четвртак, 19. новембар 2020.

Dodikovo licemjerno naricanje; Radojičić je najgori gradonačelnik Banjaluke; Dodikov i Radojičićev prijatelj Narko diler Vuković, sa kojim su zajedno ručali 16.08.2020., pravosnažno je, 27.02.2012., "presuđen na tri godine zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga", potvrđeno mi je iz Okružnog suda Banjaluka, kao i da je tu presudu potvrdio Vrhovni Sud RS

 


Piše: Slobodan Vasković


1.

Milorad Dodik, Primitivni, Vulgarni Autokrata, koji je građanima Banjaluke zaprijetio brutalnom osvetom što su na izborima svojom voljom za gradonačelnika izglasali Draška Stanivukovića, a ne njegovog potrčka Igora Radojičića, uplašio se sopstvenog izliva toksina u mozak: Stoga ga već danima pokušava “oprati”, svim sredstvima, njegova plaćenička kamarila - od žeton analitičara, pa do ulizica kojima se okružio i koji su, odreda, ogrezli u kriminalu i korupciji.


2.

Dodikovo “naricanje” za Radojičićem je lažno, licemjerno, maliciozno, cinično, jer je istog tog Radojičića brzinom svjetlosti, nakon izbornog poraza, nemilosrdno šutnuo na marginu preuzimajući kao povjerenik rukovođenje Gradskim odborom SNSD Banjaluka.


3.

Najogavnije od svega je što tvrdi “kako neće ostaviti Radojičića”, ali zato hoće da brutalno kazni građane Banjaluke; To što sada on i njegovi mentalno impotentni “prevodioci” tvrde da “nije mislio tako”, da je “sve rekao u afektu” jeste najobičnija laž, jer će Dodik iskoristiti svaku priliku da se osveti Banjalučanima.


4.

Nije li najbolji dokaz za to dvoipogodišnji progon, izgon iz države, maltretiranje, satiranje i slamanje svih onih građana Banjaluke koji traže istinu o ubicama Davida Dragičevića.


5.

Nije li najbolji dokaz za to bestijalno prebijanje građana Banjaluke 25. i 30.12.2018., potom i dvoipogodišnje satiranje svakog pomena na ubijenog mladića, artikulisano kroz divljačko uništenje mladica Dunja, “Davidovog srca” i sličnih obilježja.



6.

Nije li najbolji dokaz za to Hunta Dragana Lukača koja i dalje progoni svakog ko drugačije misli, skriva tragove ubistva, naređuje oslobađanje i neprocesuiranje onih koji prikrivaju likvidaciju.


7.

Nije li najbolji dokaz za to činjenica da “najbolji gradonačelnik” nije nijednom osudio sve te progone niti ubistvo.


8.

Palančani, Dodikove ulizice, koji silno naprežu svoje skromne intetektulane kapacitete da “ubijede” građane da su pogriješili, jer nisu ponovo glasali za “najboljeg gradonačelnika”, lijući, pri tom, krokodilske suze, samo su bekvokali ogavne kakofonije koju proizvode Dodikovi truli, otrovni “prevodioci”, spremni, za pare, opravdati svaki njegov zli, opaki, izopačeni naum.


9.

I da se razumijemo - Radojičić je NAJGORI gradonačelnik Banjaluke, jer nikada nije stao u odbranu nijednog njenog građanina, ali je svaki put stao u odbranu onih koji su divljački prebijali i progonili građane.


10.

Radojičić je NAJGORI gradonačelnik Banjaluke, jer su za vrijeme njegovog mandata pozavršavani najveći poslovi Gradske građevinske mafije (od “slučaja “Poljoprivreda škola”, preko “Slučaja Autobuska stanica” do “slučaja Naš dom”) u kojima je Grad ostao bez stotina miliona KM.


(VIDEO): Narkodiler Vuković na ručku sa Dodikom i Radojičićem


11.

Primitivac Dodik nijednom nije objasnio kako mu se, tako “poštenom”, moglo desiti da se, zajedno sa “najboljim gradonačelnikom”, prijateljski druži, uz ručak, sa presuđenim Narkodilerom Darkom Vukovićem i presuđenim kradljivcem automobila, prevarantom i hohštaplerom Draganom Kremenovićem Pugerom. 


12.

O tome “Narikače”, Palančani i preplaćeni impotentni prevodioci ćute kao zaliveni.


Valjda je sasvim normalno, za njih, kao i za Dodika i “Najboljeg Gradonačelnika” da se druže i ručaju sa presuđenim Narkodilerom Vukovićem.


13.

Da ne bi bilo nikakve dileme oko toga ko je Vuković, Okružni sud Banjaluka mi je potvrdio da je, 27.02.2012., presuđen na tri godine zbog krivičnog djela neovlašćenja proizvodnja i promet opojnih droga, kao i da je tu presudu potvrdio Vrhovni Sud RS. 


Upit Okružnom sudu Banjaluka


Okružni sud Banjaluka

 

Predsjednik Suda Marija Aničić-Zgonjanin

 

Poštovana, molim Vas da mi u skladu sa Zakonom o slobodi pristupa informacijama, odgovorite na sledeća pitanja:

 

Okružni sud u Banjaluci u nekoliko navrata je zbog neovlaštene proizvodnje i prometa narkotika presudio Darka Vukovića.

 

Molim Vas da mi odgovorite koliko puta je Okružni sud presudio Vukovića zbog trgovine narkoticima?

Kada su Vukoviću, zbog trgovine narkoticima, presude izrečene i na koliko godina zatvora je presuđen? 

S poštovanjem, Slobodan Vasković, bloger 


Odgovor Okružnog suda Banjaluka: Vuković je presuđen na tri godine zbog trgovine narkoticima



SLOBODAN VASKOVIĆ, bloger

Poštovani,

 

Povodom Vašeg upita od 18.11.2020. godine, te dopune istog od 19.11.2020. godine, koji ste dostavili ovom sudu elektronskim putem, nakon izvršenih pretraga kroz Sistem za upravljanje sudskim predmetima (CMS), obavještavamo Vas o sljedećem:

Okružni sud u Banjaluci je donio jednu presudu protiv lica na koje se Vaš upit odnosi, zbog krivičnog djela neovlašćenja proizvodnja i promet opojnih droga iz člana 224. stav 2. u vezi sa stavom 1. Krivičnog zakona Republike Srpske („Službeni glasnik Republike Srpske“ broj: 49/03, 108/04, 37/06, 70/06 i 73/10). Ista je donesena 27.2.2012. godine, kojom je navedeno lice osuđeno na kaznu zatvora u trajanju od 3 (tri) godine, u koju mu je, na osnovu odredbe člana 44. Krivičnog zakona Republike Srpske, uračunato vrijeme provedeno u pritvoru, a koja presuda je potvrđena presudom Vrhovnog suda Republike Srpske.

Takođe Vas obavještavamo da pred ovim sudom nema drugih predmeta u kojima je donesena presuda protiv istog.

 

S poštovanjem, Slavica Divjak

Portparol suda

Okružni sud u Banjaluci


14.

Šta član Predsjedništva BiH i “Najbolji gradonačelnik” rade u društvu presuđenog Narkodilera Vukovića i višestruko presuđenog kriminalca Pugera?


Prijateljski se druže, jer je to njihovo prirodno okruženje!


Presuđeni Narkodiler Vuković (u prugastoj majici) na
ručku sa Dodikom i Radojičićem

15.

Tek na ovom mjestu počinju brojna druga pitanja, a prvo je: Zbog čega su Presuđeni Narko Diler Vuković i Višestruko Presuđeni Kriminalac Puger sasvim prihvatljivi za Dodika i Radojičića, dok, istovremeno, Dodik javno izliva mržnju i psihotične prijetnje osvetom građanima Banjaluke?


Zato što su Narko dileri i presuđeni kriminalci njihovo prirodno okruženje, sa kojima, zajedno, preziru građane Banjaluke smatrajući ih sopstvenim robljem.


16.

Narko diler Vuković, koji je trovao drogom djecu Banjalučana, za Dodika je prihvatljiviji i veći prijatelj nego bilo koji pošteni građanin čije je dijete isti taj Vuković trovao narkoticima ili pokušao otrovati!


17.

Dodik I Radojičić su rijetko viđeni Neljudi, spremni na svako zlo. 


18.

Ono što je Dodik sasuo kao prijetnje građanima ne smije se zaboraviti, kao ni njegove sjedeljke sa Narkodilerima.


19.

Pitanje je zašto oni koji su zaduženi za bezbjednost Dodika nisu reagovali i spriječili da sjedi, ruča, prijateljski se druži sa presuđenim Narkodilerom Vukovićem i višestruko presuđenim kriminalcem Pugerom?


20.

Nisu reagovali, jer su navikli da je Dodik najčešće u društvu kriminalaca, hohštaplera, Narkodilera i ostale Bagre, Šljama i Ološa, a rijetko kad u društvu nekog poštenog stanovnika bilo Banjaluke bilo kojeg drugog grada ili opštine u RS.


21.

Navedeno i više nego dovoljno svjedoči o tome Ko je zaista Dodik, Kakav je zaista Radojičić, Koga zaista štiti takozvani MUP RS i Ko je sve u njemu zaposlen!!!