недеља, 4. септембар 2022.

Igor Dodik ponovo Stefana Vuksana, svog narkodilera i narkoprijatelja, izvukao iz pritvora, nakon što je 16/17.08. ponovo zvjerski pretukao bivšu suprugu; Vuksan progoni i brojne druge žene; Gladni potvrdio da sa Pavlovićem pokušava oteti “Aluminu”, kune se “u lijekove”, djeluje dezorijentisano i prestrašeno

nasilnici, narkomani, narkodileri Stefan Vuksan i Igor Dodik


Piše: Slobodan Vasković


1.

Igor Dodik jedan od Kumova Kavačkog Klana u RS veoma je nervozan u posljednje vrijeme; Prenervozan do mjere da u stilu Vlade Đajića Crte svakodnevno koristi stimulanse.


2.

Malo će to Glupoj Bitangi pomoći, jer ga istražuju na nekoliko zločinačkih kolosijeka - od trgovine kokainom, potom pranja para preko narkofirme “Prointer”, pa sve do učešća u organizovanju i pokušaju organizovanja likvidacija.


3.

Stimulansi su Bijedniku neophodni da se održi “na površini”.


4.

Pomaže mu njegov narkodiler i vrli prijatelj Stefan Vuksan, vozač u Vladi RS, koji je ponovo teško fizički zlostavljao bivšu suprugu, pa je u noći 26/27.08. ponovo morao biti pritvoren, ali je njegov narkoprijatelj Igor Dodik intervenisao, te su životinju pustili iz pritvora. 


5.

Vuksan ne maltretira fizički i na svaki drugi način samo svoju bivšu suprugu (o čemu sam detaljno pisao), već i ogroman broj drugih žena na koje “baci oko”.


Tako je od septembra do kraja novembra 2021. godine sistematično progonio Č.D..


Proganjanje nije kažnjeno, jer iza njega stoje NarkoBosovi Igor Dodik i Siniša Kostrešević, Narko”General” Kavačkog Klana u RS. 


6.

Tu su još i Dejan Ilić Tigar, organizator nekoliko ubistava, zajedno sa monstruoznom narkogrupom Veljka Belivuka, koji je i suvlasnik “Prointera” i, naravno, vrstan prijatelj oba Dodika i Kostreševića.

7.

Ne treba zaboraviti pomenuti ni zločinca i ubicu Ljubana Ećima (Beograd), pripadnika šestorke koja je vodila Klan što sam ga razbio, a tek ću ih sve smrviti, te Sinišu Mijatovića, bliskog prijatelja kriminalca Slaviše Kokeze. Kao i Zorana Stevanovića Gladnog, o kojem ću nešto šire u nastavku teksta. 


8.

Pažljivo sam pogledao intervju NarkoBosa Kavačkog Klana Zorana Stevanovića Gladnog dat jednom lokalnom mediju u kojem je, između ostalog, potvrdio da zajedno sa Gordanom Pavlovićem, vlasnikom narkofirme “Pavgord”, jeste u “priči o Alumini”. 


9.

Nije ništa novo rekao, sem što tvrdi da Pavlović nije narkodiler, što ne čudi, jer su zajedno u narkoposlovima.


10.

Srevanović izgleda toliko loše i preplašeno kao da ga je pregazilo svih onih preko tri hiljade osoba koje su branile “Aluminu” od njega, Pavlovića, Dodika&Dodika i ostalog Šljama što žele da opljačkaju tu fabriku.

11.

Bolesni licemjer je potvrdio i da je njegov poslušnik Dragan Erkić Pauk, za koga se veže nekoliko profesionalnih ubistava eksplozivom, a trenutno ne “diže u vazduh” već “savjetuje” Gladnu Mrcinu, privocirao i vrijeđao radnice "Alumine". Naravno, rekao je da to Pauk nije učinio po njegovom nalogu, mada je sasvim izvjesno da jeste.


12.

Interesantna je poštapalica Gladnog koji stalno tvrdi “dabogda na lijekove potrošio ako sam uzeo nešto nezakonito”; Međutim, to je neizlječiva zločinačka kreatura zbog koje su se mladi ljudi ubijali, jer nisu imali da vrate novac njegovim lihvarima. 



Što se tiče lijekova i njih bi ukrao, takav je to otrovni ološ.

13.

Najvažnije od svega je da je potvrdio kako je on sa Pavlovićem angažovan na poslovima otimanja “Alumine".



Gladni je nastupio kao njegov advokat (uskoro će im obojici trebati timovi advokata) i da je rekao da je u akciju otimanja Fabrike, Pavlović (zajedno sa njim) uložio preko 70 miliona KM.

14.

Odakle im toliki novac, to je prvo pitanje, a drugo da li su uopšte platili 42,3 miliona KM za nezaknito preuzeta potraživanja institucija RS od FG “Birač?" Ili su te pare koje je oteo narkodiler i narkoman Igor Dodik od tajkuna završile na nekom drugom računu, a ne onom institucija RS?!! (nastaviće se)