понедељак, 29. јул 2024.

Gnusno: Mali Zli Patuljak falsifikatima protiv kritičara

Piše: Slobodan Vasković


1.

Odlazeći gradonačelnik Draško Stanivuković pokazao je svoje zlo lice Malog Političkog Patuljka zahtjevom Nadzornom odboru “Vodovoda” da smijeni Željka Raljića sa funkcije v.d. direktora za tehničke poslove.


Kvaka je u razlozima za smjenu Raljića koji se ne ogledaju u tome da je loše radio svoj posao, već u činjenici da Gradski odbor SDS nije podržao nominaciju Stanivukovića za gradonačelnika Banjaluke, već se opredijelio za Jelenu Trivić, predsjednicu Narodnog Fronta.


2.

Glasanje je bilo tajno na sjednici GO SDS Banjaluka, što je dodatno dalo legitimitet Trivićevoj, a Stanivuković je odlučio da se osveti Raljiću tako što ga namjerava smijeniti sa pozicije.


Na taj način pokazuje svoje pravo Sektaško lice, istovjetno brojnim iz Režima koji svaki drugačiji stav brutalno kažnjavaju.


3.

Nadzorni odbor “Vodovoda” trebalo bi da se održi 30.07., a sada je već nevažno da li će Raljić biti smijenjen ili će se Stanivuković povući - Osvetnički potez odlazećeg gradonačelnika pokazao je njegovo pravo lice koje je toksično, bez mogućnosti ozdravljenja, a maska kojom ga je godinama krio pocijepana je već odavno u paramparčad.


4.

Nije samo Raljić taj koji bi trebalo da bude Stanivukovićeva žrtva iz redova SDS-a; Već je neke članove Gradskog odbora te stranke Stanivuković otpustio i ostavio bez posla, jer nije dobio njihovu podršku.


5.

Uzrok najavljene smjene Raljića je opštepoznat, ali ne i neposredan povod da se to desi baš 30.07.


Mali Zli Patuljak insistirao je da rukovodstvo “Vodovoda” nastavi sa falsifikovanjem dokumenata kojima bi se nastavilo “pakovati” Milku Grmuši da ne plaća vodu; I to godinama.


6.

Razlog za napad falsifikovanim dokumentima na Grmušu, koji je nedavno podnio ostavku na sve funkcije u PDP-u, je što otvoreno i vrlo oštro i jako dugo kritikuje Stanivukovića zbog brojnih nezakonitosti koje je činio i čini kao gradonačelnik.


7.

Iako, formalno, pripadaju istoj stranci, Stanivuković je zahtijevao da se Grmuša napadne falsifikatima kako bi ga diskvalifikovao kao kritičara i još uz to napravio lopovom. 


8.

Gnusno.


9.

Neistine da Grmuša ne plaća vodu na svom imanju u Golešima, gdje ima vikendicu, prvo je plasirala “ATV”. koja po nalogu oba Dodika još uvijek radi za Stanivukovića. Nakon toga uslijedio je napad sa brojnih Stanivukovićevih portaloida. 



U tekstu pod naslovom “Grmuša krade vodu”, objavljen je i navodni dokument “Vodovoda” u kojem se nalaže Grmuši “da prijavi priključak” ili će za “sedam dana biti isključen sa mreže”.


10.

Dokument je datiran 24.10.2023., a navodno ga je potpisao bivši direktor Predrag Duduković.


Navodno, jer je veliko pitanje da li je Duduković zaista potpisao taj dokument ili je on falsifikovan, jer Grmuša nije ni bio, niti je sada, priključen na mrežu “Vodovoda” u mjestu gdje mu se nalazi vikendica.


11.

Oglasio se i Grmuša koji je sve demantovao.


“Nikad ništa nisam ukrao.

Platio sam sve račune za vodu koju je sa lokalnog i seoskog vrela i doveo i prijavio moj pokojni otac, što dokazuju prateće slike i koje mi Vodovod šalje i zna da šalje. Ta voda dolazi sa bazena koji je na mojoj zemlji i za koji Vodovod ne plaća nikakav zakup. 

Zbog ovakvih laži pokrećem odgovarajuće pravne procedure protiv odgovornih”, napisao je na svom FB profilu i priložio sve dokumente, čak i “Vodovoda” koji to potvrđuju.





12.

Nakon toga je I “Vodovod” demantovao da Grmuša ima bilo kakav dug, što je razbjesnilo Stanivukovića koji je naredio da se nastavi sa udarom falsifikatima na Grmušu; Kada je to odbijeno, uslijedila je odmazda.



13.

Nije Grmuša prvi slučaj u kojem Stanivuković prezentuje svoje falsifikatorske “vještine” i neće biti nikakvo iznenađenje ukoliko sa njima nastavi.


Iznenađenje će biti ako ne nastavi.


14.

Stanivukovićev podli udarac na Grmušu, potom Raljića, još neke članove SDS-a koje je ostavio bez posla, sve laži koje iznosi dan za danom o “parkovima”, urednim “Regulacionim planovima” i brojnim drugim “poslovima”, samo pokazuju da je bio i ostao Mali Zli Patuljak.