уторак, 21. јун 2016.

Ničiji Rentgen nije do zore gorio: Reljićevi prijete Rentgenom i ostalim Instrumentima

piše: Slobodan Vasković

Uvaženi doktor Radenko Reljić vrlo vrlo teško je podnio objavljivanje njegove moćne auto "ergele", u kojoj dominira Audi R8, vrijedan 105.000 evra, ostalih automobila i kuće od pola miliona KM, te je natjerao pojedine uposlenike Doma zdravlja da, osim pružanja zdravstvenih usuga,  u njegovo ime i za njegov račun prijete svima onima koji su prenijeli/komentarisali tekst "Doktor Reljić Mister milioner: Najbržim Audijem R8 od 'ugroženih'".

Ide se toliko daleko da se čak i fizički prijeti pojedincima ("Srešću te ja na ulici!"), a jedna od morbidnijih prijetnji papanske ergele uvaženog Radenka je "Doći ćeš ti da se slikaš na rentgen"!

U prijetnjama prednjači dr. M.B., čije ime mi je poznato, ali je riječ o tako velikom rektalnom alpinisti Uvaženog Radenka, da mi je ogavno i napisati puno ime i prezime njegovog najposlušnijeg Papka.

Uvaženi doktor Reljić ima veoma širok poslovni spektar - od struje, preko raznih vrsta roba, pa do 3D aparata za ultrazvuk. I veoma veoma mnogo zarađuje. Pravi "patriota", koji obožava pjesmu "Zelena trava doma mog".

Uvaženim Radenkom pozabaviću se konkretnije u vremenu koje dolazi, posebno njegovim poslovima sa P. Đukanovićem, zvanim Karburator, i R. Topićem, poznatim kao Brojilo.

Uvaženi Radenko i njegova nasilnička papanska banda, trebalo bi da prestanu da prijete Dubičanima, jer ničiji "Rentgen nije do zore gorio".  (nastaviće se)

Doktor Reljić Mister milioner: Najbržim Audijem R8 od "ugroženih"(20.06.2016.)


piše: Slobodan Vasković

Doktor Radenko Reljić, uvaženi član SNSD-a, uvaženi direktor Doma zdravlja Dubica, uvaženi je i kandidat SNSD-a za načelnika Dubice na narednim lokalnim izborima.

Doktor Reljić se zaista snašao, za razliku od radnika Doma zdravlja koji vodi.

Prema zvaničm dokumentima, obaveze Doma zdravlja u Dubici 01.01.2015. godine iznosile su 1.558.376, dok se na kraju te godine obaveze povećane za 592.000 i iznose 2.150.288 KM.

Dom zdravlja je u 2015. ostvario gubitak u iznosu od 451.085 KM.

Kasne plate zaposlenim, nisu uplaćeni doprinosi već mjesecima, ali malo ko se buni.

Uvaženi Radenko je u Dom zdravlja uposlio svoju rodbinu, kumove, komšije. Ovaj Dom zdravlja je opštepoznat po jednoj specifičnosti: ne postoje konkursi.

Uvaženi Radenko je vrli prijatelj uvaženog ministra Dragana Bogdanića.

Mora se priznati da Domu zravlja ne ide, ali uvaženom Radenku baš ide. 

U Dubici ima vilu vrijednu najmanje 500.000 KM, ima i stan u tom gradiću, kao i u Banjaluci i predgrađu Zagreba.Uvaženi doktor Reljić želi da bude brz kada su mu pacijenti u problemu, pa je nabavio čudesni Audi R8, vrijedan 105.000 evra. Za najteže intervencije.Za teže intervencije koristi BMW 640, čija je vrijednost cca 65.000 evra. PASSAT 6 CC, vrijednost oko 16.000 evra (polovni znači) koristi kada neko ima lakši grip.BMW 330, čija je vrijednost cca 10.000 evra, koristi za vožnju po dvorištu.Nagradno pitanje glasi: Iz kojih "poslova" je uvaženi Radenko izvukao ovoliki novac?!