субота, 21. мај 2022.

Glavni Ključar Gulaga i njegovi dželati: SAJ-ovci koji su lomili kosti - dio imena; Kain; Crtin izborni štab, a Ćurle neeeeema

Dželat Kojdić koji je ubio Miletića i Glavni Ključar Gulaga


Piše: Slobodan Vasković


1.

Za početak, evo nekoliko imena pripadnika SAJ-a MUP RS, koji su polomili dobar dio privedenih u akcijama odmazde u Banjaluci i Prijedoru, nakon likvidacije Radenka Bašića.


Dobar dio satrvenih kundacima, čizmama, šakama, čime se stiglo…, nije dao nikakvu izjavu, niti je od njih tražena nakon što su privedeni.


Privedeni su da bi bili polomljeni i da bi Siniša Kostrešević, honorarni načelnik Policije i njegov narkoposlušnik Mladen Marić pokazali moć.


Najviše ih je brutalno prebijeno u noći 26/27.03., nakon naredbe Glavnog Ključara Gulaga Milorada Dodika koji je, takođe, želio da demonstrira da komanduje batinašima i dželatima i dalje.


Jedan od tih dželata je i Siniša Kojdić, načelnik Odjeljenja za krvne delikte koji je bez suđenja presudio Draganu Miletiću, 02.04.o.g.


O svemu se vode istrage.


Sada i imena pripadnika SAJ-a, obučenih da štite NarkoRežim, a ne građane.


To s:  Mladen Gavrić, Nikola Sužnjević, Jovo Marić, Branko Novaković, David Straživuk, Aleksandar Mijatović, Mišo Papak, Milan Gavrilović, Mitar Salamadija, Dušan Bubulj, Željko Đukanović, Predrag Javorac…


Nikola Sužnjević je komandir A tima za lomljenje, a ostali su poslušnici.


Prilikom prebijanja bili su prisutni i Srđan Stojaković i Željka Mileusnić, činovnici MUP RS. Biće interesantno utvrditi da li su i oni tukli, posebno Milesunićka, a tvrdi se da jesu.


2.

Subota je, mogu i malo laganije teme, kao što je ona da su “Pošte Srpske” zatražile overdraft kredit u visini od dva miliona KM za narednih 12 mjeseci.


Toliko su “Pošte propale” da im je najbolji ponuđač odobrio 39.800 KM.



Naravno, kriminalni dželati Crvenog kombija su prihvatili i tu “ponudu” (daj šta daš, ali samo daj), te su 10.05.o.g. Potpisali ugovor.


Preporučio bih svakom da ne šalje razglednice preko njih - prodaće ih da bi “opstali”.


3. 

Zaista mi je dojadio Draško Kain Stanivuković, botoksirani gradonačelnik Banjaluke.



Nije greška - vrlo precizno sam napisao Kain, a ne Kajin, iako jeste i Kajin. Ali Kain je najprecizniji opis mentalnog raspada nekada tako Lepršave, sada teško oronule, uzdanice opozicije. Kojoj Kainovski zabija nož u leđa gdje god stigne. Međutim, nema više energije za jače ubode. Čak ni da ih poreže.


Nije mi dojadio što je nešto bitan, već što stalno usmjerava horde botova, bolesnih kao i on, ka mom FB profilu, pa i sami znate da nekad dosadi čišćenje smeća baš svako jutro.


Istina, ponekad me i nasmije taj pajac, Mali Zli Patuljak; Posebno u situacijama kada vuče za rukav koga stigne i tvrdi da on ima “energiju”.


Čak je i narkodilera i perača NarkoNovca Nenada Nešića ubijedio u to, pa ta bitanga u svojim nebuloznim istupima izvaljuje i te idiotluke.


Što se tiče “energije” Stanivukovića, ona je već, najvećim dijelom, potrošena na slikanje, zatim na sluganstvo Kaji i ostalim Tajkunskim Kainima, potom i pokušaje ucjenjivanja PDP-a.


Prvo je Mali Zli Patuljak htio da bude predsjednik RS i da mu tata, zajedno sa Kainima, kupi tu poziciju, a kada to nije prošlo, vidi se u ulozi premijera. Grohotom se smijem!


Kakva je to budala; Frontalna, čim izjavljuje kako on “pregovara i razgovara” sa vrhom PDP-a o tome da li će biti nosilac liste za opšte izbore te stranke u Banjaluci. Kao da je to nekome bitno; To njegovo ”pregovaranje” i ta njegova nabijeđenost da je on neko pa da može pregovarati.


Uzgred, laže. 


Ruku na srce, Kain je ništa. Sve je to isprazna poza, sračunata da izazove bilo kakav efekat, makar i najmizerniji, kako bi pokušao prikriti koliko njegovi najbliži saradnici, koji nisu iz PDP-a, kradu. A koliko on, pod pokroviteljstvom tatice.


Iduće sedmice ću opširnije o tim kriminalnim radnjama, imam kamaru dokumentacije, pa dok sve to iščitam.


Nakon toga ću njegove zaštitnike i finansijere da raščinim jednog po jednog.


4.

I Nešića!!!


5.

Za kraj, tvrde mi da su ovo imena Vlade Crte Đajića koje je odabrao kao ključne nosioce izbornih aktivnosti Sekte za opšte izbore u oktobru.




Glavni Diler Gradskog izbornog štaba je Crta. Ostali su trkači. 





Sekta još samo da izabere kandidate za inokosne funkcije, pa da krene. U bezadan. (nastaviće se)