po milioniti put, molio Kusturića da moli Dodika da ga ne smijeni. Bilo je to u kafeu “XOXO”, gdje često sjede.


Kostrešević moli Kusturića iz prostog razloga što narkopilot provodi najviše vremena sa Miloradom Dodikom, jer ga prevozi helikopterom.


“Vidjeću sa šefom kad budemo letjeli”, odgovara mu Kusturić na molbe.


13.

Kada su u letjelici gase se telefoni i tada Kusturić kreće da “obrađuje” Dodika oko Kostreševića, vjerujući da na taj način i sebi produžava boravak na slobodi.


Kusturić je naivan, jer neće ostati na slobodi. 


Ali “obrađuje” Dodika svaki put kada lete i podnosi izvještaj Narko”Generalu” kada se vrati.


Dodik svaki put ustvrdi da će spasiti Narko”Generala”. Kusturić to svaki put saopšti Kostreševiću.


14.

Zaboravili su jedino da je Dodik najveći lažov na Planeti. (nastaviće se)