четвртак, 19. мај 2022.

Nove vile Dodikovih rastu; Batinaši iz Drvara; Mračnjak; IRB "nabavlja" vatrogasna vozila za svaki sprat; NarkoŠavija i klanje u najavi; Kratka najava za 20.05.


Piše: Slobodan Vasković


1.

Da još malo uljepšamo ovo prekrasno veče; Evo nekoliko najnovijih fotografija koje svjedoče kako brzo napreduje nova vila Gorana Dodika, u Priječanima kod Banjaluke.


Taj kriminalac je “vidovit”: Predvidio je da će Laktaši postati Grad, pa je odlučio da se opet uhvati sela.


Baš kao i njegov brat, takođe kriminalac i najveći izdajnik, Milorad Dodik - selo Bakinci.



Malo su zatrovali gradove burazeri Bing pa su sada krenuli na preostala sela. Koja nisu uništili njihovi bolesni sektaši.



Međutim, ima tu jedan mali problem za Gorana Dodika - neće stići završiti vilu do izbora koje njegov braco sigurno gubi. Prednost Jelene Trivić je već sada nedostižna, što Milorada Dodika čini prenervoznim i isuviše uplašenim. Ko bi rekao za onoliku komadinu mesa?!


2.

Evo i novih slika vile spodobe Slavka Mitrovića Mračnjaka, Dodikovog sociopate savjetnika koji ga je i odveo svojim suludim idejama do kraja političke karijere.



On optimistički smatra da će oteto uživati u vili u Slatini kod Banjaluke, a ne u zatvoru. Mračnjak je sve promašio, što ne bi i mjesto gdje će provesti “penzionerske” dane.


3.

Sad u Drvar, da ne bi reklikazali kako se ne krećem po cijeloj BiH.



Ko su batinaši sa slike koji su kupili, što milom što silom, opstanak na vlasti Dušici Runić? Odranije su poznati policiji, pa se mole svi građani da ih prijave najbližoj policijskoj stanici. Kako bi ih MUP RS primio u svoje redove.



U Drvaru je izvjesni Sektaš Zoran Ružičić prijetio Miroslavu Jaglici pripadniku SNS Federacije BiH, tokom “referenduma" o povjerenju Orunjenoj, Sektaš je obilježen plavom bojom. Baš djeluje junački, ali kada su batinaši tu i njemu se učinilo da će mu kosa porasti.


4.

Narkodiler iz Zvornika Dragan Šavija na FB je baš hrabar - prvo vrijeđa institucije Srbije, pa potom sa lažnih profila prijeti klanjem.


Možete zamisliti - baš nož za potpisnika ovih redova.


Šavija je baš zeznut na FB kad previše ušmrkne, a čini to prečesto.



Pa, majka mu stara, Šavija što ne uzmeš nož i ne dođeš. Budi pravi NarkoDiler koji se ne plaši kao zečić. I ne krije u rektumu Siniše Mijatovića, Zorana Stevanovića i Dejana Ilića Tigra. I iza lažnih profila. 


Ne čudi me - ništa manji gmaz od tebe nije ti ni narkoprijatelj Siniša Kostrešević, Narko”General”. 


Ako ti je teško nositi nož, kupi ovdje gdje sam - ima ih odličnih. Pa da vidimo da li ćeš da kolješ, smeće dilersko.


Još nešto, bolesni skote - u narednom periodu ću te pisanjem termički obraditi: Krenuću od onih 30 grama kokaina nađenih u tvom restoranu koje si zataškao uz pomoć navedenih, a sve na sebe preuzeo konobar.


I baš si “napredovao” - od 30 grama do 30 kilograma.


Našmrkani narkodiler Šavija (lijevo)

Tek ćeš da se proslaviš u zatvoru. Tamošnji stanovnici baš vole “komade” kao ti. Odlično ćeš im poslužiti za zabavu. 


Ma neće ti trebati sapun. 


5. 

Dražen Vrhovac, prvi Piroman IRB-a, već 19 dana najavljuje skori početak rada te spržene finansijske institucije. Daje neke poslove, ispod ruke Igoru Dodiku, Kavčaninu.



Dokumentacija je već izgorila.



Taj Vrhovac je zaista idiot - mogao bi da povuče vrhunski potez: Da IRB nabavi par vatrogasnih vozila i ugradi ih na svaki sprat.



Međutim, kako “sutra” počinje “raditi” nikako da se sjeti.


6.

I kratka najava za kraj - Sutra o tome kako OJT Banjaluka i MUP RS postupaju direktno po nalozima nižih instanci iz Hrvatske. Možda su OJT i MUP RS već pripojeni Hrvatskoj, a da to niko nije zvanično rekao.


Trebalo bi pažljivo pregledati Službene glasnike. Biće sutra tekst do podne. Da ne žurim nigdje.


Čekam da kupe onaj nož. FB narko”ratnici” koje inače zovu pusy. (nastaviće se)