недеља, 11. септембар 2022.

Crta - Teškim stimulansima do navodnog “Lidera u Regionu”; Obavezno prisustvo svih zaposlenih na otvaranju Kardiohirurgije kako bi Sekta konačno pokušala održati jedan bar poluprazan skup

Crta 

Piše: Slobodan Vasković  


Vlado Cta Đajić, uobičajeno stimulisan, poslao je dopis svim radnicima UKC RS Banjaluka, svim organizacionim jedinicama te ustanove (08.09.o.g.), u kojem im naređuje da “svojim prisustvom uveličaju otvaranje Kardiohirurgije 11.09.0.g.”. Znači, danas.


Bijelo u velikim količana je opako i opasno po mentalno zdravlje, što je uočljivo iz Crtinog dopisa podređenim.


“Kardiohirurgija u vlasništvu Republike Srpske je ponos nađeg zdravstvenog sistema i u KONAČNICI će doprinijeti poboljšanju i očuvanju zdravlja stanovništva Srpske, a našu ustanovu pozicionirati kao LIDERA U REGIONU”, piše Crta, što na čistom hrvatskom jeziku, što ponešto i na srpskom.


Nije pojašnjeno kada je “KONAČNICA” i kada će konačno doći do poboljšanja zdravlja stanovništva RS koje je, već godinama, najugroženije u Regionu, o čemu svjedoči ubjedljivo najveći postotak smrtnosti od COVID 19 u Evropi. 


Pojam “LIDER U REGIONU” je posljedica miješanja raznih stimulansa.



Na kraju, u tipičnom Sektaškom maniru, Crta naređuje dolazak svih, valjda da bi u KONAČNICI pokušao omasoviti skup. 


“Obaveza svih načelnika i Glavnih sestara OJ je da svoje zaposlene obavijeste o gore navedenom događaju, kao i da prisustvuju istom u uniformama”, navodi Crta na kraju svog dopisa. 


Nije pomenuo nijednom industrijski kiseonik, što je zaista zanimljivo. (nastaviće se)