понедељак, 14. фебруар 2022.

Crvena Sekta nastavlja da ponižava građane Banjaluke; Vlado Crta Đajić na čelo Savjeta za osnovno obrazovanje imenovao okorjelog kockara Miroslava Zapaljivog Popržena; Poprženu su u proteklih nekoliko mjeseci zapaljena dva automobila


Piše: Slobodan Vasković

 

Nema sumnje da je Milorad Dodik, šef Crvene Sekte, dobio zadatak da uništi Republiku Srpsku. Svaki potez koji preduzme Crvena Sekta usmjeren je isključivo na ispunjenje tog zadatka.

 

Dodik već godinama na najvažnije funkcije postavlja kadrove sklone kriminalu, porocima i poltronstvu. Jedan od tih „bajnih“ kadrova je Miroslav Zapaljivi Popržen. On je dugogodišnji član Crvene Sekte, a kao nagradu za bespogovorno služenje Šefu on godinama vrši funkciju direktora Osnovne škole „Sveti Sava“ u Banjaluci.


Podrazumijeva se da Popržen, sa svim svojim kriminalnim sklonostima i porocima, nije mogao promaći pažljivom oku Vlade Crte Đajića.


Crta je prije nekoliko dana javnosti obznanio da je Gradski odbor SNSD-a Banjaluka formirao Savjet za osnovno obrazovanje i da je na njegovo čelo imenovan upravo Popržen.



Popržen je u Banjaluci poznat kao okorjeli kockar koji se vrlo često, prečesto, može vidjeti u društvu okorjelih kriminalaca. Nije mi poznato da li su kockarski dugovi u pitanju ili nešto drugo, ali je interesantno to da su Poprženu u proteklih nekoliko mjeseci zapaljena dva automobila.

 

Prvo je 16.09.2021. godine planuo njegov skupocjeni „Mercedes“. Popržen je taj slučaj pokušao da zataška pod izgovorom da se automobil zapalio zbog kvara.



Poslije samo dva mjeseca, 05.12.2021. godinu, Poprženu je „slučajno“ planuo još jedan automobil. Ovoga puta se radilo o „Peugeotu“. 


 

Nema sumnje da je Popržen pravi kadar za funkciju predsjednika Savjeta za osnovno obrazovanje. Osnovno obrazovanje u Banjaluci je ionako srozano na najniže grane, a zadatak Poržena i sličnih je da ga dokusure. (nastaviće se)