петак, 16. март 2018.

Unutrašnji dijalog u SNSD-u: Gadafi pretukao Čolovića&co, a onda pojeo njihov ručak

piše: Slobodan Vasković

Gadafi
Bojo Borovina, zvani Gadafi, napustio je pritvorsku ćeliju 16.03.2018. godine, u ranim jutarnjim časovima, nakon što su njega napustili maligani; Pod malignim uticajem je 15.03. pretukao Mirka Čolovića, Dragana Vidojevića, v.d. direktora ŠG “Romanija”, dok mu je Bojan Koprivica, v.d. direktora Zavoda za forenzičku psihijatriju, uspio izmaći.

Specifikum “Unutrašnjeg dijaloga” u SNSD-u je što i poslije fizičkih obračuna imaju veliki apetit. Bar kada je Gadafi u pitanju.

Elem, Čolović i Vidojević su u restoranu “Peđa” naručili ribu. Post je.

Dok je na djelu bilo “kuvarica ribu peče”, otvoren je demokratski i unutrašnji dijalog između Gadafija, sa jedne, i Čolovića, Koprivice i Vidojevića, sa druge strane.

Vrlo jednostavan, da ne kažem prost, dijalog - Gadafi je škrt na riječima, ali mu je Pantomima baš jaka. Posebno šakama i nogama.

Nakon što je Čolović dobio seriju udaraca i umakao (Koprivica je, tokom dijaloga, već bio kilometrima daleko), a Vidojević se nekako iskobeljao ispod njegovih nogu, riba je bila gotova. I servirana.

Gadafi je sjeo i pojeo Čolovićev ručak. Da se ne baca.

Čolovićev ručak koji je pojeo Gadafi
Vidojević je nekako došao u Stanicu policije i pokušao dati izjavu: Toliko je plakao da su mu izjavu uzimali satima. Što je Gadafi iskoristio da na miru ruča, popije još neko pićence, a onda se preda. I odspava u pritvorskoj ćeliji. 

Epilog Unutrašnjeg dijaloga u sokolačkom SNSD-u je sledeći: Čolovića nema ni na mapi, Koprivica je još u bjekstvu, a Vidojević se jutros pokušao sakriti iza svoje sjene. Gadafi je trijezan.


Sve u svemu i Gadafi sit i Čolovićevi, iako po stoti put prebijeni, na broju.

Unutrašnji dijalog će se, izvan svake razumne sumnje, nastaviti! Još jačim argumentima.