понедељак, 22. јун 2020.

Foto Moralne Nakaze: Igor Radojičić ispred kuće Đorđa Rađena, saučesnika u ubistvu Davida Dragičevića "prozborio koju"



piše: Slobodan Vasković

Igor Radojičić, gradonačelnik građana Banjaluke koji glasaju za SNSD, 22.06., fotografisao se ispred kuće Đorđa Rađena, saučesnika u ubistvu Davida Dragičevića.

"A stigli smo i na Lauš da sa domaćinima u asfaltiranoj ulici Velibora Janjetovića Janje prozborimo koju", objavio je na svom Instagram profilu, ispod fototografije, snimljene ispred kuće Đorđa Rađena, Igor Radojičić.

Mnogo je simbolike i to negativne, užasne, morbidne, jezive u ovoj njegovoj poruci, jer nije "prozborio nijednu" tokom prikrivanja ubistva Davida, što je proces koji još traje; Posebno nije ni pisnuo kada su pred Novu 2019. godinu pripadnici Hunte Dragana Lukača prebijali goloruki narod u dva navrata- 25.12. i 30.12.2018. godine.


Radojičić ne "prozbori nijednu" ni kada se, gotovo svakodnevno, uklanja cvijeće s ušća Crkvene u Vrbas, gdje je 24.03.2018. godine pronađeno tijelo Davida; On je otet 18.03., potom mučen i zatim ubijen. Tu nije otišao da se fotografiše!

U likvidaciji su učestvovali pojedini pripadnici policije; Hunte koju vodi njegov stranački kolega Dragan Zvijer Lukač.



Radojičić je moralna Nakaza, što dokazuje i fotografija ispred Tađenove kuće, jer tu nema nikakve slučajnosti - učinjeno je to vrlo vrlo namjerno.

Radojičić je i lično učestvovao i još uvijek učestvuje u progonu onih koji traže istinu o ubicama Davida.

Grad Banjaluka tužio je organizatore skupa "Pravda za Davida", koji je održan 30. decembra 2018. godine, te u predloženoj presudi tražio 178.445 KM odštete zbog, kako su naveli, onemogućavanja proslave Nove godine.




Đorđa Rađena štite Lukač i dio vrha MUP RS, kao i Milan Tegeltija, šeg pravosudnog Kartela, te postupajući tužilac Dalibor Vrećo, koji već 26 mjeseci opstruiše istragu..

Ne samo da ga štite, već mu i finansijski odlično ide, jer je uspio od marta 2018., kada je lažno optužio Dragičevića da je opljačkao njegovu kuću (dokazano je da nije), pa do Radojičićevog "ponosnog" fotografisanja, srediti i fasadu na kući.


U društvu sa Radojičićem bio je, očekivano, kriminalac Slobodan Bobi Stanarević, pripadnik zločinačke organizacije "United Tribuns".