уторак, 15. јул 2014.

Nominacije za „Dodikomrsca“ godine: Milan Kovač, prva SNSD-ova žaga, kandidovao VaskovićaPiše Slobodan Vasković
Ponekad iskreno žalim što nisam visokouvaženi pripadnik režimskih medija, pa kada me neko pomene u NSRS da to proglasim atakom na slobodu Sjevernokorejskog načina izražavanja i izvještavanja, pozivom na smještanje u Kim Jong Unove gulage, atakom na mog tetka, huškanju pasa na moje tetke...

Ovako ja, ubogi bloger, mogu tek da napišem dvije, tri riječi o tome kada me Milan Kovač, jedan od vodećih Dodikovih rektalnih alpinista, nazove u Narodnoj skupštini „Dodikomrscem“. Što ja svakako nisam. (vidi vezani tekst: Pismo prijatelju).

Pritom predsjednik tog uvaženog Doma, Igor Radojičić ne kaže ni jednu jedinu riječ iako se kalja časno predsjedničko ime prezimenom građanina Vaskovića.

Opštepoznato je da je Radojičić Narodnu skupštinu pretvorio u arenu u kojoj se SNSD-ovi „Demosteni“ takmiče ko će više da se dodvori Dodiku, a da im, pritom, ne ispadne ni jedan kamen iz usta, niti ruka iz tudjeg džepa. Sa akcentom na ruku.

Red je bio da Radojičić bar opomene Kovača da ne proziva nikoga ko nije u stanju demantovati njegove fantazmagorije, nastale kao posljedica brige o tome što se, na ovoj krizi, mora razbiti novi milion kubika najkvalitetnijeg drvnog sortimenta. Prve klase!


Što se tiče neuvaženog gospodina Kovača,prve stilovke SNSD-a, i izrečenih objeda, vjerujem da je došlo do određenih poremećaja u njegovom načinu promišljanja; I to vrlo ozbiljnih nakon što ga je uvaženi gospodin Stanić iz voleja napucao u debelo meso, odakle mu je prebrzo došlo u glavu! Što je, kako se čini po njegovim skupštinskim istupima, izazvalo značajne poremećaje u percepciji, dovelo do dezorijentisanosti, a Bogami i dehidriranosti moždanih stanica.


Zaključak: Očito je da je brutalni odnos gospodina Stanića prema rektumu gospodina Kovača dijametralno suprotan svilenkastom i nježnom odnosu gospodina Kovača prema rektumu gospodina Dodika što je, kako uočavamo, dovelo do nesagledivih i neizliječivih posljedica po g. Stilovku.

Vezani tekst: Pismo prijatelju