четвртак, 12. новембар 2020.

Presuđeni falsifikator i Nasilnik Čovičković po Dodikovom nalogu fizički disciplinuje Radojičićeve kadrove; Nova optužnica protiv Čovičkovića zbog prijetnji Radojičićevom poslušniku Nenadu Taliću; Radojičić nije zaštitio Talića, već je “podvio rep” pred Čovičkovićem i nastavio da iz gradske kase daje novac kriminalcu

Dodik i Čovičković, 27.10.2020.

Piše: Slobodan Vasković


1.

Brane Čovičković, generalni menadžer ŽKK “Mladi Krajišnik, presuđeni je Nasilnik i Falsifikator koji, uprkos tome, ima zaštitu od Milorada Dodika i Igora Radojičića.


2.

O tome sam detaljno pisao u tekstu “Radojičić, kao i Dodik, štiti presuđene Nasilnike i Falsifikatore; Radojičić i Dodik, uprkos presudama, stoje iza Brane Čovičkovića, generalnog menadžera ŽKK “Mladi Krajišnik”, koji je finansijski uništio taj klub; Čovičković je tast Nikole Aleksića, pravnog savjetnika Radojičića, koji je oštetio grad za pola miliona KM”!



3.

Zahvaljujući, primarno, Dodikovoj podršci, Čovičković Fizičkim Nasiljem rješava sve “probleme”, a nije mu strano ni da nasrne na članove SNSD-a, njihove funkcionere, poput Nenada Talića, direkora JU Sportski centar “Borik”.


4.

Interesantno je da je Nenad Talić Radojičićev kadar, a napadi Čovičkovića na njega, kao i izrečene prijetnje “nokautiranjem”, mogu se smatrati kao Dodikovo disciplinovanje Radojičića i njegovih kadrova preko presuđenog Nasilnika i Faslifikatora.



Talić, Vukajlović, Radojičić
5.

Radojičić se uopšte nije oglasio nakon Čovičkovićevog primitivnog udara na Talića, što je svojstveno Gradonačelniku, jer je poznat po tome da nikada nikog od osoba koje su mu bliske nije zaštitio kada bi se našle na udaru.


6.

Čovičković je jedna od Dodikovih udarnih pesnica koji napada i maltretira sve one koji nisu po volji Vlasnika SNSD-a, pa i članove te stranke; Čovičkoviću ni najmanje ne smeta činjenica što je njegov zet Nikola Aleksić, savjetnik za pravna pitanja Radojičića, jer je svjestan da Gradonačelnik grupe svojih savjetnika ne smije da ga otpusti šta god on učinio; Razlog je jednostavan - Čovičković bi fizički nasrnuo i na Radojičića, koji je, što je opštepoznato, osoba bez ikakvog morala, digniteta i hrabrosti.



7.

Aleksić, Čovičkovićev zet, oštetio je Grad u “slučaju Varnica” za pola miliona KM (o čemu sam detaljno izvijestio), ali ga je taj kriminalni akt samo preporučio “poštenom” Radojičiću za savjetnika.


8.

Zbog prijetnji Taliću, Okružno javno tužilaštvo Banjaluka podiglo je optužnicu protiv Čovičkovića 14.08.2019. godine; Optužnica je podignuta pred Osnovim sudom Banjaluka, ali ni Dodik ni Radojičić o tome nisu ni pisnuli, već su nastavili da finansiraju Čovičkovića, koji većinu novca namijenjenog ŽKK “Mladi Krajišnik”, stavlja u svoj džep.



9.

U optužnici protiv Nasilnika i Dodikovog Razbojnika Čovičkovića navedeno je  da je “Dana 19.06.2019. godine oko 10.30 časova, u Banjaluci, u Ulici Dragomira Drage Malića broj 1, došao u prostorije Kuglaškog kluba ''Borac'',  gdje je zatekao Slavka Ninkovića, sekretara kluba, tražeći oštećenog Nenada Talića, predsjednika navedenog kluba, pa kada mu je Slavko Ninković rekao da isti nije tu, osumnjičeni je rekao da mu poruči da će ga 'nokautirati', pa kada je Slavko Ninković sutradan navedenu prijetnju prenio oštećenom, isti je zbog ugroženosti i straha prijavljenog odmah prijavio policiji”.


10.

Čovičković ne preza od fizičkih napada, što je svima u Banjaluci odlično poznato, pa je Talić potražio zaštitu.


11. 

U optužnici se još navodi “Oštećeni Nenad Talić je u zakonom propisanom roku na zapisniku Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka od 26.07.2019. godine tužiocu stavio prijedlog za krivično gonjenje osumnjičenog zbog predmetnog krivičnog djela, navodeći da se osjećao ugroženim, kako zbog izrečene prijetnje, tako i zbog ranijih problema sa osumnjičenim, koji su nastali nakon što je oštećeni postavljen za direktora JU Sportski centar 'Borik', te činjenice da je, po iskazu oštećenog, osumnjičeni znatno jače fizičke konstitucije od njega, a takođe radi se o licu koje je već osuđivano zbog istog krivičnog djela.” 


12.

Čovičković će i za ovo nedjelo dobiti mizernu kaznu, a Dodik će preko njega nastaviti da, nasiljem, disciplinuje kadrove SNSD-a koji mu se ne dopadaju, posebno Radojičićeve.


Dodik i Radojičić (27.09.2020., Šargovac) u društvu presuđenih kriminalca
Dragana Kremenovića Pugera i Čovičkovića (u pozadini)

13.

Čovičković, primitivac, nasilnik, kriminalac, pljačkaš, faslifikator, je protoip člana SNSD-a bliskog Dodiku, ali i Radojičiću, neopjevanoj kukavici i amoralnom “Tajkunu Funkcija”, koji je za poziciju spreman istrpiti sva poniženja.