четвртак, 1. септембар 2022.

Narko Kum Igor Dodik i Stefan Vuksan, njegov prijatelj, narkodiler, nasilnik nad ženama koje bjesomučno prebija i progoni, kriminalac i šljam

Nasilnik koji premlaćuje žene, narkodiler, kriminalac Stefan Vuksan i Igor Dodik, njegov šef i prijatelj


Piše: Slobodan Vasković


Igor Dodik, jedan od Kumova Kavačkog klana u RS, zajedno sa Sinišom Kostreševićem, direktorom Policije, Zoranom Stevanovićem Gladnim, Sinišom Mijatovićem, Dejanom Ilićem Tigrom (Zvornik) i Ljubanom Ećimom (Beograd), kao i njegov otac Milorad, okuplja oko sebe najgori šljam, nasilnike, pervertije i batinaše.


Jedan od tih “sretnika”, pripadnik “elite” NarkoRežima je i Stefan Vuksan iz  Banjaluke (Karanovac), “proslavljeni” progonitelj žena, kriminalac i narkodiler.


Vuksan, izvrsni prijatelj Igora Dodika, ima iza sebe niz nedjela, a počeću od nasilja nad bivšom suprugom V.J., kojoj je u iz navrata upuživao najmorbidnije prijetnje.


Bilo mu je malo da je progoni putem telefona, već je nalazio i u gradu, te joj otvoreno prijetio nasiljem.


Vuksana je supruga, u maju 2022. godine, ostavila nakon što je teško premlatio i nanio joj teške tjelesne povrede, ali on je nastavio sa progonom i nakon toga.


Prije toga je, izuzetno često, bjesomučno tukao gotovo dvije godine, koliko je trajao brak teško zlostavljane V.J. sa prijateljem Igora Dodika.


I nakon što ga je ostavila, pokrenula brakorazvodnu parnicu, nasilnik i narkodiler Vuksan je nije ostavljao na miru, već je progonio, pratio, prijetio, non stop uznemiravao telefonom.


Može mu se, jer je iz ergele Maloumnih Nasilnika Igora Dodika.


Naravno, Vuksan nije osuđen za svoje ponašanje, ali mu je izrečena mjera zabrane prilaska V.J. na 200 metara čega se on, naravno, ne pridržava.


Nije samo njegova bivša supruga izložena nasilju bez presedana, već i druge žene koje Dodikovom sociopati “zapnu” za oko, ali o tome u jednom od nastavaka. 


Naravno, sve vrijeme ga Igor Dodik štiti, kao što štiti niz drugih narkodilera koji rade šta im se prohtije po Banjaluci, vjerujući da su nedodirljivi, jer sve Glupi junior “sredi” preko Siniše Kostreševića, Narko”Generala” Kavačkog klana u RS. (nastaviće se)